Skip to Content

Overzicht romantische kerstfilm op Netflix maar ook daarbuiten

Overzicht romantische kerstfilm op Netflix maar ook daarbuiten

Vandaag staat het al de hele dag in de teken van kerstfilms; voor de allerjongsten Nederlands gesproken, familiefilms voor een heerlijk middagje samen en nu tot slot de films die leuk zijn voor mama’s en papa’s (of de oudste kinderen) als de rest op bed ligt.

Of je nu op zoek bent naar een klassieker, een romantische film of een komedie. Lekker samen onder een dekentje op de bank dicht tegen elkaar, wijntje erbij… Naast Nederlandstalige films zijn er ook veel echte familiefilms te vinden, weliswaar Engels gesproken maar wel Nederlands ondertiteld. 

Kerstfilm Netflix

Alien Christmas

Een jonge elf denkt dat een kleine alien een kerstkado is, maar weet niet dat haar nieuwe pop de zwaartekracht van de aarde wil vernietigen en alle cadeautjes wil stelen.

Almost Christmas

De vier volwassen kinderen van een weduwnaar voor de eerste keer na hun moeders dood terug naar het ouderlijk huis. Ze brengen veel drama en onrust met zich mee.

Christmas Made to Order

Architect Steven vraagt zijn familie met de kerstdagen bij hem te komen. Hij wil zijn huis in kerstsfeer brengen en nodigt Gretchen uit om hem hierbij te helpen. In tegenstelling tot Steven is zij een expert op dit gebied. Zal haar werk Steven en zijn familie dichter bij elkaar brengen?

Christmas with the kranks

Vader Luther Krank, moeder Nora Krank en dochter Blair Krank zijn een doodgewoon gezin in een doodgewone straat. Wat hen te wachten staat, is echter allesbehalve doodgewoon.

Christmas Wonderland

Heidi verliet haar klein dorpje ooit om een beroemde schilder te worden. Ze nam echter een baan aan in een galerie en zette haar eigen droom tijdelijk stop. Over een week zal er op de galerij een groot kerstfeest plaatsvinden. Heidi keert terug naar Pleasant Valley, omdat ze op haar neefje en nichtje moet passen. Al vlug loopt Heidi een oude vlam tegen het lijf.

De Familie Claus

De Familie Claus zal in december de allereerste Nederlandse Kerstfilm worden op Netflix. Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman!

Dolly Parton’s; Christmas on the Square

De kerstfilm Christmas on the Square komt van de hand van Dolly Parton. Haar muziek zal dan ook centraal staan in deze musical. Alles dat fout kan gaan zal in Christmas on the Square fout gaan. De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door magie, muziek en herinneringen van gedachten veranderd worden? Wie het allemaal moet oplossen? Dolly Parton zelf die de rol van engel speelt. In de film zitten 14 liedjes die grotendeels geschreven en gezongen zijn door Parton zelf.

Holidate (2020)

Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families. Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars ‘holidate’ te zijn.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Jingle Jangle: A Christmas Journey volgt de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle, gespeeld door Forest Whitaker. Zijn leerling (gespeeld door Keegan-Michael Key) steelt zijn meest waardevolle creatie en moet zijn kleindochter de magie weer terug zien te brengen. Hierin zijn nummers te horen van onder meer John Legend, Philip Lawrence en Davy Nathan.

My Christmas Inn

Jen Taylor werkt voor een reclamebedrijf in San Francisco en staat op het punt promotie te maken. Wanneer haar tante sterft en Jen een herberg erft krijgt haar leven echter een totaal andere wending. Ze begeeft zich naar Alaska om de herberg te bekijken en ontmoet er de aantrekkelijke advocaat Steve Anderson. Jen vraagt zich af of hij misschien de ware voor haar is en of ze in Alaska wil blijven.

Operation Christmas Drop (2020)

Een strenge medewerkster van het Amerikaanse Congres verzamelt bewijs om een Amerikaanse luchtmachtbasis in de tropen te sluiten, maar valt voor de ruimhartige kapitein van de basis.

The Christmas Chronicles: Part Two

Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

The Princess Switch: Switched Again

Margarets kroning tot koningin tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten?

