Skip to Content

Sinterklaas films Videoland

Sinterklaas films Videoland

Met de feestelijke decembermaand in volle gang, brengt Videoland exclusieve Sinterklaascontent die garant staat voor een heerlijk avondje vol plezier en verwondering. Duik in het complete aanbod en laat je betoveren door de magische wereld van Sinterklaas, waar avonturen en geheimen zich ontvouwen.

De Grote Sinterklaasfilm Leukste liedjes

Dans mee met Sinterklaas en al je favoriete pieten op de leukste liedjes uit De Grote Sinterklaasfilm!

De Club van Sinterklaas Videoclips

De leukste liedjes en bijbehorende videoclips van de club bekendste Pieten van Nederland; Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet, Muziekpiet, Bakpiet, Profpiet, Pietje Fernando en natuurlijk de Pieten van KADO. Dans en zing mee met De Club van Sinterklaas!

Sinterklaas en de Liedjespietjes

Zingpiet kan goed zingen en Swingpiet heeft de coolste moves. Samen vormen ze de Liedjes Pietjes! Ze helpen de Sint op hun eigen, creatieve en goedbedoelde manier met de voorbereidingen voor pakjesavond. Daarbij zingen en swingen ze op de allerleukste Sinterklaasliedjes!

Minidisco Sinterklaasliedjes

Dans mee met Sinterklaas en zijn Pieten! Bekende Sinterklaasliedjes in lekkere, frisse Minidisco-arrangementen.

De Grote Sinterklaasfilm

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem. Het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en moet gesloopt worden. Daarom logeren ze nu op de camping en komt het Sinterklaasfeest in gevaar. Maar Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan en Olivier?

De Kleine Grote Sinterklaasfilm

Sinterklaas en jouw favoriete Pieten vertrekken met plezier naar Nederland. Eenmaal op open zee ontdekken ze dat er spullen ontbreken en het lijkt wel of er een extra persoon onder hen is. Als de boot ook nog eens stil komt te liggen, weten de pieten het zeker: dit gaat niet goed! Maar wat is er precies aan de hand?

De Club van Sinterklaas en de race tegen de Klok

Het jonge Pietje Fernando laat de klok van Sinterklaas kapot vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen! Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker. Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

De Club van Sinterklaas: Herrie in de stal

Wanneer het paard uit logeren is, staat de stal van Ozosnel leeg en nemen de Pieten er een kijkje. Ze ontdekken drie vreemde dieren in de stal. Het wordt een kunst om deze diertjes voor de Sint te verbergen, want niemand mag zomaar in de stal van het paard zijn. Lukt het de Pieten om deze diertjes verborgen te houden?

De Club van Sinterklaas: en het vergeten Pietje

Het jonge Pietje Fernando brengt onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Een ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen cadeautjes kunnen brengen bij kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

De Club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest

Sinterklaas trakteert zijn Pieten op een groot feest op het kasteel! Voor het feest losbarst, moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en verdwijnt spoorloos. De Pieten zijn in rep en roer. Zonder Coole Piet kunnen het feest én Pakjesavond niet doorgaan… Lukt het De Club van Sinterklaas om Coole Piet op tijd te vinden?

De Club van Sinterklaas: Trammelant in Spanje

De boeven Mammie en Stan komen vrij uit de gevangenis en besluiten wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Zijn Mammie en Stan Sinterklaas en de Pieten te slim af?

De Club van Sinterklaas Feest in het Kasteel

De grote pepernotenwedstrijd is eindelijk begonnen en het draait allemaal om de nieuwe uitvinding waar Coole Piet het hele jaar aan heeft gewerkt. Het is een magische bol die vertelt of een kind lief of stout is. Bij lieve momenten kleurt de bol groen, bij stoute momenten kleurt de bol rood. Als het publiek wordt gevraagd iets stouts te doen, gebeurt er helemaal niets. Totdat Coole Piet zelf iets stouts doet.

