Skip to Content

Intex Prism Frame opzetzwembad review

Intex Prism Frame opzetzwembad review

Een opzetzwembad is voor bijna elke tuin mogelijk. Een Intex-zwembad is dan een heel goede optie, die je uiteraard bij de Zomerspecialist kunt kopen. Vandaag gaan we kijken naar een van de grotere zwembaden van Intex, namelijk de Intex Prism Frame van 300 x 175 x 80 cm!

Het is natuurlijk heerlijk om een zwembad in de tuin te hebben. Je kan er lekker in spelen met kinderen, afkoelen na een lange werkdag of heerlijk relaxen met vrienden.

Het is tegenwoordig al lang niet meer nodig om dan een heel ingegraven zwembad aan te leggen. Gelukkig maar, want dat is natuurlijk een stuk minder haalbaar voor de meeste mensen.

De kwaliteit van het frame

Je wil een kwalitatief zwembad dat je duurzaam plezier oplevert. Het is natuurlijk heel belangrijk dat je een sterk frame hebt bij een opzetzwembad, die langere tijd stevigheid kan bieden.

Het frame van dit zwembad is zeker sterk. Dit frame bestaat uit robuuste buizen van gepoedercoat staal, en is hierdoor heel sterk en stabiel. Dit zit dus wel goed.

Materiaal van het folie

Niet alleen het frame bepaalt de kwaliteit en de levensduur van het zwembad. Ook de liner, het materiaal van het folie, is super belangrijk. Dit houdt het water op zijn plek en zorgt samen met het frame als het goed is voor een duurzaam kwaliteitsproduct.

Dit zwembad heeft de Intex Super Though wanden, die zeer bekend zijn. Deze bestaat uit drie lagen. Eén van polyester, met aan de buitenzijde daaromheen twee duurzame pvc-lagen. Op deze manier is het zwembad driedubbel sterk gemaakt. Ook op dit gebied scoort het zwembad zeker punten.

De veiligheid van het zwembad

Bij elke zwembad geldt uiteraard dat de veiligheid voorop staat. Dit moet in elke situatie het geval zijn, maar zeker wanneer er ook kinderen in het zwembad spelen en zwemmen. Intex heeft op dit gebied een zeer goede naam.

Alle zwembaden zijn zeer veilig in gebruik, en bovendien zijn er zoveel soorten verkrijgbaar dat mensen van elke leeftijd er veilig in kunnen zwemmen.

Als je op zoek bent naar een veilig opzetzwembad heb je tegenwoordig veel mogelijkheden, en met Intex weet je zeker dat je goed zit!

Welke accessoires krijg je meegeleverd bij de Intex Prism Frame 300 x 175 x 80 cm?

Uiteraard krijg je ook altijd accessoires meegeleverd wanneer je een zwembad van Intex koopt. Wanneer je een Intex Prism Frame Premium Pool koopt, zoals dit zwembad, krijg je er standaard een uitgebreid pakket aan accessoires bij.

Allereerst krijg je hier een Intex-filterpomp bij. Dit is cruciaal voor schoon water in je zwembad, en bovendien om algen buiten te houden. De filterpomp die je hierbij krijgt geleverd heeft een capaciteit van maar liefst 2271 uur.

Met een 12 volt omvormer en lange snoeren is de pomp bovendien zeer veilig. Hij wordt geleverd met een Type A filtercartridge.

Daarnaast krijg je bij aankoop van dit zwembad uiteraard een Intex-ladder meegeleverd. Hierbij gaat het om de standaard ladder van Intex.

Deze ladders zijn voorzien van anti-slip traptreden, en hebben een stalen frame met een goede coating erop.

Uiteraard koop je een Intex-zwembad bij de Zomerspecialist. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van het ideale zwembad bij jou in de tuin!

Linda van Aken