Skip to Content

15x Feestelijke kinderkleding voor jongens en meisjes

15x Feestelijke kinderkleding voor jongens en meisjes

Wat is er leuker dan de kinderen met de kerstdagen extra in feestelijke kinderkleding gekleed te laten gaan? Niet alleen je huis verdient de nodige aandacht in de donkere dagen van december, ook je kinderen verdienen dat.

Kleed je kinderen in eenzelfde stijl

Heb je meerdere kinderen, dan kan het leuk zijn om ze allemaal in dezelfde stijl te kleden. Zo kan je voor al je kinderen kleding uit dezelfde kledinglijn aanschaffen. Je kiest dan weliswaar voor elk kind een eigen outfit, maar door voor dezelfde lijn te kiezen, heeft de kleding wel een soortgelijke uitstraling.

Heb je een zoon, dan kan hij gehuld worden in een nette broek met daarboven een overhemd met feestelijke uitstraling.

Heb je ook een dochter, dan kan zij in dezelfde stijl een jurkje krijgen. Dat ze broer en zus zijn is dan direct duidelijk. Voor foto’s geeft dit een heel bijzonder effect.

Feestelijke jurkjes

Als jouw dochter een grote fan is van jurkjes, dan is een jurkje met daaronder een volle rok heel mooi.

Vaak hebben deze jurkjes een leuke print en zijn ze voorzien van pailletten die de meisjes erg aanspreken. Ze zijn vaak gemaakt van uiteenlopende stoffen. Van kant tot tule hebben deze jurken allen een geweldige uitstraling.

Aan het einde van het jaar zijn dat soort jurkjes vaak voorzien van echte kerstprints, zoals kerstballen en sterretjes. Rood is voor de kerstdagen een kleur die veel wordt gedragen. Een velours jurkje met glitter kan dan heel mooi staan.

Stoere jongens feestelijke kleding

Je zoon hullen in een velours colbertje met daaronder een stoere spijkerbroek, maakt zijn outfit stoer en chique tegelijk. Laat hij zich verleiden tot het dragen van een kerststropdas dan is hij helemaal klaar voor de gezellige dagen.

Is jouw zoon niet zo’n fan van een jasje dan is het ook een idee om een gilet met een kerstprint voor hem te kopen. Daar kan eenvoudig een wit overhemd onder gedragen worden. Wil je echt uitpakken, dan zorg je dat hij zwarte lakschoenen draagt onder zijn feestelijke outfit.

Feestelijke Babykleding

Er is maar weinig mooier dan de eerste kerst met je baby. Gelukkig wordt ook deze groep niet vergeten als jij gaat shoppen voor een leuke kerstoutfit. Belangrijk is uiteraard, dat de kleine zich prettig voelt in de kleding.

Het materiaal moet lekker zacht aanvoelen en slapen mogelijk maken. Stel je eens een gebreid rendierpakje voor met een rood-wit gestreept mutsje erboven.

Er zijn voor de kleinste jongens zelfs rompertjes te koop die een vastgestikte vlinderdas en gilet hebben. Deze worden verkocht met een joggingbroekje erbij. Een prachtig setje voor de eerste kerst en het draagt ongetwijfeld heerlijk met dat zachte materiaal.

Voor de allerkleinsten zijn hele collecties ontwikkeld. Hierbij kan uit een groot aantal prints worden gekozen, geheel naar eigen smaak. Wil jij je babyzoon met de kerst als kerstman rond laten lopen, dan is dat mogelijk. Kerstmutsje erboven en het is kerst.

Heb jij een kleine meid, dan kan zij als elf uitgedost zijn. Voorzien van een brede zwarte riem en kerstmuts kan zij de cadeautjes uit gaan pakken.

Een vrolijk kind betekent een vrolijke kerst

Bij het kopen van feestelijke kinderkleding voor de kerst is het goed om stil te staan bij het karakter je kind. Wat vindt hij of zij leuk om te dragen. Het heeft geen zin om een echt net pakje inclusief vlinderdas te kopen, als jij weet dat je zoon het liefst een spijkerbroek draagt.

Hij kan dan toch feestelijk voor de dag komen, door die geliefde spijkerbroek te combineren met een mooie kersttrui of een glanzend satijnen overhemd.

Heeft jouw dochter echt helemaal niets met jurken, dan is het misschien beter om haar een leuke legging te kopen met daarboven een blouse en een kort vestje.

De vestjes zijn er in kerstprints maar ook in een neutrale kleur, allen van zacht materiaal. Ook op deze manier kan je heel goed een feestelijke outfit bereiken.

Op en top kerst met feestelijke kinderkleding

Als je van je kinderen helemaal uit de band mag springen bij het aanschaffen van een setje kleding, ga dan voor glitters en pailetten voor je dochter en schaf voor je zoon kleding van zijde aan. Succes gegarandeerd!

Redactie Mamaliefde