Verkleden! Kinderen doen het maar al te graag. En heel grote kinderen vanaf een jaar of 30 ook natuurlijk ?. Verkleedkleding voor jongens is er genoeg. Je kunt ze lenen, kopen, huren of zelf maken. Van gratis tot duur. Voor iedere verkleedheld is er een optie. “Mama help! Er staat een boef in de kamer!”, roept je zoon. Je draait je verschrikt om en ziet daar het liefste boefje van de hele wereld. “Ahh… het liefste boefje dat ik ooit gezien heb.” Jouw dochter is verkleed en kijkt heel serieus. Want ze wil niet het lieve boefje zijn. Dus verplaats jij je snel weer in je rol en zegt: “Oh nee! Een boef. Geef je over of ik bel de politie!” Je dochter kijkt weer blij. Haar enge verkleedoutfit heeft gewerkt! Je bent erin getrapt ?. Er zijn nog veel meer te gekke verkleedoutfits te koop voor jouw schattige boefje. Lees mee!

Superhelden

Wie wil er nou geen superheld zijn? Elke stad of dorp heeft een superheld nodig. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen om die pakjes aan te trekken en ten strijde te gaan. Ik heb wat leuke verkleedkleding uitgezocht voor jouw superheld.

Spiderman

Een stad kan niet zonder Spiderman. Een spinnenman die slingert tussen de grote gebouwen om te kijken of alles nog rustig is. En als dat niet het geval is, dan komt hij graag in actie. Jouw eigen spiderman zal vast ook van bank tot stoel tot op de tafel springen. Of je daar op zit te wachten is een tweede ?. Bouw anders binnen of buiten samen een parcours waar spiderman zich uit kan leven om jou te beschermen.

Meer informatie vind je hier.

Superman

Spiderman fungeert nog beter samen met Superman. Dus als er nog een broertje of zusje bij is, dan kunnen zij samen hun eigen gemaakte stad in de gaten houden. Want ten slotte moet je ten alle tijden alert blijven.

En natuurlijk is er ook aan grote mensen gedacht. Dus papa kan ook zijn lol op!

Meer informatie vind je hier.

Supergirl

Heeft de politieagente hulp nodig? Dan schakel je natuurlijk Supergirl is. Supergirl to the rescue!

Meer informatie vind je hier.

Televisiekarakters

Helden van kinderen zijn ook te zien op de televisie. En laten deze karakters nou ook nog eens de grote voorbeelden zijn van jouw kind. Om nog maar niet te spreken over alle prachtige avonturen die zij beleven. Het is dus de hoogste tijd om jouw kind om te toveren in zijn lievelingspersonage.

Bumba

Bumba! Als je kindje elke dag naar dit clowntje kijkt, dan is het natuurlijk nog toffer als hij als kleine Bumba naar dit programma mag kijken. En wanneer de echte Bumba van het beeld verdwijnt, zal jouw kleine peuter veranderen in de echte Bumba. BumbaLoe!

Meer informatie vind je hier.

Paw Patrol

In een dier transformeren is geweldig. En als het dan ook nog eens in de hond ‘Chase’ mag zijn, dan is de dag van jouw zoon helemaal gemaakt!

Meer informatie vind je hier.

Mickey Mouse

Deze ‘oude’ lieve muis is al sinds jaar en dag een allemansvriend. Iedereen kent Mickey en iedereen wil Mickey zijn. Dus bij deze, dit is je kans!

Meer informatie vind je hier.

Mega Toby

Een superheld en een televisiepersonage in één. Dit pak moet je in huis hebben! Mega Toby komt eraan Mega Mindy ?.

Meer informatie vind je hier.

K3 jurkje

Wie is de favoriet van jouw kind? Marthe, Klaasje of Hanne. Het maakt niet uit! Want met dit jurkje kan je elke K3-tje worden wie je maar wilt.

Meer informatie vind je hier.

Beroepen

Naast televisie zien kinderen ook heel veel beroepen langskomen gedurende de dag. Dit zijn natuurlijk echte grote mensen. En onze kinderen willen dolgraag heel snel heel groot worden. En daar hoort natuurlijk een stoer beroep bij! Laat ze alvast een voorproefje nemen! Prinses zijn is een beroep, een belangrijk beroep. Maar er zijn nog meer belangrijke beroepen. Een mini-zuster. De mensen in het ziekenhuis zullen heel blij zijn met zo’n verfrissende wind!

