Skip to Content

Nijntje kleding voor baby’s en kinderen van C&A

Nijntje kleding voor baby’s en kinderen van C&A

Onlangs kregen we een verhuiskaartje thuisgestuurd. Nijntje is namelijk verhuisd. We hebben vast allemaal wel wat kledingstukken van Nijntje in de kast liggen. Zelf was ik hier groot fan van en baal wel dat ze er uitgegroeid zijn. En niet meer te koop zijn sinds de V&D failliet ging.

De kleding van Nijntje blijft echter onverminderd populair en daarom is Nijntje nu verhuisd. Leyla ging hierheen en maakte er een vlog van voor haar eigen kanaal en schreef een blog voor de lezers van Mamaliefde.

Housewarming

02

Als echte Nijntjefans waren wij uitgenodigd voor de Housewarming van Nijntje. Wie zijn wij? Ik ben Leyla en mijn zoontje heet Danny.

Nijntje had een feestelijke verhuizing naar de C&A! Voortaan kan je daar terecht voor leuke Nijntjeknuffels, kleertjes en kleine items. Om dit te vieren werd er een echt feest van gemaakt, met name voor de kinderen.

Zo waren er knutselactiviteiten, kon je je laten schminken, werd er voorgelezen door Liza Sips en natuurlijk was Nijntje zelf ook aanwezig voor een leuke fotoherinnering. 

Tenminste.. als je kindje dit leuk vindt. Danny vond het ineens heel erg eng zo’n grote pop, maar uiteindelijk hebben we toch wel een aardige foto gekregen.

De nieuwe collectie

03

Een groot gedeelte van de collectie was te bekijken tijdens het feest, wil je dit allemaal zien? Bekijk dan even mijn Vlog onderaan deze blog. De kledingmaten gaan van maat 50 tot en met maat 92. 

Danny zou het dus nog maar net passen, van mij mogen ze zeker nog wel groter gaan in de maten, want voor grotere kindjes kan Nijntje ook nog erg leuk en stoer zijn. Door het gebruik van andere kleuren, materialen en designs kan Nijntje heel schattig worden of juist stoerder, dit verschil is goed te zien in deze eerste collectie.

Het is bijzonder dat het kleine konijntje Nijntje wereldwijd zo enorm bekend is. Vooral in Aziatische landen is ze erg populair, daar zie je ook vaak mode items voor volwassenen met Nijntje erop. Ik hoop dat dit hier ook meer gaat komen.

~Leyla van LeylaFashion

Redactie Mamaliefde