Skip to Content

Kerstfilms en series Videoland voor kinderen

Kerstfilms en series Videoland voor kinderen

De feestdagen staan voor de deur, en bij Videoland hebben ze de perfecte recepten voor een onvergetelijk kerstfeest! Van hartverwarmende animaties tot muzikale avonturen en komische chaos, het aanbod belooft voor ieder wat wils. Laat je meenemen in de magie van Kerstmis met exclusieve content die de feestvreugde naar nieuwe hoogten tilt.

Bings Kerstfeest en andere verhalen

We nemen je mee het bos in, om samen met Bing, Sula, Panda en Flop boombladtekeningen te maken. Ook zie je de prachtige poppenkastvoorstelling van Bing en Sula. Zien we daar nou een Bijtosaurus?! Als die maar niet gaat brullen! We stellen je voor aan Nicky, het superschattige neefje van Sula, en samen met Bing gaan we cadeautjes open maken. Wat zou Bing krijgen? Bing en zijn vriendjes hebben heel veel zin in kerst, jij ook?

Buurman & Buurman Winterpret

De winter kan superleuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt dit seizoen juist voor problemen. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. A je to!

Casper en Emma: Een Vrolijk Kerstfeest

Casper en Emma hebben zin in een witte kerst, maar waar blijft de sneeuw? Ze besluiten om een brief naar de Kerstman te sturen. Casper en Emma wachten tot de Kerstman hen komt bezoeken. Ondertussen zingen ze kerstliedjes en maken ze kerstversieringen op het kinderdagverblijf. Maar er is ook iets heel spannends gaande: Basa krijgt puppies!

Friends Holiday Special

De vijf vriendinnen komen samen met River bij elkaar en er ontstaat onenigheid. Ze besluiten zich in twee groepen op te splitsen om wat laatste voorbereidingen te doen voor de kerst. Als er een sneeuwstorm ontstaat, komen ze allemaal vast te zitten in het oude huis van Andrea.

Julius in Winterland

Julius woont in een weeshuis en is een beetje een buitenbeentje. Zoals elk jaar kijkt hij erg uit naar Kerstmis. Acht jaar geleden op kerstavond werd Julius op de stoep van het weeshuis gevonden. Volgens de directeur van het weeshuis was Julius een cadeau van de Kerstman. Maar als de oudere jongens beweren dat de Kerstman niet bestaat, wordt zijn geloof in de Kerstman en in zichzelf op de proef gesteld.

My Little Pony: Best Gift Ever

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy, Applejack, Rarity, Rainbow Dash en Spike trekken lootjes en gaan voor elkaar op zoek naar het perfecte cadeau. Dat blijkt nog een hele uitdaging. De pony’s beleven spannende avonturen en als ze bijeenkomen in het kasteel van Twilight, ontstaat er een grote chaos.

LikeMe Winterspecial

Vlaamse muzikale jeugdserie over Caro en haar vrienden in hun avonturen in een middelbare school: het SAS (School Aan de Stroom). De groep tieners beleeft allerlei avonturen en vertolkt de emoties en ervaringen in liedjes.

Midden in de winternacht

Een week voor kerst ziet Max een heel grote eland door het dak van de schuur vallen. Deze eland, genaamd Moos, blijkt te kunnen praten! En dat niet alleen, hij werkt ook nog eens voor de Kerstman. Moos maakt altijd de testvluchten met de Kerstman. Helaas is Moos de controle over de slee verloren en is de Kerstman ver weg van hem neergestort. Dus nu moet hij vliegensvlug de Kerstman zien te vinden.

Minidisco Vrolijk Kerstfeest

Grappige tekenfilmpjes met de allerleukste kerstliedjes in een vrolijke Minidisco-uitvoering.

Samson & Gert Kerstshows

Samson en Gert krijgen bezoek van burgemeester Pegel uit Alaska. De Burgemeester wil hem zo goed mogelijk ontvangen in het dorp en heeft alvast een slagroomtaart klaargezet.

In deze winterspecial nodigt Caro haar vrienden uit in de Ardennen voor een vriendenweekend. Yemi heeft een goedkoop hotel gevonden dat er op foto gezellig uitzag. Daar aangekomen, ontdekken ze het tegenovergestelde. Ze proberen er het beste van te maken.

Spookuil

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder kerst vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Eia mist haar familie. Als plotseling blijkt dat haar ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Het bezoek komt als een complete verrassing voor Eia.

Trammelant in kerstland

Ergens boven de poolcirkel, in het koude hoge Noorden woont de Kerstman samen met zijn elven. Daar worden ieder jaar rond Kerstmis alle kadootjes ingepakt. Maar er is een groot probleem: de elven slapen de hele dag! Alle kadootjes inpakken kan de Kerstman natuurlijk nooit alleen, daarom schakelt hij zijn achternichtje Sofie en haar stoere buurjongen Joeri in om hem te helpen de elven weer aan het werk te krijgen.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)