Skip to Content

Cre8 houten puzzel met naam voor kinderen

Cre8 houten puzzel met naam voor kinderen

Te laat voor onder de kerstboom maar heerlijk om het nieuwe jaar mee te beginnen is deze houten naampuzzel. Ik spotte deze puzzels op Flavourites Live en was er helemaal weg van. Hoe gaaf is het dan ook om er nu één te mogen weggeven.

Een cadeautje dat geweldig is om te krijgen of het nu een kraamcadeautje is of voor een verjaardag. Persoonlijker dan dit kan gewoon niet en het is ook nog eens ontzettend duurzaam! Je hebt tenslotte lange tijd nagedacht over de baby namen.

Crea8

CRE8 is een kleine (sociale) werkplaats in hartje Amsterdam. Dankzij de moderne, digitale fabricagetechnieken die ze gebruiken, zoals 3D-printen en lasersnijden, kunnen ze weer midden in de stad produceren.

In tegenstelling tot massafabricage hoeft er niet geïnvesteerd te worden in dure mallen, maar wordt ieder product opnieuw gemaakt. De kracht van deze manier van produceren is dat er heel persoonlijk te werk gegaan kan worden.

Elk product dat gemaakt wordt is uniek. Dit is ook het uitgangspunt voor de kindercollectie, producten maken die gepersonaliseerd kunnen worden met de naam van het kind. Extra persoonlijk wordt het door ook nog verschillende kleuren aan te bieden.

Belangrijk voor hen is de eigentijdse uitstraling; modern en strak, maar toch speels en vriendelijk. Dit zie je terug in alle producten in de kinderlijn.

Houten puzzel met naam

De naampuzzel is één van de drie producten uit de kinderlijn. De puzzels zijn gemaakt van berkenhout (multiplex) en de puzzelstukjes zijn gemaakt van plexiglas. De puzzelstukjes komen in vier kleurcombinaties, die geïnspireerd zijn op de vier jaargetijden.

De puzzelstukjes zijn geometrische vormen waarmee je verschillende letters kan maken. De puzzel en de verpakking worden helemaal gemaakt op de lasersnijder.

Niet alleen ik maar ook de kinderen zijn er fan van. Ze spelen graag met de puzzelstukjes, omdat het dezelfde figuren zijn, is het net een tangram en passen de stukjes op verschillende plaatsen. Zo is het nooit precies hetzelfde. Dit is een puzzel waar niet alleen peuters veel plezier van hebben, maar ook als ze ouder zijn er nog strak uitziet. Of als een schilderij aan de wand gehangen kan worden.

Linda van Aken