Met een dochter van bijna 7 jaar oud leef ik zo nu en dan in een prachtige fantasiewereld. Een wereld die het ene moment bestaat uit elfjes en het volgende moment uit een compleet toetjespaleis. Ze heeft altijd zoveel meer zitten fantaseren dan haar broertje en af en toe is het heerlijk om als volwassene te ontsnappen aan de alledaagse dingetjes en gezellig mee te gaan in die perfecte wereld. Toen Linda me vroeg of ik de Droomdeurtjes wilde reviewen hoefde ik geen moment na te denken. Dit sluit perfect aan bij onze kleine meid.

Winactie droomdeurtjes - Mamaliefde.nl

Droomdeurtjes

Aangezien Daelyn druk bezig is met het wisselen van haar tanden, was mijn eerste reactie dat we het Droomdeurtje konden gebruiken om de tandenfee een mooie toegang tot haar kamertje te verschaffen. Daelyn gelooft namelijk volop in de tandenfee en probeert dus ook echt wakker te blijven om haar in het echt te ontmoeten. Een blik op de website van de Droomdeurtjes leerde me dat er een hele gedachte schuilgaat achter dit concept.

Droomdeurtjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn handgemaakt. Het idee hierachter is dat kinderen hun ervaringen van die dag of van een gebeurtenis kunnen verwerken. Ze delen hun verhalen, ideetjes of geheimen met een elfje of een draak. Ik moest meteen denken aan onze zoon die heel vervelende periodes heeft gehad in het ziekenhuis en zich moeilijk kon uiten. Op deze manier had hij verhaaltjes kunnen schrijven of tekeningen kunnen maken en die in het brievenbusje kunnen stoppen waardoor wij ( of de artsen) hem ook wat beter hadden kunnen begrijpen.

Winactie droomdeurtjes - Mamaliefde.nl

Decoratief

Droomdeurtjes zijn daarnaast ook nog eens decoratief. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor geschikt voor jongens en meisjes. Er zit een klein brievenbusje en een sleuteltje bij en je kunt nog apart leuke accessoires bijbestellen. Denk hierbij aan een bankje, wandelpaadje of sterrenstof. Alles om de fantasie compleet te maken. Je kunt zelfs kopjes met schoteltjes bestellen zodat je, samen met je elfje of draak, een gezellig kopje thee kunt drinken onder het kletsen. Ik weet zeker dat Daelyn hier nog heel veel plezier aan gaat beleven.

Winactie droomdeurtjes - Mamaliefde.nl

Winactie

Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of Facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de Facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat of je aanmeldt voor de nieuwsbrief. De winnaars ontvangen aan het eind van de week een mailtje.

Volg mij via

laura

Mijn naam is Laura, bouwjaar 1982, getrouwd met Dave en moeder van zoon Damiën ( 2006 ) en dochter Daelyn ( 2009 ) Ik blog met veel liefde op mijn website Wereld van Mama en Wereld van Kinderen. Zo nu en dan kun je hier ook een blog van mij terugvinden.
laura
Volg mij via

Latest posts by laura (see all)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Droomdeurtjes; zelf maken of kopen voor tandenfee of draken
Author Rating
5