Skip to Content

Eichhorn mijn eerste houten laptop review

Eichhorn mijn eerste houten laptop review

Mijn eerste laptop van het kwaliteitsmerk Eichhorn, is een houten laptop met puzzel toetsenbord en krijtbordscherm. Een echte hit bij onze dochter en hopelijk ook bij jullie kinderen. Die misschien niet naar school gaan, maar wel schooltje willen spelen. Of gaan oefenen met letters schrijven en het doen alsof.

Mijn eerste houten laptop

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Kinderen komen steeds eerder in aanraking met technologie en zo ook met laptops. Er zijn zelfs scholen waarbij alle lesstof wordt aangeboden via een laptop / tablet. Wat mama heeft willen zij tenslotte ook. Verlangt jouw kind ook naar een eigen laptop, maar is hij of zij daar toch echt nog te jong voor?

Dan is deze houten laptop echt een perfect alternatief. En zonder het flikkerende beeldscherm van een tablet of ander alternatief. Perfect; voor dreumessen en peuters, ze kunnen hier namelijk uren mee spelen. En ruzie maken over wie er nu weer mee mag spelen.

De binnenkant van de laptop bestaat uit een krijtbord en een vakje voor meerdere krijtjes en een sponsje. Het sponsje ging helaas al vrij snel stuk.

Ook zit er een mooi houten toetsenbord in dat bestaat uit zes puzzelstukjes. Prima uitdaging voor je kind.

Eichhorn

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Eichhorn produceert prachtig houten speelgoed in de natuurlijke kleuren dat geschikt is voor baby’s en peuters. Van complete treinbanen, losse rails en treinen, tot een houten poppenkast, puzzels, poppenhuizen en sorteer speelgoed je vind hier van alles. 

Al meer dan 50 jaar is Eichhorn een van het meest waardevolle en populairste speelgoed. Als je weet dat Eichhorn bekend staat voor speelgoed dat gemaakt wordt van een hoge kwaliteit beukenhout, milieuvriendelijke kleuren en zorgt voor fantasierijke spel ideeën is dat niet zo raar.

Het meeste speelgoed wordt ook gewoon in Europa gemaakt, Duitsland om precies te zijn.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken