Skip to Content

10x Lidl buitenspeelgoed; van zand- & watertafel tot springkussen

10x Lidl buitenspeelgoed; van zand- & watertafel tot springkussen

Het mooie weer vraagt natuurlijk om heerlijk buiten te spelen. Veel heb je daar niet voor nodig. De kinderen vermaken zich wel. Kan jij lekker plaatsnemen met een boek en een glas wijn terwijl je met een half oog de kinderen in de gaten houdt.

Bij de Lidl buitenspeelgoed hebben ze dat goed begrepen, daarom komen ze deze week (donderdag 8 juni) met het leukste buitenspeelgoed dat ook nog eens betaalbaar is, van drones tot en met springkussens voor in de achtertuin!

Spelen met zand en water

Water en zand; dat scoort bij ieder kind heel hoog. Of het nu gaat om een zand- en watertafel met twee verschillende vakken, inclusief deksels om ze af te dekken. Een houten zandbak inclusief een zonnescherm dat je in hoogte kan verschillen om het af te dekken.

Playtive heeft ook een uitgebreide set met zandvormpjes, emmertjes en gereedschap. Voor de warme dagen is de blauwe aquabaan met waterpomp en bootjes.

Of de extra lange waterglijbaan die je kan aansluiten op de kraan zodat hij water sproeit. Lekker glijden in de achtertuin.

Speeltoestellen

Als je de ruimte hebt scoort een speeltoestel altijd goed. Of dit nu de driedelige schommel is, of de nestschommel. Of wat dacht je van een eigen wip in de achtertuin. Zo heb je zelf je eigen speeltuin in je achtertuin.

De Smoby-glijbaan is niet alleen leuk als glijbaan, maar kan je ook koppelen aan de waterkraan.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is niet alleen leuk voor binnen, maar ook voor buiten. Voordeel is dat dit ook niet veel ruimte inneemt na het opruimen! Het hout wordt gecombineerd met vrolijke kleurtjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de ringwerpset, croquetset, kubbspel of minigolfset? Niet van hout, maar ze hebben ook een jeu de boulesset!

Elektronisch speelgoed

Voor de wat oudere kinderen (niet alleen jongens, want ook meisjes kunnen dit heel interessant vinden). Elektronisch / op afstand bestuurbaar speelgoed.

Van auto’s om zelf in elkaar te zetten, helikopters, zweefvliegtuigen en quadcopters.

Transportmiddelen

De trend van vorig jaar is toch wel de hoverboard. Heel goedkoop is dit niet, maar je ziet ze nog steeds. Of wat dacht je van deze stoere skelter; in het zwart of rood met spiderman!

Gereedschap

Divers kindergereedschap zoals een spade, bezem, schop en hark voor in de tuin. En 6 sets voor in de zandbak, van ijsjes (die hier in huis in ieder geval heel erg populair zijn) tot en met het bekende emmertje en schepje.

Voor onderweg

Geschikt voor in de auto; vier verschillende reisspelletjes van Jumbo en een magnetisch tekenbord.

Tenten en springkussen

Last but not least; het springkussen is hier in huis favoriet en staat ook op het boodschappenlijstje. Beide kinderen zijn hier dol op, en laat dochterlief nu net aan het einde van de maand jarig zijn…

Welk kind wilt er nu niet een eigen springkussen in de achtertuin? Een speeltent om lekker in te spelen is ook altijd een aanrader.

Linda van Aken