Skip to Content

Eichhorn mijn eerste houten laptop review

Eichhorn mijn eerste houten laptop review

Mijn eerste laptop van het kwaliteitsmerk Eichhorn, is een houten laptop met puzzel toetsenbord en krijtbordscherm. Een echte hit bij onze dochter en hopelijk ook bij jullie kinderen. Die misschien niet naar school gaan, maar wel schooltje willen spelen. Of gaan oefenen met letters schrijven en het doen alsof.

Mijn eerste houten laptop

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Kinderen komen steeds eerder in aanraking met technologie en zo ook met laptops. Er zijn zelfs scholen waarbij alle lesstof wordt aangeboden via een laptop / tablet. Wat mama heeft willen zij tenslotte ook. Verlangt jouw kind ook naar een eigen laptop, maar is hij of zij daar toch echt nog te jong voor?

Dan is deze houten laptop echt een perfect alternatief. En zonder het flikkerende beeldscherm van een tablet of ander alternatief. Perfect; voor dreumessen en peuters, ze kunnen hier namelijk uren mee spelen. En ruzie maken over wie er nu weer mee mag spelen.

De binnenkant van de laptop bestaat uit een krijtbord en een vakje voor meerdere krijtjes en een sponsje. Het sponsje ging helaas al vrij snel stuk.

Ook zit er een mooi houten toetsenbord in dat bestaat uit zes puzzelstukjes. Prima uitdaging voor je kind.

Eichhorn

Winactie: Mijn eerste laptop - Eichhorn - Mamaliefde

Eichhorn produceert prachtig houten speelgoed in de natuurlijke kleuren dat geschikt is voor baby’s en peuters. Van complete treinbanen, losse rails en treinen, tot een houten poppenkast, puzzels, poppenhuizen en sorteer speelgoed je vind hier van alles. 

Al meer dan 50 jaar is Eichhorn een van het meest waardevolle en populairste speelgoed. Als je weet dat Eichhorn bekend staat voor speelgoed dat gemaakt wordt van een hoge kwaliteit beukenhout, milieuvriendelijke kleuren en zorgt voor fantasierijke spel ideeën is dat niet zo raar.

Het meeste speelgoed wordt ook gewoon in Europa gemaakt, Duitsland om precies te zijn.

Meer informatie vind je hier.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. elisabeth schreef:

  mooi kado voor jarige kleindochter

 2. Marian schreef:

  Wat leuk zeg! Nog niet eerder gezien. Als ik bezig ben met de laptop wil mijn zoontje ook altijd meedoen, niet handig natuurlijk. Maar hiermee is dat probleem opgelost, dan heeft hij zijn eigen.

 3. Minke schreef:

  Wat gaaf! Ik doe graag mee voor Luca! Op fb volg ik je natuurlijk allang haha.

 4. Nicole de Geus schreef:

  Geweldig!!!! Mag zij daarmee als mama moet werken!

 5. Lies schreef:

  Wat schattig en creatief!!! Echt heel leuk! Ik doe heel graag mee voor de kleine van een lieve vriendin :-) (nu maar hopen dat ze de echte en de speellaptop uit elkaar kunnen houden ;-) )

 6. Karen Mee schreef:

  Oeh wat leuk zeg! Die wil mijn dochter wel winnen met haar ‘mama, ik wil op jouw laptop spelen’ de hele tijd :D

 7. Kris10 schreef:

  Dit zou Marloesje wel leuk vinden!

 8. Else schreef:

  Wat een mooie actie!
  Wij zijn dol op houten speelgoed! En met papa als programmeur is een extra laptop in huis erg leuk voor mn jongens :)

 9. Dhini schreef:

  Wat cool zeg! Ikbdoe mee

 10. Sylvie schreef:

  Wat een mooi speelgoed! Ik doe graag mee voor Ivar! :)

 11. tamara schreef:

  hele leuke actie! loot graag mee!

 12. brants schreef:

  zou goed van pas komen voor mijn kleinzoontje kan hij al wat oefenen met letters en cijfers

 13. kempenaers schreef:

  leuke actie, zou graag meedoen voor mijn kleinzoontje die nu vier jaar is en al wat kan oefenen vooraleer hij naar het eerste studiejaar gaat

 14. Diana Lenting - Verhoeven schreef:

  Aah superleuk zeg! Ik waag graag een kansje voor mijn bijna (2) jarige peuter. ☺

 15. Gera schreef:

  Wat een uitvinding!
  Hier valt ie zeker in de smaak!! Wij doen mee.

  De typecursus vond ik heel origineel! Alleen idd nog niet voor onze kinderen; ).

 16. Hanneke schreef:

  Superleuk!! Onze dochtet wil graag op de tablet, maar dit vind ik veel leuker dan al die drukke spelletjes. :)

 17. Vlijtig Liesje schreef:

  Eichorn vind ik echt een kwaliteitsmerk. Deze laptop vind ik geweldig. Prachtig om ouderwetse degelijkheid te combineren met de moderne laptop.

 18. Ester schreef:

  Ik doe niet erg vaak mee met winacties, maar hier ga ik toch mn kans wagen.
  wij zijn hier enorme fan van houten speelgoed, dus dit is een heerlijk give-away voor ons!