De Club van Sinterklaas geheimen van de Sint

De meiden van KADO vinden het magische dagboek van Sinterklaas, waarin allerlei geheimen staan van zowel de Sint als alle pieten in het kasteel. Het bevat daarnaast een route naar de geheime kamer van Sinterklaas met magische objecten. Als de pieten ontdekken dat hun geheimen in dit dagboek staan, scheuren zij er stiekem pagina’s uit. En dat zorgt voor grote problemen.

De Club van Sinterklaas: Pietendiploma (Videoland Original)

Op het kasteel van Sinterklaas maakt iedereen zich klaar voor pakjesavond. Dan melden zich de meiden van KADO. Ze zijn door Sinterklaas uitgenodigd om hun Pietendiploma te halen. Maar dan moeten ze wel alle onderdelen halen, inclusief het klimmen en klauteren. Er is alleen één probleem: ze hebben last van hoogtevrees…

De Pepernoten Club

Vlogpiet en Prankpiet doen hun uiterste best om pakjesavond te redden. Ze zijn namelijk per ongeluk de verlanglijstjes van alle kinderen in Nederland kwijtgeraakt. Bang om het aan Sinterklaas te vertellen, besluiten de Pieten het op te lossen met de hulp van hun creatieve YouTube-vrienden. Lukt het ze om Sinterklaas en de kinderen in Nederland een onvergetelijke Pakjesavond te bezorgen?

Waar is het Grote boek van Sinterklaas?

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool al heeft toegeslagen! Lukt het Sinterklaas om samen met de Kerstman beide feesten te redden?

Waar is Sinterklaas (Videoland Original)

Sinterklaas denkt dat de Pieten hem te oud en overbodig vinden. Teleurgesteld verlaat hij het kasteel en belandt bij toeval op het dak van Shanti. Zij verstopt Sinterklaas op haar zolderkamer, want oma mag hem niet ontdekken. In de tussentijd proberen de Pieten Sinterklaas te vinden, want zonder hem is er geen Sinterklaasfeest. Lukt het Shanti om Sinterklaas en de pieten op tijd te herenigen?

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

De 10-jarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Als ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden, gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische, gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht.

Sinterklaas en de vlucht door de lucht

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas.

Sint & Co; De Verdwenen Sleutel

De twee jonge leerling-pieten Slim en Pret willen het liefst meteen als echte pieten aan het werk, maar moeten eerst nog examen doen. Als de sleutel van het supersterke slot op de pakjeskamer is verdwenen, komt pakjesavond in gevaar… en komen Slim en Pret in actie!

Sint & Co: Het Verdwenen Boek

Het is nog maar de vraag of pakjesavond dit jaar wel door kan gaan, want twee boeven, Druif en Pit, zijn van plan om het grote boek van Sinterklaas te stelen.

De Mega Sint Show 2022

De Mega Sint Show is weer terug en YouTube- en TikTokidolen Party Piet Pablo en Love Piet zijn weer van de partij. Zij zingen hun grootste hits en het wordt een groot feest! Maar Meneer van Driel probeert het feest te verpesten, want hij wil graag de nieuwe Sint 2.0 worden. Sinterklaas en de Pieten proberen dit samen met alle kinderen tegen te houden.

De Mega Sint Show 2023

Party Piet Pablo en Love Piet zijn weer terug met een splinternieuwe Mega Sint Show! Sinterklaas heeft het te druk, en wil dit jaar liever een Piet worden. Maar wie wordt dan de nieuwe Sint? Meneer van Driel, of een papa uit de zaal? Het gaat volledig mis. Kunnen Party Piet Pablo en Love Piet dit oplossen?

Dak vol verrassingen Theatershow

De Pieten nemen ons mee naar het moeilijkste dak van Nederland. Het paard begint al te steigeren als hij alleen maar aan dit dak denkt, en ook onder de Pieten is het berucht. Er lijken daar altijd vreemde dingen te gebeuren. Samen met de hulp van alle kinderen, de leuke liedjes en dansjes, hopen ze alsnog de schoentjes te vullen!

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)