Holiday Home Make-over with Mr. Christmas

Binnenhuisarchitect Benjamin ‘Mr Kerstmis’ Bradley werkt samen met een trouw team van ‘elfen’ om gezinnen te helpen hun huis te transformeren voor de feestdagen.

Sugar Rush Christmas; seizoen 2

Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer.

48 Christmas Wishes

Wanneer de brieven aan de Kerstman uit een stadje per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen.

Echt een film die ook leuk is om met kinderen te kijken. Twee elven belanden in de ‘menselijke’ wereld, terwijl de spanning van een naderende deadline dichterbij komt. Kortom alle klassieke elementen zoals de kerstman, elven, noordpool en het schrijven van brieven in een moderne film.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.

Angela’s Christmas

Een animatiefilm die zich afspeelt in het Ierland van 1910. Een grappige, hartverwarmend verhaal over het belang van familie en het onschuldige gedrag van een kind dat iedereen kan genieten van een veilige en gezellige kerstmis.

Angels in the Snow

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

Arthur Christmas

Hoe kan de Kerstman in één nacht al die miljarden cadeaus afleveren? Met een leger van een miljoen strijdvaardige elfen en een groot bestuurscentrum met de laatste technische snufjes onder het ijs van de Noordpool! Dus hoe kan deze ongelofelijke operatie één kind vergeten? Voor de jonge zoon van de Kerstman, Arthur, dreigt dit voorval een einde te maken aan de magie van Kerstmis. Met de gepensioneerde Grootkerstman, een opstandige elf, een oude slee en wat onervaren rendieren gaat Arthur op een gekke missie om het laatste cadeau toch nog af te leveren. Geniet met de hele familie van deze nieuwe Kerstklassieker, boordevol opwinding, plezier en verwondering.

Bad Santa 2

Willie Soke is nog geen steek veranderd. Samen met zijn gewiekste partners Marcus (Tony Cox) en Thurman Merman (Brett Kelly) hebben ze het dit keer voorzien op een charitatieve instelling die geleid wordt door de charmante Diane (Christina Hendricks). Ze zetten een ingenieus plan in elkaar om met het geld weg te komen. Ze worden echter gedwarsboomd wanneer Willie’s moeder, Sunny Soke (Kathy Bates), onverwacht langskomt.

El Camino Christmas

Voor El Camino Christmas is een topcast bestaande uit Jessica Alba, Vincent D’Onofrio en Dax Shephard samengekomen. Zij komen terecht in een Kerstmis waar niemand op zit te wachten. Vlak voor Kerst wordt een groep mensen dat aanwezig is in een slijterij namelijk gegijzeld. Hun hoop is gevestigd op de politie en terwijl ze wachten op hun vrijlating delen ze verborgen waarheden en wordt er een band gevormd.

The Christmas Chronicles

Het verhaal van een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben gevat om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur. De hoofdrol is vergeven aan Kurt Russell, die nu al omschreven wordt als een ruige, charismatische en hilarische Kerstman.

Steeds meer films draaien niet om het perfecte plaatje, maar ook andere situaties zoals deze film met een alleenstaande moeder die maar een wens heeft; een gezellige kerst met de kinderen.

Christmas Inheritance

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst.

Een heerlijke romantische film die zo weg kijkt. Ja, het verhaal is zeer voorspelbaar maar daarom niet minder leuk om gewoon heerlijk bij weg te zwijmelen.

A Christmas Prince

Toen Home Alone 27 jaar geleden uitkwam kon niemand vermoeden dat deze film jaar in jaar uit getoond zou worden rondom de feestdagen. Misschien is er met A Christmas Prince wel weer zo’n kerstfilmklassieker geboren. De Netflix Original Film is de afgelopen weken in ieder geval uitgegroeid tot een grote hit. De zoetsappigheid druipt er van af en dat is juist waarom film nu zo populair is. Een jonge vrouw ontmoet en jonge prins en dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

A Christmas Prince; The royal wedding

Een van de weinige Netflix original films waar een vervolg van komt. In A Christmas Prince: The Royal Wedding wordt een kleine sprong in de tijd gemaakt, want het verhaal wordt één jaar later opgepakt. Nadat de vonk eerder al oversloeg tussen Amber en Richard wil het bijzondere koppel nu ook het huwelijksbootje betreden, maar ondertussen loopt ook het koninkrijk van Richard gevaar. Daarnaast lopen de meningen tussen het Koninklijke protocol en Amber uit elkaar.