  *duim duim*

 19. Lilian schreef:

  Oh, dit is echt perfect voor Anna! Ze is nu 4 en wil graag letters leren, dus ze heeft nu de ideale leeftijd ervoor. Ik heb op de koelkast van die magneetletters waar ze mee kan oefenen, maar dit is natuurlijk leuker! Dus ik doe graag mee. Heb me ook aangemeld voor je nieuwsbrief voor een extra kans ;-)

 20. SophiaG schreef:

  Mijn dochtertje van 3 zou heel blij zijn met een eigen ‘laptop’ want mama & papa’s laptops zijn in haar buurt niet veilig

 21. Lvdb schreef:

  Super leuk! Ons zoontje gaat bijna naar school en zijn al flink aan het oefenen met letters en cijfers. Dit maakt het misschien nog leuker! En dan kunnen we hem daarna gelijk gaan gebruiken voor ons aankomend 2de kindje ?

 22. Kirsten schreef:

  Ook ik doe graag mee! Mijn zoontje is drie en zou dit heel leul vinden! Hij wil altijd op mijn laptop maar dat mag helaas voor hem niet ☺️ Dit zou dus een heel leuk alternatief zijn! ?

 23. Chrissy schreef:

  Wat leuk!! Mijn kleine donder zal der blij mee zijn!

 24. José schreef:

  Dochterlief is er nu nog wat te klein voor, maar vindt mijn laptop nu al bere interessant! Dat wordt vast alleen maar meer naar mate ze groter is en ik wil haar niet een kinderlaptop met schreeuwerige schermen en geluiden geven. Dit lijkt me een PERFECT alternatief. Ik doe dus graag mee! Ik like je al op Facebook (met mijn eigen blogpagina) en ik zal me even aanmelden voor de nieuwsbrief. :)

 25. Alicia Hofman schreef:

  Gaaf! Doe graag mee voor dochterlief!

 26. Sigrid Mulder schreef:

  PS: is deze laptop ook leuk voor op de achterbank tijdens een lange rit? Onze familie woont “ver weg” en voor bezoekjes huren we een auto maar wat achterbank vermaak is soms wel nodig. En ik wil liever (nog) niet van die DVD spelers aanschaffen. Den je dat dit wat zou kunnen zijn voor in de auto? Zonder puzzelstukjes wellicht ;)

  • Linda schreef:

   Of er een vel papier opplakken met kleurpotloden als soort van schildersezel

  • Sigrid schreef:

   Leuk idee! Nog snel in de auto een tekening maken voor opa of oma ;)

  • Linda schreef:

   Ik zou het zelf eerder zonder krijtjes doen. Puzzelstukken zijn erg groot en passen niet in de mond. Misschien met andere grote krijtjes ook wel het krijtbord.

 27. Sigrid Mulder schreef:

  Je typecursus vind ik echt een actie met toegevoegde waarde maar onze oudste zit nu in groep 4, en vond m net wat jong. Vandaar niet meegedaan. Voor deze laptop is hij te oud maar ik zie wel veel speelplezier voor onze net kleueterdochter (die juf wordt, denken wij ;) ) en onze bijna peuter. Heerlijk priegelen, krijten op een “laptop net als mama”. Ik vind m helemaal leuk en schrijf m in elk geval op mn “Sint- en verjaardagscadeau lijstje”!

 28. Dorine schreef:

  Heel leuk! Ben al heel erg fan van houten speelgoed…en deze laptop vind ik helemaal super!!!! Doe graag mee!

 29. Linda Witvoet schreef:

  Onze dochter wordt morgen (pas/al) 1 dus eigenlijk nog wat jong voor een laptop toch zou ik erg graag meedoen om kans te maken op deze mooie kindvriendelijke laptop voor “straks” en voor als haar grote neef (3jaar) komt spelen.

 30. Roos schreef:

  Wat een leuk speelgoed idee zeg! Ik houd van hout, zeker in dit technologische tijdperk. Ik doe graag mee voor mn oudste, die bijna 3 wordt en het liefst heel de dag op de laptop typt. Kan hij mooi zelf typen en tekenen (ook favoriet!)

 31. Laura schreef:

  Wat een superleuke winactie!! Mijn dochter vindt de computer op mijn werk al helemaal geweldig en zit er achter alsof zij het al jaren doet…! Zou leuk zijn om dit te winnen voor haar!

 32. Esther schreef:

  Oh die is cool! Ik wil wel zo’n laptop winnen voor mijn stoere peuter! Gaaf voor thuis en onderweg :-)

 33. Maaike schreef:

  Wat een leuk ding! Ik denk dat mijn zoon hem prachtig zal vinden!

  Ik deed gisteren inderdaad niet mee omdat en dreumes weinig aan een typcursus heeft. ;)

 34. Saskia schreef:

  Wat een leuke laptop. Elke keer als ik achter de pc zit dan komt mijn zoontje die dan heel graag op alle knopjes van het toetsenbord wil drukken. Zou leuk zijn als hij dan kan spelen met zijn eigen pc.

 35. Sandra schreef:

  Mijn neefjes van 4 en 3 , gaan dit geweldig vinden!

 36. Iris schreef:

  Wat een leuk idee! Onze miniman zit nu inderdaad in de fase dat hij alles wil doen wat papa/mama ook doet, wassen, koken, opruimen :) en hij zou deze laptop geweldig vinden! Fingers crossed

 37. Mary schreef:

  De leuke typecursus heb ik inderdaad gezien maar Mila is daar veels te jong voor helaas. Maar de houten laptop is hier wel een schot in de roos hoor. Doe heel graag mee.

 38. Karin schreef:

  Leuk! Voor mn knopjes verslaafde dochtertje ;)

 39. Fim schreef:

  Ik doe graag mee! Leuk als cadeautje voor onze dochter die komendr maand 2 wordt en niet van onze laptop af kan blijven!

 40. Nicole schreef:

  Super leuk…. Hopelijk vergeet hij dan dat een ipad bestaat!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.