Skip to Content

Videoland series en films voor kinderen

Videoland series en films voor kinderen

Op zoek naar boeiende programma’s voor de kinderen en entertainment voor het hele gezin? Ontdek bij Videoland de leukste programma’s voor kids! Maak hieronder kennis met de nieuwste avonturen, kleurrijke animaties, Sinterklaasseries, en hartverwarmende (kerst)verhalen.

Wie met het hele gezin wil kijken, kan zich verheugen op nostalgische films en series als ‘Kruimeltje’ en ‘Bassie & Adriaan’. Kruip op de bank, pak wat lekkers en zet de sfeerlichtjes aan. Want het ultieme cadeau voor kinderen? Dat is grenzeloos kijkplezier.

Populairste series Videoland

Bing

Deze kinderserie volgt het konijntje Bing. Hij heeft volop energie en leert van de wereld om hem heen.

Bumba

Bumba, Bumbala en Bumbina verkennen met al hun vriendjes op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.

Buurman & Buurman

Buurman en Buurman zijn buurmannen die van een simpel probleem een nog groter probleem kunnen maken. Zo kunnen ze bij een lek dak uiteindelijk uitkomen bij het plaatsen van een zwembad tot het verbouwen van een complete kamer, omdat er 1 verfspatje in de vloerbedekking is gekomen.

Charming

We weten allemaal hoe sprookjes eindigen: Assepoester trouwt met Prins Charming, Sneeuwwitje trouwt met Prins Charming en Doornroosje trouwt met…Prins Charming! Als kind werd Prins Charming vervloekt met een onweerstaanbare charme, waardoor elk meisje in het Koninkrijk verliefd op hem wordt.

Ernst Bobbie en de Rest

De vrienden Ernst en Bobbie beleven spannende avonturen en komen in grappige situaties terecht. Op Videoland vind je meerdere series en films van ze.

De avonturen van Kruimeltje

Het sneeuwt in de stad, maar Kruimeltje heeft het nooit koud. Niemand heeft geld, maar Kruimeltje is nooit arm. De serie vertelt over alle avontuurlijke belevenissen van een tienjarig zwerfjongetje in de grote stad en hoe dat joch met zijn kop vol zonneschijn elke tegenslag weet te overleven.

Het Huis Anubis

Nickelodeons Het Huis Anubis gaat over een groep tieners in een internaat. Als er een nieuwe leerling komt, stuiten ze op een groot mysterie.

Home

Oh landt samen met de andere Moefs op aarde op zoek naar een thuisplaneet. Maar soms voelt Oh zich meer mens dan Moef, wat hem een beetje tot een buitenbeentje maakt. Gracia ‘Tip’ Tucci is een stoer en slim tienermeisje.

Juf Roos

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Alle Hollandse kinderliedjes komen voorbij voor kleine en grote mensen zoals ‘Twee emmertjes water halen’, ‘De wielen van de bus’, ‘Hop paardje hop’ en ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’.

Kameleon de serie

Koning Willem-Alexander gaat op bezoek bij het Wouda Gemaal in het Friese dorp Lenten waar de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer woont. De dorpelingen zijn bezig met de organisatie van het bezoek, maar er dreigt iets mis te gaan vanwege een mysterieuze meneer Verschuere die geïnteresseerd lijkt te zijn in het Wouda Gemaal. Hielke vermoedt dat er iets niet klopt en probeert een ramp te voorkomen.

#Likeme

Een groep tieners beleeft allerlei avonturen op een middelbare school. Ze sluiten vriendschappen, krijgen conflicten en beleven hilarische momenten, maar krijgen ook met verlies te maken. De tieners vertolken hun emoties en ervaringen in liedjes.

Paw Patrol

Paw Patrol gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Peppa Pig

Maak kennis met het biggetje Peppa en haar familie en vrienden. Beleef avonturen om van te leren en te lachen.

Rainbow Ruby

Ruby en haar teddybeer Choco maken magische reizen naar Regenboogdorp. Daar komt haar speelgoed tot leven en is er altijd wel een probleem dat moet worden opgelost.

