Skip to Content

Baby Blokker; van speelgoed tot luiers

Baby Blokker; van speelgoed tot luiers

Op zoek naar babyspulletjes en de bekende winkels al gehad? Dan is er nu een nieuwe keten waar je terecht kan voor alles wat je nodig hebt! Met trots meldt Blokker de geboorte van een blije baby met alles erop en eraan.

Ouders in Nederland kunnen vanaf nu terecht bij Blokker voor een complete ‘one stop baby shop’. Met de introductie van Blokker Baby biedt Blokker het ruimste assortiment babyproducten maar dan gewoon bij jou om de hoek.

Lees ook: Uitzetlijst baby; wat heb je nodig?

Blokker Baby

In Nederland worden jaarlijks 175.000 baby’s geboren. De komst van een baby zorgt voor veel veranderingen in een huishouden. Dan is het fijn om een winkel om de hoek te hebben die alles biedt wat je nodig hebt.

Vanaf nu kun je bij Blokker terecht voor alle spulletjes om je baby onbezorgd te laten eten, slapen, spelen, knuffelen en badderen. Denk bijvoorbeeld aan wandelwagens, babyfles, flessenborstels, onbreekbare bordjes, anti-lekbekers, babybedjes, dompelbadjes, slaaplekkerlampjes, trappelzakjes, katoenen lakens, babyfoons, knuffels, tuttels, reukvrije luieremmers en nog véél meer.

Van onder andere de merken Philips, Little Dutch, Baninni, Pampers, Alecto, Difrax, Easywalker en Bright Stars. Blokker heeft het allemaal in huis of online!

Een deel verkopen ze zelf, terwijl ze voor andere producten samenwerken met andere partijen om zo in een keer het volledige aanbod te kunnen aanbieden en je dus in een keer alles van je baby uitzet kan aanschaffen.

Het handige is dat ze online grotere ‘voorraden’ aanbieden zoals maandboxen Pampers of 4 flessen Zwitsal, scheelt je weer iedere keer naar de winkel lopen en heb je meteen een voorraadje in huis. En dat tegen prijzen die goed kunnen concurreren met andere online winkels.

Assortiment

Een greep uit de producten die je nu online kan vinden bij Blokker Baby zijn;

Zwanger- en Babybox Ouders van Nu

Met Blokker Baby voegt Blokker een nieuwe categorie met huishoudproducten toe aan het assortiment. Daarnaast kun je sinds 1 januari 2019 de Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu ophalen. Benieuwd? Kom snel langs, bezoek vinden we heel gezellig!

Redactie Mamaliefde