Verkleden! Kinderen doen het maar al te graag. En heel grote kinderen vanaf een jaar of 30 ook natuurlijk ?. Verkleedkleding voor jongens is er genoeg. Je kunt ze lenen, kopen, huren of zelf maken. Van gratis tot duur. Voor iedere verkleedheld is er een optie. “Mama help! Er staat een boef in de kamer!”, roept je zoon. Je draait je verschrikt om en ziet daar het liefste boefje van de hele wereld. “Ahh… het liefste boefje dat ik ooit gezien heb.” Jouw dochter is verkleed en kijkt heel serieus. Want ze wil niet het lieve boefje zijn. Dus verplaats jij je snel weer in je rol en zegt: “Oh nee! Een boef. Geef je over of ik bel de politie!” Je dochter kijkt weer blij. Haar enge verkleedoutfit heeft gewerkt! Je bent erin getrapt ?. Er zijn nog veel meer te gekke verkleedoutfits te koop voor jouw schattige boefje. Lees mee!

Superhelden

Wie wil er nou geen superheld zijn? Elke stad of dorp heeft een superheld nodig. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen om die pakjes aan te trekken en ten strijde te gaan. Ik heb wat leuke verkleedkleding uitgezocht voor jouw superheld.

Spiderman

Een stad kan niet zonder Spiderman. Een spinnenman die slingert tussen de grote gebouwen om te kijken of alles nog rustig is. En als dat niet het geval is, dan komt hij graag in actie. Jouw eigen spiderman zal vast ook van bank tot stoel tot op de tafel springen. Of je daar op zit te wachten is een tweede ?. Bouw anders binnen of buiten samen een parcours waar spiderman zich uit kan leven om jou te beschermen.

Meer informatie vind je hier.

Superman

Spiderman fungeert nog beter samen met Superman. Dus als er nog een broertje of zusje bij is, dan kunnen zij samen hun eigen gemaakte stad in de gaten houden. Want ten slotte moet je ten alle tijden alert blijven.

En natuurlijk is er ook aan grote mensen gedacht. Dus papa kan ook zijn lol op!

Meer informatie vind je hier.

Supergirl

Heeft de politieagente hulp nodig? Dan schakel je natuurlijk Supergirl is. Supergirl to the rescue!

Meer informatie vind je hier.

Televisiekarakters

Helden van kinderen zijn ook te zien op de televisie. En laten deze karakters nou ook nog eens de grote voorbeelden zijn van jouw kind. Om nog maar niet te spreken over alle prachtige avonturen die zij beleven. Het is dus de hoogste tijd om jouw kind om te toveren in zijn lievelingspersonage.

Bumba

Bumba! Als je kindje elke dag naar dit clowntje kijkt, dan is het natuurlijk nog toffer als hij als kleine Bumba naar dit programma mag kijken. En wanneer de echte Bumba van het beeld verdwijnt, zal jouw kleine peuter veranderen in de echte Bumba. BumbaLoe!

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol

In een dier transformeren is geweldig. En als het dan ook nog eens in de hond ‘Chase’ mag zijn, dan is de dag van jouw zoon helemaal gemaakt!

Meer informatie vind je hier.

Mickey Mouse

Deze ‘oude’ lieve muis is al sinds jaar en dag een allemansvriend. Iedereen kent Mickey en iedereen wil Mickey zijn. Dus bij deze, dit is je kans!

Meer informatie vind je hier.

Mega Toby

Een superheld en een televisiepersonage in één. Dit pak moet je in huis hebben! Mega Toby komt eraan Mega Mindy ?.

Meer informatie vind je hier.

K3 jurkje

Wie is de favoriet van jouw kind? Marthe, Klaasje of Hanne. Het maakt niet uit!