Skip to Content

Mini matters toys; houten speelgoed van action zoals poppenhuis en keuken

Mini matters toys; houten speelgoed van action zoals poppenhuis en keuken

Vanaf medio september 2019 ligt Mini Matters, de speelgoedlijn van Action, in de winkels. De lijn bestaat uit ruim dertig voornamelijk houten producten voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 8 jaar. Het kleurrijke speelgoed is speciaal voor Action ontworpen en is volgens de retailer van hoge kwaliteit.

Mini Matters Houten speelgoed Action

Mini Matters is het eerste private label van Action in de categorie speelgoed. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen en de houten items hebben tevens het TüV/GS-certificaat.

Bovendien is al het houten speelgoed gemaakt van FSC-hout, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. Naast een leuke en voordelige keuze is het Mini Matters-speelgoed dus ook een verantwoorde keuze.

Goedkoop en betaalbaar houten speelgoed voor iedereen

“Als moeder van jonge kinderen weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk leuk speelgoed voor ze is”, zegt Hajir Hajji, als Commercieel Directeur bij Action verantwoordelijk voor het assortiment. “Ik ben trots op ons Mini Matters-speelgoed.

Het is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook veilig en verantwoord gemaakt. Met onze kleine prijzen is het voor iedereen bereikbaar, dus als dat geen glimlach bij onze klanten op het gezicht geeft…”

Assortiment

Het Mini Matters-speelgoed is vanaf half september verkrijgbaar in Action-winkels en online te bekijken. De verkoopprijzen starten vanaf €1,49. Er is al een garage of prinsessenkasteel te koop voor €8,95. Ook is er een poppenhuis en keukentje en nog veel meer!

Redactie Mamaliefde