Skip to Content

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023

Heeft jouw kind al een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas? Of heeft het geen idee wat het op de lijst moet zetten? Misschien kan onderstaande inspiratie dan helpen; dit is de top 10 van meest gevraagde speelgoed 2023 wat is uitgezocht in het Grote Bol.com Speelgoedboek. Nu nog afwachten of de Sint dat ook daadwerkelijk in de zak stopt op 5 december.

Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames Elite Trainer Box

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Loeiende sintels verlichten de pikzwarte nacht en vonken flitsen in een inferno terwijl Charizard ex naar voren stormt met pas ontdekte duistere krachten! Het glinsterende Terastal-fenomeen geeft sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen verschillende type kaarten dan normaal, terwijl Dragonite ex en Greedent ex meesterschap tonen over hun eigen innerlijke krachten. Niet te overtreffen, beloven ook Revavroom ex, Melmetal ex en meer Pokémon om de loop van de strijd te veranderen in de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding!

Lees ook: Pokémon Scarlet & Violet Obsidian Flames

Mama Surprise Cavia

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Little Live Pets Mama Surprise, je interactieve pluchen Cavia die op magische wijze 3 baby’s krijgt! Deze zachte, interactieve mamacavia heeft een interactief hok met stro en ze geeft meer dan 20 geluidjes en reactie’s. Mama heeft zacht lang haar en wil graag met jou spelen. Zorg goed voor mama door haar te voeden met haar selderij, haar te aaien en haar lange, mooie haar te borstelen. Ze zal allerlei geluidjes maken om aan te geven dat ze blij is.

Met voldoende liefde en aandacht zal mama’s hart gaan gloeien en zal ze haar speciale geluid maken, wat aangeeft dat er een baby op komst is! Zet haar in het hok en er zal een klein kloppend hartje oplichten boven de toegangsdeuren. Nu is het wachten tot mama klaar is voor de geboorte van haar baby…. Zodra het licht van het hartje gedoofd is, is er op magische wijze een kleine caviababy geboren! Ook vind je een gepersonaliseerd verzorgingspakket met een geboortecertificaat, haaraccessoires en een leuke bril om je caviababy mee te stylen. Er kunnen 3 verschillende caviababy’s geboren worden. De geboorte is keer op keer te herhalen, zodat kinderen het plezier van de zorg voor mama en het ontdekken van haar baby’s opnieuw kunnen ervaren!

Magic Mixies Regenboog – Magische Ketel

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Wie tover jij op Magische wijze uit de Ketel tevoorschijn? Je Ketel wordt geleverd met een speciale Toverstaf en alle magische ingrediënten die je nodig hebt om een toverdrankje te mixen, waaruit je eigen interactieve, pluchen vriendje zal ontstaan! Voeg stap voor stap alle magische ingrediënten, zoals de kristallen edelsteen en de magische veer, toe aan je Ketel.

Na elke stap zal de Ketel het ‘tik tik tik’-signaal geven. Tik dan 3 keer met je toverstaf op de ketel en de Ketel zal reageren met licht en verschillende geluiden. Je zult versteld staan hoe uiteindelijk je pluchen Mixie uit de ECHTE mist tevoorschijn komt!

Lees ook: Magic Mixies review

Blitzee – het interactieve virtuele huisdier

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Bitzee, het robot speelgoed is perfect voor kinderen die gek zijn op animatie, elektronisch speelgoed, verrassingsspeelgoed, dierenspeelgoed en STEM-speelgoed.

Maar ook volwassenen zullen betoverd worden door Bitzee’s innovatieve en schermvrije benadering van speelgoed en spelletjes uit de jaren ’90! Maak een statement en verleg de grenzen met Bitzee, het robot speelgoed! Perfect als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau, kerstcadeau of voor elke andere gelegenheid.

Biggies Unicorn

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Biggies zijn veel meer dan gewone knuffels, het zijn supergrote, opblaasbare pluchen dieren die een fantastische unboxing-ervaring bieden. Elke knuffel zit in een driehoekige mysterieverpakking en wordt geleverd met een pomp die wordt gebruikt om je Biggies personage te onthullen met een ‘PoP’-effect.

De verpakking breekt open terwijl je Biggies in enkele seconden 10 keer zo groot wordt! Deze witte Biggies Unicorn is bedekt met zacht wit materiaal met roze en gouden details om heerlijk mee te knuffelen. Laat de Unicorn eenvoudig leeglopen als je niet meer wilt spelen en pomp haar weer op wanneer jij dat wilt! Maar heb jij een grote kamer, zet dan je Biggies Unicorn in de hoek van de kamer als een echte knuffelige blikvanger!

