Skip to Content

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet – Paldean Fates

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet – Paldean Fates

Onlangs heeft The Pokémon Company de langverwachte uitbreiding Scarlet & Violet—Paldean Fates uitgebracht. Deze nieuwe toevoeging aan het populaire kaartspel bouwt voort op het succes van eerdere uitbreidingen zoals Hidden Fates en Shining Fates.

Paldean Fates introduceert niet alleen nieuwe Pokémon uit de regio Paldea, maar markeert ook de terugkeer van Shiny Pokémon naar de TCG, waardoor verzamelaars en spelers weer in de ban zullen zijn van deze glinsterende wezens.

Shiny Pokémon kaarten

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl
Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl

Een van de meest opwindende kenmerken van Paldean Fates is de terugkeer van Shiny Pokémon naar de Pokémon TCG. Deze speciale varianten van Pokémon zijn zeldzaam en gewild vanwege hun unieke kleuren en glinsterende uitstraling. In deze uitbreiding kunnen trainers meer dan 130 verschillende Shiny Pokémon verzamelen en inzetten tijdens gevechten.

Iconische Pokémon zoals Shiny Pikachu en Shiny Ceruledge maken hun opwachting, naast andere favorieten zoals Shiny Tinkaton en Shiny Dondozo. Maar dat is nog niet alles; Shiny Tera Pokémon ex zoals Charizard ex, Forretress ex en Espathra ex worden ook geïntroduceerd, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan voor spannende gevechten.

Full-Art Stijlen en Hyper Rare-kaarten

Wat Paldean Fates extra speciaal maakt, is de prachtige full-art stijl waarin bepaalde Shiny Pokémon worden afgebeeld. Deze illustraties bieden een nieuwe kijk op geliefde Pokémon in hun Shiny-vorm, waardoor verzamelaars en spelers een extra niveau van esthetiek en verzamelwaarde krijgen.

Bovendien worden sommige Pokémon ex gepresenteerd op Hyper Rare-kaarten, die een nieuw en uniek versterkt holografisch effect hebben. Deze kaarten zijn niet alleen krachtig in gevechten, maar zijn ook zeer gewild vanwege hun zeldzaamheid en visuele aantrekkingskracht.

Beschikbare producten

Pokémon TCG-fans kunnen nu al genieten van een scala aan producten gerelateerd aan Scarlet & Violet—Paldean Fates. Enkele van de beschikbare producten zijn:

  • Scarlet & Violet—Paldean Fates Elite Trainer Box: Deze box bevat negen Scarlet & Violet—Paldean Fates booster packs, één Shiny Illustration Rare-promokaart van Shiny Mimikyu en verschillende spelaccessoires om je TCG-ervaring te verbeteren.
  • Scarlet & Violet—Paldean Fates Tech Sticker Collection: Dit pakket bevat drie Scarlet & Violet—Paldean Fates booster packs, één Shiny-promokaart van Fidough, Maschiff of Greavard en een bijpassende sticker voor op je laptop, tablet of ander apparaat.
  • Scarlet & Violet—Paldean Fates Mini Tin, Tin, en Premium Collection: Deze collecties bevatten verschillende combinaties van booster packs, promokaarten en exclusieve items, waardoor spelers een breed scala aan beloningen en verzamelobjecten kunnen verkrijgen.

Digitale speelervaring

Naast fysieke kaarten kunnen trainers ook genieten van Paldean Fates via de Pokémon TCG Live-app voor verschillende apparaten, waaronder iOS, Android, macOS en Windows. Hier kunnen spelers Shiny Pokémon verzamelen en inzetten in gevechten. Bovendien kunnen spelers via de app exclusieve beloningen verdienen, zoals het Lugia VSTAR-deck en het premiumdeck met Gardevoir ex, waardoor de digitale ervaring nog spannender wordt.

Launch party

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl
Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl
Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl

En om deze lancering te vieren werd er een event georganiseerd in Wondr Amsterdam, compleet met een speurtocht en diverse games onder begeleiding van een Pokémon kampioenschappen jurylid. Nu kon ik daar zelf niet bij aanwezig zijn, maar zoon en manlief die regelmatig Pokémon spelen waren graag van de partij.

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding; Scarlet & Violet - Paldean Fates - Mamaliefde.nl

Na afloop raakten ze niet uitgebreid, zo enthousiast waren ze. En is de verzameling kaarten flink uitgebreid met onder andere nieuwe decks zodat er thuis verder gespeeld kon worden.

Scarlet & Violet—Paldean Fates is een opwindende toevoeging aan de Pokémon Trading Card Game, met zijn terugkeer van Shiny Pokémon, prachtige illustraties en een breed scala aan producten om van te genieten. Of je nu een verzamelaar bent die op zoek is naar zeldzame kaarten of een speler die op zoek is naar nieuwe strategische mogelijkheden, deze uitbreiding biedt voor elk wat wils. Dus haast je naar de dichtstbijzijnde deelnemende winkel en begin vandaag nog aan je Paldean Fates-avontuur!

Linda van Aken