Skip to Content

Hema X Yolanthe Cabau wintercollectie Bananas & Bananas

Hema X Yolanthe Cabau wintercollectie Bananas & Bananas

Na het grote succes van de samenwerking tussen HEMA en Yolanthe Cabau in het voorjaar, komt er nu ook een wintercollectie. “Coole outfits voor jongens en meisjes.

Zelf vind ik de wintercollectie nog leuker dan de zomerlijn, omdat deze nog stoerder en uitgebreider is”, aldus Yolanthe. Bananas&Bananas in samenwerking met HEMA is vanaf maandag 7 oktober in limited edition verkrijgbaar bij HEMA.

Nieuw in de collectie zijn o.a. een stoere hoodie en een t-shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint als de kindervariant.

Bananas & Bananas

Bananas&Bananas is het kinderkledingmerk van Yolanthe Cabau. Speciaal voor HEMA ontwierp Yolanthe eerder dit jaar een goedkopere Bananas&Bananas-collectie die exclusief verkrijgbaar was in geselecteerde HEMA-winkels, door heel Nederland en online.

De collectie is zo goed ontvangen, en was binnen een paar dagen uitverkocht, dat Yolanthe en HEMA hebben besloten om nog een keer samen te werken, dit keer aan een wintercollectie.

Ook HEMA is blij met de samenwerking: “Een aantal items van de eerste collectie waren in recordtijd uitverkocht.

De unieke prints zijn kenmerkend voor deze uitgesproken collectie en zijn wederom een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkledingassortiment”, aldus Karen van Brederode, Category manager kinderkleding HEMA.

Yolanthe Bananas&Bananas HEMA wintercollectie

Hema X Yolanthe Cabau wintercollectie Bananas & Bananas - Mamaliefde
Hema X Yolanthe Cabau wintercollectie Bananas & Bananas - Mamaliefde

De collectie voor aankomende winter bestaat uit onder andere uit stoere hoodies, ziphoodies, jurkjes, shirts en sweatpants in warme kleuren en stoffen in verschillende prints.

Nieuw in de wintercollectie is een t-shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint als de kindervariant, een echte ‘minime’.

Daarnaast zijn nieuwe items een warme jas, een stoere pet en een babysuit. “Let’s love our little ones a little bit more, before they’re not so little anymore” luidt de quote die de gedachte achter de kledinglijn samenvat.

Bananas&Bananas staat bekend om de bijzondere printjes, vrolijke designs en is speciaal ontworpen voor kinderen. De prints zijn een mooie aanvulling op de huidige HEMA-kindercollectie.

De collectie is exclusief en in limited edition verkrijgbaar in geselecteerde HEMA-winkels door heel Nederland en online, vanaf maandag 7 oktober in de maten 74/80 t/m 122/128.

Redactie Mamaliefde