Smurfen

De Smurfen zijn terug! De blauwe wezentjes hebben een levendige fantasie en beleven allerlei smurftastische avonturen.

Super Wings

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings!

Spongebob Squarepants

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

Tik Tak

Leerzaam programma met afleveringen voor de allerkleinsten.

Exclusief bij Videoland

Deze kids titels stream je enkel en alleen bij Videoland.

Bassie & Adriaan

Vermaak en nostalgie voor het hele gezin met de onvergetelijke avonturen van Bassie & Adriaan bij Videoland! Stream negen series van ‘Bassie & Adriaan’ nu exclusief bij Videoland.

Efteling

Sprookjes bestaan, ook bij Videoland… Exclusief bij Videoland te bezoeken is de Efteling-omgeving waar alle Efteling-programma’s in één oogopslag te streamen zijn. In de negendelige serie ‘Wonderlijke Sprookjes’ zie je elke dag een nieuw, betoverend verhaal. Meer sprookjes ontdek je in ‘De Sprookjes van Klaas Vaak’, waarin hij met zijn magische zandtekeningen de mooiste sprookjes tot leven brengt.

Juf Roos en de Reis naar de Regenboog

Juf Roos en Gijs hebben superveel zin in de vakantie, maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Stream zes seizoenen van de serie ‘Juf Roos’ en de Videoland Original speelfilm ‘Juf Roos op Reis naar de Regenboog’ nu exclusief bij Videoland.

Superwings

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie: de Super Wings! Stream de serie ‘Superwings’ nu exclusief bij Videoland.

Woezel en Pip: Vriendjesclub

Woezel en Pip hebben hun eigen exclusieve serie waarin ze de allerkleinsten meenemen op ontdekkingsreis. Stream drie seizoenen de Videoland Original serie ‘Woezel en Pip: Vriendjesclub’ nu exclusief bij Videoland.

Sinterklaas

Met deze exclusieve Sinterklaascontent wordt het ongetwijfeld een heerlijk avondje. Bekijk het complete aanbod bij Videoland.

De Kleine Grote Sinterklaasfilm

Sinterklaas en jouw favoriete Pieten vertrekken met plezier naar Nederland. Eenmaal op open zee ontdekken ze dat er spullen ontbreken en het lijkt wel of er een extra persoon onder hen is. De Videoland Original speelfilm ‘De Kleine Grote Sinterklaasfilm’ is nu te streamen bij Videoland.

De Club Van Sinterklaas En De Race Tegen De Klok

Het jonge Pietje Fernando laat de klok van Sinterklaas kapot vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen! De film ‘De Club Van Sinterklaas En De Race Tegen De Klok’ is nu exclusief te streamen bij Videoland.

De Club Van Sinterklaas: Pietendiploma

Op het kasteel van Sinterklaas maakt iedereen zich klaar voor Pakjesavond. De Videoland Original serie ‘De Club Van Sinterklaas: Pietendiploma’ is nu te streamen bij Videoland.

De Club Van Sinterklaas Geheimen Van De Sint

De meiden van KADO vinden het magische dagboek van Sinterklaas, waarin allerlei geheimen staan van zowel de Sint als alle Pieten in het kasteel. De Videoland Original speelfilm ‘De Club Van Sinterklaas Geheimen Van De Sint’ is nu te streamen bij Videoland.

Kerst

Maak de feestdagen onvergetelijk voor jong en oud!

My Little Pony: Best Gift Ever

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. De film ‘My Little Pony: Best Gift Ever’ is vanaf 23 december te streamen bij Videoland.

Casper en Emma: Een vrolijk Kerstfeest

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat er cadeautjes gekocht moeten worden. De film ‘Casper en Emma: Een vrolijk Kerstfeest’ is nu te streamen bij Videoland.

#LikeMe Winterspecial

De Winterspecial van de Vlaamse serie ‘#LikeMe’ is nu te streamen bij Videoland.

Linda van Aken