A Christmas Prince; The Royal Baby

Het is Kerstfeest in Aldovië en er is een koninklijke baby op komst. Amber en Richard verwelkomen afgezanten van een afgelegen koninkrijk om een heilige wapenstilstand te hernieuwen, maar als het verdrag plotseling onvindbaar blijkt, staat de vrede in de balans en wordt hun familie getroffen door een oude vloek.

Christmas Tale

De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe, nieuwe vriend haar hulp vraagt om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever. De aantrekkelijke Dean is de jongeman die haar medewerking vraagt. Maar Luce moet eerst met zichzelf in het reine zien te komen. Want wat is de ware betekenis van kerstmis eigenlijk?

Christmas with a View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van een restaurantmanager in een skiresort op zijn kop. Er wordt namelijk een nieuwe chef is aangenomen die in een tv-show werd neergezet als een begeerlijke vrijgezel en daarom de nodige vrouwelijke fans heeft. Hij blijkt zo zijn eigen redenen te hebben om in dit dorpje aan de slag te gaan. Ondertussen blijkt haar baas ook niet helemaal te zijn wat het lijkt en een geheim te hebben.

Ik vond dit een heerlijke film om naar te kijken, er zat het nodige drama in verwerkt, toch ook wel spanning in hoe of wat. Ik had vooraf niet het verhaal gelezen dus zat er naast de nodige romantiek ook de nodige spanning is. Ook wel leuk dat het een vrij modern begin heeft met tv-shows en dan toch lekker klassiek in een klein dorpje afloopt.

Christmas in the Wild

Nadat haar man haar heeft verlaten gaat een elegante vrouw uit New York op safari in Africa om zichzelf terug te vinden.

Christmas Wedding Planner

Heerlijk een romantische film rondom de organisatie van een bruiloft; romantischer kan niet toch? Al loopt het verhaal voor het bruidspaar toch niet zo goed af. Ik vond het een heerlijke film om naar te kijken, al hadden bepaalde karakters van mij nog wel wat ‘extremer’ neergezet mogen worden zoals de moeder van de bruid had nog best wel een stuk kritischer / gemener mogen zijn en iets meer geflirt tussen het koppel.

Deck the Halls

Steve (Matthew Broderick) is een vader, die aan de stadsrand woont en hij is een fervent aanhanger van Kerstmis. Hij leidt een goed georganiseerd en volledig uitgestippeld leven. Zijn nieuwe buurman, Buddy (Danny DeVito), is totaal het tegenovergestelde van Steve: hij heeft een grote persoonlijkheid en ook grote dromen, die hij telkens tot werkelijkheid tracht om te zetten. Buddy zijn laatste droom is om een grootse tentoonstelling te houden van lichtgevende kerstversiering, die zelfs tot in de ruimte zichtbaar is.

Deze wens zet Steve z’n goed geordende en gedisciplineerde leventje om in een chaotische nachtmerrie. Het huis van Buddy puilt uit van de feestlichtjes in de meest rare designs, complexe patronen en gewatteerde versiering die steeds maar blijft toenemen. Hierdoor krijgt Steve een ingeving: hij wil tegen elke prijs het plan van Buddy te dwarsbomen, of hem zelfs overtreffen.

The Holiday

Iris (Kate Winslet) en Amanda (Cameron Diaz) zijn twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens. De een woont in een romantische Engelse cottage, de andere in een chique buurt in Hollywood. Ze hebben maar een ding gemeen: hun eeuwige pech met mannen. Wanhopig op zoek naar een vlucht uit hun leventje, ontmoeten ze elkaar op het internet en besluiten ze, impulsief, van huis te ruilen.

Best Man Holiday

Vervolg op ‘The Best Man’ (1999). Na vijftien jaar keren Harper (Taye Diggs), Lance (Morris Chestnut), Quentin (Terrence Howard), Jordan (Nia Long), Robyn (Sanaa Lathan), Mia (Monica Calhoun), Murch (Harold Perrineau), Candy (Regina Hall) en Shelby (Melissa de Sousa) terug in de rollen waarmee hun loopbaan ooit begon. De schoolvrienden zien elkaar na jaren weer tijdens de Kerstdagen en komen erachter dat er weinig voor nodig is voordat de rivaliteit en romantiek van vroeger weer boven komt drijven.

