Skip to Content

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy

Na een jaar is de trend om slijm te maken nog helemaal hot. Zeker nu de winter er weer aan komt en mensen weer vaker binnen spelen, zie je dat de interesse hierin weer toeneemt.

De speelgoedfabrikanten hebben hier goed op ingespeeld, naast de ali express slijm waarvan je niet weet wat er in zit / of het veilig is, zijn er nu alternatieven en kan je kant en klaar slijm kopen.

Waarbij je kant en klaar slijm kan kopen om direct mee te spelen, of eerst wat ingrediënten bij elkaar mixen om een slijm naar eigen wens te maken. Met of zonder geurtjes, glitter, schadelijke stoffen etc.

Ben je op zoek naar slijm om te kopen? Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje om cadeau te geven of voor in de zak bij 5 december. Je vindt het in alle soorten en maten en prijzen.

Poopsie Slime Surprise slijm kopen

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Nieuw in 2018 is de Poopsie Slime Surprise, die ook is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Slijm wordt ook wel eens unicornpoep genoemd. Poopsie Slime Surprise speelt daar heel handig op in! 

Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om magische eenhoornpoep en slijm te maken. Gebruik eenhoornmagie en sprankels om je eenhoornpoep aan te passen. In dit pakket zitten tien magische verrassingen.

Na het spelen bewaar je je poepslijm in de verzamelbare Poopsie-sleutelhanger. Kun jij de extreem zeldzame eenhoorn Sprankel vinden?

Er zijn er in totaal achttien om te verzamelen, naast de kleine verpakkingen is er ook de grote verpakking met een unicorn die ook echt slijm kan poepen!

SES – Slime Lab

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Speciaal ook voor de jongere kinderen is er de kit van SES om zelf slijm te maken. Met de set Slijmlab krijg je alle benodigdheden in één set om direct aan de slag te kunnen.

Extra belangrijk: voor SES staat veiligheid hoog in het vaandel. Alle ingrediënten zijn dus veilig voor kinderen en vormen geen gezondheidsrisico. 

Met de set kan je twee soorten slijm maken: glad en glibberig slijm of slijm met een wat dikkere, kneedbare textuur. Daarnaast kan je zelf kiezen of je blauw, geel of groen slijm wil maken.

Als extraatje kun je er ook nog glitter aan toevoegen en dankzij de geurstoffen ruikt het slijm heerlijk.

NumNom Snackables silly shakes

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Maak en serveer je eigen Silly Shakes-slijm met de Num Noms Snackables Speelset met Silly Shakes Maker.

Kies je ‘smaken’ en toppings, stop alles in de mixer en bewaar het eindproduct in schattige kleine Silly Shakes-bekertjes. Mix en match smaken en lagen om heel veel grappige creaties te maken.

Je kunt ook het slijm van je Silly Shakes-collectie gebruiken voor nog meer plezier!

Professor Slime shaker

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Slijm maken is nog nooit zo leuk geweest! Doe het gekleurde poeder in het potje, voeg vervolgens water toe en schudden maar! Met de Professor Slime Shake & Make set kun je vier keer je eigen kleurrijke slijm maken. 

Knutselen is met deze reuze Professor Slime set nog nooit zo gezellig geweest! Je vindt er ingrediënten zoals baking soda, slime activator, slijmlijm, glitter in verschillende kleuren, verschillende potjes kleurstof en nog veel meer om je eigen slijm te maken.

Mix en match de kleuren en maak vervolgens unieke kleuren. Met deze supergave set heb je eindeloos knutselplezier!

Clementoni – Slijm Laboratorium

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Ga als een echte laborant aan de slag en maak slijm met dit geweldige slijmlaboratorium van Clementoni!

Met deze set heb je keuze zat. Kies je voor stevig of glibberig slijm, met of zonder glitter en blauw, geel of groen?

Wat je ook kiest, door de geurstof ruikt het slijm altijd lekker en alle ingrediënten zijn veilig!

Glam Goo

Slijm kopen in Nederland; van goedkoop tot fluffy - Mamaliefde

Glam Goo is er voor de echte fashionista’s. Knutsel met slijm en versier het, en berg het vervolgens op in je coole modeaccessoires! 

Maak en draag prachtig slijm met Glam Goo! Begin met fluweelslijm (gemaakt met liefde), meng het met je favoriete slijmdecoraties (wat dacht je van Unicorn Tears of Cloud Crunch?) en je slijm is klaar.

Speel ermee om helemaal zen te worden of neem je slijm mee in je outfit! Vul je accessoires met het perfecte slijm om elke dag bij je outfit te passen.

Lees ook: Review Glam Goo slijm maken met accessoires

Linda van Aken