Skip to Content

Gouden Loco Mini Pakket ter ere van 25-jarig bestaan

Gouden Loco Mini Pakket ter ere van 25-jarig bestaan

In het kader van het 55-jarig bestaan van Loco, heeft Uitgeverij Zwijsen een betoverend jubileumcadeau gelanceerd: het Gouden Loco Mini Pakket, een bijzondere limited edition die de rijke geschiedenis van Loco viert.

Dit exclusieve pakket bevat een glinsterende gouden Loco-speeldoos en vier verschillende oefenboekjes, dit is ontworpen om de fantasie te prikkelen en de creativiteit te stimuleren. Een meesterzet voor zowel thuis als op school, blijft Loco generaties lang een vertrouwde metgezel in het leerproces van kinderen.

Gouden Loco Mini Pakket

Gouden Loco Mini ter ere van 25-jarig bestaan - Mamaliefde.nl

De inhoud van het Gouden Loco Mini Pakket is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan educatieve ervaringen te bieden.

De vier oefenboekjes bevatten boeiende opdrachten die gericht zijn op het leren van tafels 1-12, het beheersen van alle letters, het oefenen van spelling en het vergroten van de woordenschat. Deze zijn gebaseerd op de oefenmethodes waarmee het grootste gedeelte van de basisscholen werken zodat dit goed aansluit in plaats van tegenwerkt.

Dit alles in de herkenbare kleurrijke stijl van Loco, waardoor leren een avontuurlijke ontdekkingsreis wordt. Het leeftijdsadvies dat op deze boekjes staat is van 5 tot 7 jaar, echter zijn bijvoorbeeld de tafelopdrachten of spellingsopdrachten ook nog voor kinderen bijvoorbeeld in groep 6 een goede en vooral ook leuke manier om te oefenen.

Gouden Loco Mini ter ere van 25-jarig bestaan - Mamaliefde.nl
Gouden Loco Mini ter ere van 25-jarig bestaan - Mamaliefde.nl

Tijdloos populair

De uniciteit van Loco schuilt niet alleen in zijn educatieve waarde, maar ook in het tijdloze karakter dat de tand des tijds heeft doorstaan. Een familie die dit als geen ander kan bevestigen, is de familie Kazàn. Hans Kazàn, een geliefde illusionist, zijn kinderen en kleinkinderen delen allemaal een gemeenschappelijke geschiedenis met Loco. Voor Hans Kazàn roept Loco niet alleen herinneringen op, maar ook een gevoel van magie en verwondering.

In een exclusief interview deelde Hans Kazàn zijn persoonlijke ervaringen met Loco. “Loco brengt allerlei herinneringen uit een ver verleden naar boven. Ik herinner me nog levendig de momenten dat ik thuis Loco speelde. Het uitvoeren van de opdrachten, het omdraaien van de doos en in spanning afwachten of mijn antwoorden correct waren. Het was altijd een opwindend moment; kloppen de kleuren in het patroon wel? Dat heeft toch echt iets magisch! Daarom heeft Loco mij altijd zo gefascineerd, denk ik.”

Deze woorden van Hans Kazàn weerspiegelen de tijdloze aantrekkingskracht van Loco, die verder gaat dan alleen educatie. Het gaat om de opwinding van het ontdekken, het plezier van het leren en de magie van zelfontplooiing. Het Gouden Loco Mini Pakket is niet slechts een verzameling boeken en een doos; het is een portaal naar een wereld waarin leren een betoverende reis is.

Educatief leermiddel

Gouden Loco Mini ter ere van 25-jarig bestaan - Mamaliefde.nl

Met zijn unieke eigenschappen, zoals het omkeren van de doos om zelf antwoorden te controleren, blijft Loco kinderen actief betrekken bij hun leerproces. Het moedigt zelfstandig denken aan en geeft kinderen het vertrouwen om hun eigen prestaties te beoordelen.

Dit element van zelfcontrole voegt een extra dimensie toe aan het educatieve aspect van Loco, waardoor het niet alleen een hulpmiddel wordt, maar ook een metgezel in het avontuur van het opgroeien.

Terwijl Loco het 55-jarig jubileum markeert met het Gouden Loco Mini Pakket, strekt zijn invloed zich uit over tijd en generaties. Van de eerste Loco-spellen tot de hedendaagse glinsterende gouden editie, blijft Loco een tijdloos symbool van leren en ontdekken. Het Gouden Loco Mini Pakket is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een belofte voor de toekomst, waarin Loco nog vele generaties zal blijven inspireren en betoveren.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)