Dokter

Met stip op nummer 1 bij alle kinderen: de dokter. Want zeg nou zelf: wie heeft er vroeger geen ‘doktertje’ gespeeld? Met deze te gekke jas is jouw kind de beste chirurg van het ziekenhuis. Lukt het hem om alle knuffels, broertjes, zusjes, papa en mama beter te maken?

Meer informatie vind je hier.

Brandweer

Echte mannen worden een brandweerman! Daar hoort natuurlijk wel een mooi pak bij. Want hij moet natuurlijk in bomen klimmen en met zijn brandweerslang alle brandjes blussen. Uitrukken maar!

Meer informatie vind je hier.

Soldaat

Ja, echte mannen beschermen ons ook in de echte wereld. En dit keer niet tegen brand, maar tegen boeven in de oorlog. Dit te gekke soldaatverkleedpak zorgt ervoor dat jouw zoon zich op-en-top soldaat voelt om de strijd aan te gaan! Yes, sir!

Meer informatie vind je hier.

Politie

Je had het vast al wel verwacht. De politie kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. Ik zie onze zoon al rennen met een fluitje in zijn hand, een bonnenboekje en handboeien. Dit pakje moet hij dan ook zeker en vast krijgen voor zijn verjaardag. Zal hij later ook echt in de voetsporen treden van de echte politieman?

Meer informatie vind je hier.

Een politieagente. In elke stad zouden we vrouwen in een politie-uniform moeten hebben. Dus als jullie deze nog niet hebben, dan is het de hoogste tijd dat jouw dochter dit pakje gaat aantrekken. Om vervolgens de straat op te gaan en te kijken of iedereen zich wel aan de regels houdt. En geloof mij: kinderen zijn heel scherp en zien niets door de vingers.

Meer informatie vind je hier.

Zusterpakje

Dit schattige en roze zuster/verpleegsterpakje is zo lief. Iedere patiënt wordt direct beter wanneer ze alleen maar kijken naar jouw verklede dochter.

Meer informatie vind je hier.

Boevenpak

Met zoveel superhelden moeten er ook boeven zijn. Je ontkomt er niet aan. Dit superschattige boevenpak wil elke superheld te pakken krijgen. En zeg maar niet tegen je zoon dat hij er superschattig uitziet in dit boevenpak. Dat gaat hij echt niet leuk vinden.

Meer informatie vind je hier.

Zijn er geen overtreders te vinden wanneer jouw dochter de straat op gaat in haar politie-uniform? Dan heb je natuurlijk een broertje of zusje nodig die het boevenpak wilt aantrekken.

Meer informatie vind je hier.

Hebben zij daar geen zin in? Dan kan jij als mama of papa ook aan de slag als boef.

Meer informatie vind je hier.

Vogelverschrikker

Out of the box, deze vogelverschrikker. Zet hem op het land tussen de maïsvelden en je hebt de hele dag geen kind aan hem ?.

Meer informatie vind je hier.

Fantasie & sprookjesfiguren

Draak

En of onze kinderen weleens ‘drakengedrag’ vertonen. Maar als ze dit pak aantrekken dan is dat geoorloofd.

Meer informatie vind je hier.

Ridders

Een stoere ridder die een jonkvrouw gaat bevrijden of een andere queste gaat oplossen; daar zijn ze de hele dag wel zoet mee! Compleet met nepzwaard en schild natuurlijk!

Meer informatie vind je hier.

Piraten

Ai Ai captain! Dit stoere piratenpak is de droom van elke jongen. Je mag de baas zijn op de boot en ook nog eens de zee beschermen tegen boze collega’s. Koop een stofzuiger met een grote doos. deze doos bouw je samen om tot het schip van de piraten. Ze zullen de hele dag zoet zijn.

Meer informatie vind je hier.

Wat wil je later worden? “Piraat.” Dit antwoord heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord. Maar wie weet is het wel het ultieme beroep wat jouw dochter wil worden. Met dit pak kan ze al mooi oefenen. Ai, Ai, captain!

Meer informatie vind je hier.

Prinsessenjurk