Super Mario Bros. Wonder Nintendo Switch

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Super Mario Bros. Wonder: De volgende evolutie van zijwaartsscrollende Super Mario Bros.-games in 2D komt naar de Nintendo Switch. Als je in de game een wonderbloem aanraakt, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren – buizen kunnen tot leven komen, er kunnen hordes vijanden verschijnen, het uiterlijk van personages kan volledig anders worden – waardoor de gameplay op onverwachte manieren verandert. Er staan je dus een hoop wonderen te wachten in elk level.

Lees ook: Super Mario Bros. Wonder review

Accutime Pokémon Smartwatch Kinderen

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

De coole lifestyle gadget in het favoriete design van de kinderen! De Pokémon Smartwatch van Accutime is spectaculair en bovendien is er keuze uit tien verschillende wijzerplaten en drie achtergronden. Zo verveelt het nooit om naar het horloge te kijken en ben je altijd helemaal bij de tijd.

En dat is niet alles. De Accutime horloges hebben touchscreen en ook andere coole functies, zoals de selfiecamera met foto- en videofunctie. Het beste deel? De bestanden kunnen gemakkelijk worden opgeslagen, je kunt ze opnieuw bekijken én naar de computer uploaden via de meegeleverde USB-kabel. Zo blijven je mooiste herinneringen bewaard en kunnen ze steeds opnieuw worden beleefd.

Cookeez Makery Oven – Baked Treatz

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Mix & Bak een zoet, zacht, warm pluchen dier in je eigen Cookeez Makery Oven! En ook al ontstaat deze zachte verrassing uit echt deeg, het is niet om op te eten, maar om heerlijk mee te knuffelen! Want als je de oven opent, zul jij je eigen warme en geurende interactieve knuffelvriend ontdekken!

Je knuffel ontstaat uit deeg dat jij zelf moet mixen met de meegeleverde Baked Treatz ingrediënten. Meng de ingrediënten en water, kneed en vorm je dier, voeg details toe en leg dan je deeg in de oven. Nu is het wachten… Na 90 seconden hoor je een “ding”. Het is tijd om de oven te openen en je nieuwe vriend te ontmoeten. Wow!

Een warme en heerlijk geurende knuffel die ook interactief is om mee te spelen! Wat is je knuffeldier schattig en lekker warm en hij ruikt ook nog eens heerlijk naar verse broodjes! Je knuffel maakt zelfs lieve geluiden als je erop drukt en hem knuffelt. Je pluchen dier kan weer warm gemaakt worden door erin te knijpen. Speel steeds opnieuw! In de blauwe Baked Treatz oven zijn 3 verschillende naar broodjes geurende knuffels te ontdekken. Welk pluchen dier ga jij bakken?

Rainbow High Fantastic Fashion Doll

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Maak kennis met de Rainbow High™ Fantastic Fashion™-speelsets. Voor de allereerste keer ooit kun je deze speelse en kleurrijke catwalkoutfits krijgen, ontworpen door je favoriete Rainbow High-personages uit de populaire Rainbow High-animatieserie. Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler, Violet en Amaya laten het mooiste van zichzelf zien tijden het ontwerpen van deze leuke looks

Rainbow High™ Fantastic Fashion™-speelsets worden geleverd met een pop, catwalkoutfit, 2e casual outfit, modepop-accessoires en een schetsboek! Kinderen vinden het heerlijk om de verhalen uit de animatieserie opnieuw te vertellen en om hun eigen verhalen te verzinnen.

Lees ook: Rainbow High poppen review

LEGO 60368 City Poolonderzoeksschip

Top 10 populairste speelgoed verlanglijstjes 2023 - Mamaliefde

Er wachten je leuke avonturen aan boord van het machtige LEGO City Poolonderzoeksschip (60368). Deze enorme drijvende speelgoed boot zit boordevol realistische details voor fantasierijke ontdekkingsreizen. De hoogwaardige speelset bevat ook een helikopter, een rubberbootje, een onderwaterrobot en een Vikingscheepswrak, plus een schatkist, 7 minifiguren en orka speelgoed.

De LEGO Builder app begeleidt je kind tijdens een intuïtief bouwavontuur met functies waarmee het kan inzoomen, modellen kan draaien in 3D, sets kan opslaan, de bouwvoortgang kan bijhouden en virtuele speelsets kan ontdekken en opslaan.

Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor nog meer mogelijkheden.

Linda van Aken