Skip to Content

5x Robot speelgoed voor kinderen om te maken en programmeren

5x Robot speelgoed voor kinderen om te maken en programmeren

Ben jij ook zo gek op speelgoedrobots? Er zijn robots die al kant en klaar zijn, waar enkel een batterij toevoegen voldoende is om te laten werken. Maar misschien vind je het ook leuk om de robot zelf in elkaar te moeten zetten!

Er zijn ook robots die programmeerbaar zijn wat voor echte bollebozen een leerzame en interessante bezigheid is. Ontdek het ruime assortiment speelgoedrobots hier!

Speelgoedrobots Clementoni

Speelgoedrobots; van zelf maken & in elkaar zetten tot programmeren - Mamaliefde.nl

Bij Clementoni nemen ze spelen serieus. Dit Italiaanse merk produceert baby- en kinderspeelgoed met als doel spelenderwijs te leren. Speelgoed bevat een taal die kinderen begrijpen. Clementoni wil kinderen met speelgoed educatief ondersteunen tijdens het opgroeien.

De speelgoedlijnen ‘Ik leer door te spelen’ en ‘Wetenschap & Spel’ stimuleren kinderen om de wereld en de wetenschap te ontdekken.

Zet je eerste stappen in de wetenschap met de scheikundedoos en microscoop of ontdek feitjes over het menselijk lichaam en elektriciteit door middel van de wetenschapsspellen. Grote kans dat je nog niet alles wist.

Ook voor de allerkleinsten is er educatief speelgoed. Je kind kan leren sorteren met de sorteerbus of het alfabet leren dankzij het kleurrijke kaartspelletje.

Clementoni heeft een groot assortiment speelgoed voor alle leeftijden tegen een aantrekkelijke prijs. Clementoni laat zien dat spelen en educatie prima samen gaan.

Speelgoedrobots Fisher Price

Speelgoedrobots; van zelf maken & in elkaar zetten tot programmeren - Mamaliefde.nl

Fisher-Price neemt je mee naar een veilige fantasierijke wereld. Dit was vroeger ook jouw wereld. Een geweldige en vrije wereld vol speelplezier. Maar je werd ouder en moest door, dat kon niet anders. Gelukkig kan je altijd terugkomen, maar deze keer met iemand die wat kleiner is.

Fisher-Price is al sinds de jaren ‘30 een begrip op het gebied van baby- en peuterspeelgoed en staat voor innovatie, kwaliteit en veiligheid.. Met het doel om de fantasie te stimuleren en ons allemaal weer even kind te maken. Want hier kunnen we allemaal kind zijn. Bij bol.com vind je de grootste collectie Fisher-Price voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Speelgoedrobots Silverlit

Speelgoedrobots; van zelf maken & in elkaar zetten tot programmeren - Mamaliefde.nl

Silverlit staat bekend om het ontwerpen en produceren van innovatief en hoogwaardig kwaliteitsspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Jarenlang was Silverlit marktleider op het gebied van op afstand bestuurbare vervoersmiddelen, zoals helikopters, vliegtuigen en auto’s.

De laatste jaren heeft Silverlit een imposante lijn innovatieve Robots ontworpen en ontwikkeld, groot en klein met verschillende features. Ook heeft Silverlit de speelgoedlijn van Monchhichi en Robocar Poli. Innovatie, plezier en veiligheid staan bij het Silverlit speelgoed voorop.

Speelgoedrobots VTech

Speelgoedrobots; van zelf maken & in elkaar zetten tot programmeren - Mamaliefde.nl

VTech staat voor innovatieve en praktische producten die de creativiteit stimuleren en kinderen helpen bij hun ontwikkeling.

Spelen is het fundament voor de ontwikkeling van het kind. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden.

Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten.

Samen met een speciaal team van experts, panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten maakt VTech speelgoed dat perfect aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

Bekijk ons hele VTech-assortiment of kies uit een van de vele verschillende series van VTech!

Speelgoedrobots WowWee

Speelgoedrobots; van zelf maken & in elkaar zetten tot programmeren - Mamaliefde.nl

Het Canadese WowWee ontwikkelt met creatieve ontwerpen, innovatieve technologie en veel plezier, high tech speelgoed en consumentenelektronica voor zowel kinderen als volwassenen.

De introductie van WowWee’s Robosapien robot in 2004 was het startsein voor de verdere focus op baanbrekende technologieën met uiteindelijk award winnende gadgets en speelgoed.

Linda van Aken