Skip to Content

Leuke series om samen met je puberdochter te kijken

Leuke series om samen met je puberdochter te kijken

Het is altijd fijn om quality time door te brengen met je puberdochter, en een geweldige manier om dat te doen is door samen naar series te kijken. Het biedt niet alleen entertainment, maar kan ook kansen bieden voor gesprekken en verbinding.

Of je nu van komedie, drama, spanning of avontuur houdt, er zijn tal van populaire series die jullie beiden kunnen waarderen. Hier is een overzicht van aanraders gebaseerd op tips van andere ouders:

Friends (Netflix)

Deze iconische komedieserie volgt het leven en de avonturen van zes vrienden in New York. De humor en vriendschap in Friends zullen zeker een hit zijn bij zowel jou als je dochter.

The Middle (Streamingsdiensten variërend)

Deze komedieserie werpt een licht op het leven van een typische Amerikaanse middenklassefamilie en biedt hilarische situaties die iedereen kan waarderen.

Glee (Streamingsdiensten variërend)

Voor muziekliefhebbers is Glee een geweldige keuze. Deze serie volgt een groep jongeren die samen een zang- en dansgroep vormen op hun middelbare school.

Grimm (Streamingsdiensten variërend)

Als jullie van wat spanning houden, is Grimm een fantastische serie. Het combineert politieprocedures met bovennatuurlijke elementen, wat zorgt voor een boeiende kijkervaring.

The Fosters (Streamingsdiensten variërend)

Deze serie draait om een multicultureel gezin dat bestaat uit biologische kinderen en geadopteerde kinderen. Het verkent thema’s van liefde, acceptatie en familie.

The Vampire Diaries (Streamingsdiensten variërend)

Voor fans van bovennatuurlijke romantiek is The Vampire Diaries een aanrader. Deze serie volgt het leven van vampiers, weerwolven en andere bovennatuurlijke wezens.

Revenge (Streamingsdiensten variërend)

Als jullie van intriges en drama houden, is Revenge een goede keuze. Deze serie draait om wraak en geheimen in de wereld van de elite.

Het Verhaal van Nederland (NPO)

Als je op zoek bent naar educatief en informatief entertainment, is deze serie perfect. Het biedt een diepgaande kijk op de geschiedenis en cultuur van Nederland.

ZOOV (Zonder Ouders op Vakantie) (NPO)

Deze serie volgt tieners die zonder hun ouders op vakantie gaan, wat kan leiden tot grappige en interessante avonturen.

Brugklas (NPO)

Brugklas biedt inzicht in het leven van brugklassers, met alle uitdagingen en vreugdes die daarbij horen.

The Umbrella Academy (Netflix)

Een vreemde en boeiende serie over een disfunctionele familie van superhelden.

Stranger Things (Netflix)

Een spannende serie met een mix van sciencefiction, horror en avontuur, perfect voor tieners.

Queens Gambit (Netflix)

Deze serie volgt het leven van een jonge schaakster en biedt een meeslepend verhaal.

Never Have I Ever (Netflix)

Een komedieserie die de ups en downs van het leven als tienermeisje verkent.

Jane the Virgin (Streamingsdiensten variërend)

Een unieke komedieserie met een mix van humor en drama, perfect voor een gezellige avond samen.

Het is belangrijk om te onthouden dat kijkvoorkeuren kunnen variëren, dus het kan leuk zijn om samen met je dochter een paar verschillende series uit te proberen. Of jullie nu kiezen voor komedie, drama of spanning, het belangrijkste is dat jullie samen genieten van de tijd die jullie samen doorbrengen en de band tussen moeder en dochter versterken.

Veel kijkplezier!

Linda van Aken