The Holiday Calender

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke adventkalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde. Ook weer een zeer romantische film, waarbij de ambitieuze hoofdrolspeelster heen en weer wordt geslingerd tussen twee relaties. Misschien niet heel erg veel diepgang, maar bij kerstfilms hoeft dat ook niet en is gewoon heerlijk kijken met een goed einde al voldoende.

Holiday in the Wild

Kate Conrad (Kristin Davis) uit Manhattan heeft voor zichzelf en haar man een tweede huwelijksreis geboekt, zodat ze niet depressief wordt wanneer haar zoon het nest verlaat om te gaan studeren. In plaats van dankbaarheid te tonen maakt haar man een abrupt einde aan hun relatie. De verstoten Kate besluit om alsnog in haar eentje op safari te gaan in Afrika.

Tijdens een omweg door Zambia helpt ze haar piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een babyolifant zonder moeder te redden. Ze verzorgen het dier in een plaatselijk olifantenreservaat en Kate verlengt haar vakantie tot na de kerst. Zou ze met een nieuwe liefde in het vooruitzicht toch terugkeren naar huis of maakt ze er een permanent avontuur van?

Holiday Rush

Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde komt aan hun luxe leventje.

Home for Christmas

De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen.

How Sarah got her wings

Als een goede Samaritaan vlak voor kerst overlijdt in een ongeluk, stuurt een hemelse vergissing haar per ongleuk als een engel terug om iets recht te zetten.

I’ll be home for Christmas

Een verwende student die op weg naar huis is voor Kerstmis strandt in de woestijn zonder auto en zonder geld. Hij leert één en ander bij over de ware betekenis van het kerstseizoen. Ook dit is een Disneyfilm.

The Knight before Christmas

Als een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio stuurt, raakt hij bevriend met Brooke (Vanessa Hudgens), een slimme, aardige wetenschapslerares die geen geluk heeft in de liefde.

Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld, terwijl hij probeert om erachter te komen hoe hij zijn mysterieuze opdracht kan uitvoeren — de enige manier waarop hij weer terug naar huis kan. Maar als Sir Cole en Brooke beter bevriend raken, krijgen ze ook gevoelens voor elkaar…

Let it Snow

Tijdens een sneeuwstorm op kerstavond merken een aantal middelbare scholieren in een klein dorpje onverwachts dat hun vriendschap en liefdesleven botsen.

Merry Kissmas

Terwijl haar relatie in een dip zit, komt Kayla vast te zitten in een lift met de charmante Dustin. De vonken spatten er van af, maar nadien probeert haar vriend de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven.

Miracle on 34th Streeth

Kris Kringle wordt door Cole’s warenhuis ingehuurd als kerstman voor het kerstseizoen. Een gewetenloze schurkerige rivaal van Cole’s stelt alles in het werk om het zo belangrijke en rijke warenhuis over te nemen. Daarnaast probeert hij ook Kris in diskrediet te brengen.

Miss me this Christmas

Regina en Franklin zijn schijnbaar het perfecte koppel, alom geliefd bij hun vrienden en zes jaar geleden getrouwd op eerste kerstdag in het beroemde Chesterton Hotel. Op Thanksgiving hebben ze een enorme ruzie en zijn de vertrouwensrelaties verbroken – ze besluiten te scheiden. Hun scheiding is definitief op eerste kerstdag. Nu moeten ze besluiten of ze er echt klaar voor zijn om een punt achter hun relatie te zetten.

The Night Before

Wie tijdens de feestdagen even geen zin heeft in al die zoetsappigheid, maar toch een kerstfilm wil kijken moet zeker The Night Before opzetten. In This is the End en Neighbours zetten ze de boel al op stellen, maar in The Night Before gaat het allemaal nog net een stapje verder. Drie vrienden besluiten dat het tijd wordt om te stoppen met de wilde kerstfeesten die ze al jaren hebben. Dat doen ze echter niet voordat ze nog één keer tot het gaatje gaan op kerstavond.

