Skip to Content

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby

Waarom een brievenbus cadeau? Stel er is iemand in je familie of vriendenkring bijna jarig, gaat trouwen, is geslaagd voor zijn of haar examen of rijbewijs, of heeft een jubileum te vieren. Wat doe je dan?

Bij de meeste vrienden en familie kun je misschien gezellig langsgaan en onder het genot van een heerlijke kop koffie met een stuk taart bijpraten en de ander feliciteren. Daar hoort natuurlijk ook een leuk cadeautje bij, want je wilt niet met lege handen aankomen!

Maar dat is niet altijd mogelijk natuurlijk, want je hebt waarschijnlijk ook vrienden en familieleden die niet in de buurt wonen. Daar kun je helaas niet zomaar even langs om op de koffie te komen en een cadeautje te geven.

Je kunt dan uiteraard een mooie kaart sturen, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden als je naast een kaart ook graag een cadeautje wilt geven om te laten zien dat je aan diegene denkt.

Gelukkig hoef je zelf niet van alles in elkaar te gaan knutselen om in een envelop te stoppen, want tegenwoordig kun je heel veel leuke brievenbus cadeautjes sturen naar je vrienden en familie!

Wat is een brievenbus cadeautje?

Een brievenbus cadeautje is een cadeautje dat door de brievenbus past. Het is een smal pakje van karton, klein genoeg om door de brievenbus te passen.

Op die manier hoeft diegene niet thuis te zijn om een groot pakket aan te nemen en is de verrassing misschien juist des te groter wanneer hij of zij een leuk pakje op zijn deurmat ziet liggen na thuiskomst!

Er zijn veel verschillende webwinkels waarbij je een brievenbus cadeautje kunt kopen. Het wordt vaak erg leuk en feestelijk ingepakt en vervolgens verstuurd naar de persoon aan wie jij het cadeautje wilt geven. Je hoeft er zelf dus niet eens de deur uit, dit kan gewoon vanaf je smartphone of computer!

Betalen kan gewoon met iDeal en vaak kun je zelf kiezen wanneer je het brievenbus cadeautje bezorgd wilt hebben. In sommige gevallen kan het zelfs op een zondag of in de avonduren worden bezorgd, bijvoorbeeld met Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag.

Er zijn heel veel verschillende soorten brievenbus cadeautjes te bestellen, zodat je voor iedereen wel iets leuks kunt vinden. Voor vaders en moeders, kinderen, baby’s, vrienden familieleden of natuurlijk je geliefde.

Ik heb een aantal heel leuke brievenbuspakjes voor jou op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk iets uit kunt zoeken wanneer er zich weer een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis in jouw familie of vriendenkring voordoet!

Bloemen

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Ik hoor jullie al denken: huh? Bloemen door de brievenbus? Ja, dat kan hoor! Ik moet erbij zeggen dat ik het nog nooit zelf heb uitgeprobeerd, maar je kunt allerlei soorten bloemen laten bezorgen in een brievenbuspakje. Op deze manier zijn de bloemen snel in huis en het kost ook niet zoveel verzendkosten.

Bij Greetz bijvoorbeeld kun je gemengde tulpen, gemengde rozen, roze rozen, witte rozen, droogbloemen, een airplant, bloeipotloden of zakjes met zaden bestellen als brievenbus cadeautje. De rozen hebben 10 dagen versgarantie, dus je kunt er van uit gaan dat ze van goede kwaliteit zijn!

De ontvanger van dit leuke brievenbus cadeau hoeft de bloemen alleen nog maar in een vaas te zetten, want die past helaas dan weer niét door de brievenbus. Bloompost verkoopt ook bloemen die door de brievenbus kunnen. Tegenwoordig zijn droogbloemen ook helemaal in.

Gebak

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Ik ben zelf al een paar keer verrast met een brievenbuspakje waar gebak in zat! Heel leuk en lekker om te krijgen natuurlijk.

