Skip to Content

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

Tussen het centrum van Den Haag en het strand bij Scheveningen vind je Madurodam. Ooit begonnen als een soort miniatuurstad, tegenwoordig een divers park met verschillende attracties. Ook deze winter is er veel te zien en te doen in Madurodam.

Wandel bijvoorbeeld langs sfeervolle winterse taferelen in de oude binnenstad, of geniet van een lekkere kop warme chocomelk en aanschouw meer dan 65.000 schitterende lichtjes in het park. Beleef ook de interactieve en multimediale indoorattracties, leukste doe-dingen én meer. Dit moet je een keer meemaken!

Beleef de Hollandse winter in Madurodam

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

In de winter wordt het park speciaal aangekleed en verlicht met tienduizenden lampjes waardoor het een sprookjesachtig effect krijgt.

Ontdek op deze manier de Nederlandse winter in het klein met besneeuwde kerstbomen en ijs op de grachten. En of het nu vriest of niet; bij Madurodam gaat de Elfstedentocht zeker door!

Geniet van winterse lekkernijen

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

Heb je honger gekregen tijdens je bezoek? In het midden van het park vind je het Winterplein met volop winterse lekkernijen om samen van te genieten.

Denk bijvoorbeeld aan een lekkere kop erwtensoep, broodje worst of warme chocomel, daarna ben je zeker weten helemaal opgewarmd.

Goed om te weten: in de restaurants kun je tot sluitingstijd een heerlijke maaltijd halen.

Ontdek de Winterweken (24 dec. t/m 8 jan.)

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

Tijdens de kerstvakantie is er gedurende twee weken nog meer te beleven in Madurodam! Naast alle lichtjes en sfeervolle winterse taferelen vind je in het park gezellige vuurtjes waar je marshmallows kunt roosteren.

Daarnaast kun je omgetoverd worden in je favoriete held of ijsprinses van je dromen door de schminkster die de mooiste creaties maakt.

Heb je een mooie wens voor een ander? Laat ‘m achter in de wensboom! Of doe de winterspeurtocht en ga op zoek naar alle sneeuwpoppen in Madurodam. Vind jij ze allemaal?

Ook met kerst zijn ze open én komt de kerstman langs (24, 25 en 26 dec.). Kom naar Madurodam en ga samen met hem op de foto.

Nog langer genieten

Het perfecte winteruitje? Madurodam!

Die prachtige lichtjes wil je natuurlijk éxtra lang zien. Daarom is Madurodam deze winter vaak iets langer geopend in de avonduren. Check voor de actuele openingstijden de website. Tijdens Kerst of Oud & Nieuw naar Madurodam? Ook dan zijn ze gewoon open.

Bij Madurodam is het elke dag winters en gezellig! Kom jij deze winter langs voor een gezellig dagje uit met de familie?
Reserveer nu je tickets op madurodam.nl. Leuk voor jong en oud!

Redactie Mamaliefde