Office Christmas Party

In ‘Office Christmas Party’ dreigt de CEO van een familiebedrijf de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega’s bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Het feest loopt al snel uit de hand.

Ook dit vond ik wel een grappige film om te zien, weer eens een andere setting de harde zakenwereld in plaats van een romantisch klein dorpje. De film bevat de nodige drama en spanning en gelukkig toch ook weer dat goede einde.

The Princess Switch

Vanessa Hudgens draagt de hoofdrol in The Princess Switch en deze romantische kerstfilm is vanaf 16 november op Netflix te zien. The Princess Switch draait om Stacy en Margaret. Margaret is hertogin van Montenaro, terwijl Stacy een doodnormale vrouw uit Chicago is. De twee lijken echter als twee druppels water op elkaar en als ze van rol wisselen ontmoet Margaret met wat assistentie van een hulpje van de kerstman een collega van Stacy. In Montenaro wordt Stacy smoorverliefd op de verloofde van Margaret.

Ook niet heel erg origineel; een royal die graag normaal wil zijn en een burger die verliefd wordt op de prins. Het verhaal is heel gemoedelijk, zelfs de klassieke ‘jaloerse kat’ is nog zeer mild en heeft weinig dramatisch effect. Had voor mij wel iets meer spanning in gemogen, of meer strijd en meningen die uiteen lopen. Nu gaat alles in een keer ‘goed’.

Santa Clause deel 2

Santa Clause 2: Charlie, de zoon van Scott Calvin, haalt zijn vader over om het rode kerstmanpak aan te trekken wanneer de Kerstman tijdens zijn werk is gevallen. Acht rendieren brengen het duo naar de Noordpool, waar ze er algauw achter komen dat Scott door het dragen van het beroemde pak moet voldoen aan alle verantwoordelijkheden van de Kerstman!

Het daaropvolgende jaar krijgt de niet zo vrolijke Scott tot zijn verrassing een dikke buik en een grote witte baard, net als de Kerstman. Zijn vrienden, familie en zakenrelaties vragen zich af of hij wel goed snik is. Iedereen, behalve Charlie, die denkt dat zijn vader perfect past in zijn nieuwe baan! Scott Calvin (Allen) is inmiddels al acht jaar Kerstman, maar plotseling staat zijn carrière op het spel…

The Spirit of Christmas

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Ze krijgt de herberg echter niet verkocht aangezien de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds huist. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

A Very Murray Christmas

A Very Murray Christmas speelt zich af het Carlyle Hotel in New York. Bill Murray is hier aan het repeteren voor een internationale kerstshow, waarin hij de gastheer zal zijn en waar een groot aantal beroemde sterren naar komen kijken. Wanneer New York wordt getroffen door een sneeuwstorm, moet het evenement worden afgeblazen. Valt de kerstshow nu compleet in het water? Of weet Murray er toch een feestje van te maken?

Een Netflix special met Bill Murray in de hoofdrol. De film is geschreven door Sofia Coppola, Bill Murray en Mitch Glazer. Bill Murray strikte heel wat sterren voor de nieuwe Netflix-film. Onder anderen George Clooney, Amy Poehler, Chris Rock, Miley Cyrus, Maya Rudolph en Rashida Jones spelen een rol in de film.

A Wish for Christmas

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

Wees voorzichtig met wat je wenst, want als wensen uitkomen kan dat ook nadelen hebben. Een heerlijke romantische film die zich in een zakelijke omgeving afspeeld.

You can’t fight Christmas

Leslie Major is een opgewekte interieurontwerpster en de grootste fan van Kerstmis ooit. Haar grootste taak elk jaar is het versieren van de lobby van het beroemde Chesterton Hotel. Terwijl ze op een ladder staat om de boom te versieren, valt ze in de armen van Edmund James – de kleinzoon van de eigenaar JJ James.

Edmund is een zakenman en vindt Kerstmis oppervlakkig en lichtzinnig. Maar er is iets met hem. Edmund en zijn zakenpartner Millicent hebben plannen voor het hotel, waaronder het beëindigen van de kersttraditie in The Chesterton. Leslie probeert hem op andere gedachten te brengen en ook dat hij van haar begint te houden.

En wat kijken jullie vanavond?

Linda van Aken