Er zijn genoeg soorten gebakjes die klein genoeg zijn om door de brievenbus te kunnen, maar ze worden soms ook echt speciaal in een dergelijk formaat gebakken. Zelf heb ik eens een doosje met heerlijke brownies mogen ontvangen, maar ook eens een paar lekkere cookies!

Greetz verkoopt ook gebak wat in de brievenbus past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor brownies met smarties, fudge brownies of een heerlijke boterkoek.

Snoep

Een echte zoetekauw kun je altijd wel een plezier doen met lekkere snoepjes! En ook dit past weer heel gemakkelijk door de brievenbus en kun je zo online bestellen. Wat dacht je van een snoepbox bij Yoursurprise met heerlijke soorten snoep? Soms kun je zelfs helemaal zelf uitkiezen welke snoepjes je in jouw brievencadeautje wilt!

Kleding

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Het is wat lastiger om webshops te vinden waarbij je kleding kunt bestellen wat door de brievenbus past. Maar in principe past bijvoorbeeld een T-shirt prima door de brievenbus! Je kunt dus zelf gaan shoppen en jouw cadeautje persoonlijk verzenden als brievenbuspakje.

Ook bij Etsy vind je heel leuke pakketjes. Op deze manier kun je het verder personaliseren door er een handgeschreven kaartje bij te doen!

Chocola

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Wie houdt er nou niet van chocola? Ik zou het dus geweldig vinden om dit in mijn brievenbus te vinden. Het zijn vaak dunne repen, dus dit past prima door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan chocola van Tony Chocolonely (hier), Merci of Milka. Heel eenvoudig te bestellen als brievenbus cadeautje voor jouw vriend of familielid!

Thee

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Voor de echte theeleuten onder ons, is een theecadeau natuurlijk super! Erg origineel ook, want wie verwacht er nou om een doosje vol lekkere thee door de brievenbus te krijgen?

Bij Bloeminjethee.nl kun je bijvoorbeeld zelf een brievenbuspakketje met thee samenstellen, maar je kunt ook kiezen voor een verrassingspakket. Er zit verse thee in, een theebloem naar keuze, een thee-ei of theefilters en nog iets lekkers voor erbij.

Zo kan de ontvanger meteen genieten van een heerlijke kop thee, want er is alleen nog gekookt water en een beker voor nodig!

En als echte theeleut moet je ook een keer een theebloem geprobeerd hebben: een prachtige bloem die zich in je theepot openvouwt zodra je hem in het water laat zakken.

Bakmixen

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Misschien vindt de ontvanger van jouw cadeautje het wel hartstikke leuk om zelf aan de slag te gaan met bakken? Kies dan voor een leuke bakmix waarmee iemand zelf iets kan maken! Bij Greetz kun je kiezen uit cakemixen die door de brievenbus passen: boerencake, cake met appelkaneelsmaak, of natuurlijk chocoladesmaak!

Baby brievenbus cadeau

Brievenbus cadeautjes; voor kinderen, verjaardag, jongen en meisje of zwangerschap baby - Mamaliefde

Hoera, heb jij net een leuk zwangerschapsbericht of geboortenieuws gekregen en kan je niet wachten om de gelukkige te verrassen? 

Soms is het vanwege de afstand of drukte nog niet mogelijk om gelijk op (kraam)bezoek te gaan, maar als (aanstaande) ouders is er niets zo leuk om alvast verwend te worden met een leuk cadeautje. Helemaal als deze als verrassing in de brievenbus zit!

Zeker voor de mama (to be) is het in deze periode heerlijk om bezig te zijn met alle spulletjes voor de kleine. Graag wil je ze iets leuks geven, maar er zijn echt zo ontzettend veel verschillende merken en mooie producten om uit te kiezen dat je spontaan keuze stress krijgt!

Bij Jans Babybox hebben ze je alvast op weg geholpen, door speciaal voor jou een keuze uit deze mooie merken en producten te maken.

Zoete en handige baby producten, verpakt in een leuke cadeaubox die door de brievenbus past. Met Jans Babybox vind je jouw ideale (kraam)cadeau!

Hier vind je het originele Baby Brievenbus Cadeau voor de ouders (to be). Wie verras jij?

Jisca