Skip to Content

Efteling; een wereld vol wonderen op Videoland

Efteling; een wereld vol wonderen op Videoland

De meest recente ontwikkeling op Videoland aan het streamingplatform is een exclusieve Efteling-omgeving waarin alle programma’s binnen handbereik zijn. Van de geliefde avonturen van Jokie en Sprookjesboom tot gloednieuwe series als ‘Wonderlijke Sprookjes’, de Efteling-films nemen je mee naar een wereld vol fantasie en wonderen.

Met de toevoeging van deze Efteling-films aan Videoland krijgen abonnees de kans om zich onder te dompelen in een wereld vol magie, avontuur en betoverende verhalen. Of je nu een fan bent van Jokie, Sprookjesboom, Klaas Vaak, Pinokkio, of de Sprookjessprokkelaar, er is voor ieder wat wils. Dus pak je favoriete snacks, nestel je op de bank, en laat je meevoeren naar de wonderlijke wereld van de Efteling op Videoland.

Leren met Jokie

Jokie en Jet nemen de allerkleinsten mee op een educatief avontuur. Leer samen met Jokie en Jet tellen, vormen herkennen, kleuren benoemen en of iets groot of klein is. Ga je mee op avontuur?

Jokie Muziekclips

Jokie gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke en muzikale avonturen beleven.

De Magische Wereld van Pardoes

Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid, ligt Symbolica, het rijk der fantasie. De inwoners geloven er in sprookjes en niets is er onmogelijk, mits je je fantasie gebruikt. En fantasie heeft iedereen! Maar wat als iemand die fantasie voor altijd wil afnemen?

De Droomklus

Jeugdige klussers helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden. Van prinsessenjurkentester en drakentandentrekker tot eenhoornverzorger en bankjespoetser, er zijn droomklussen genoeg in de Wereld vol Wonderen!

Wonderlijke Sprookjes

In de nieuwste serie ‘Wonderlijke Sprookjes’ staan sprookjes centraal. Met negen afleveringen vol betoverende verhalen word je dagelijks meegenomen naar een wereld waarin magie en avontuur hand in hand gaan. Deze serie belooft een dagelijkse dosis betovering voor jong en oud.

Sprookjesboom

Wolf, Roodkapje, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners beleven allerlei avonturen tijdens drie seizoenen met afleveringen.

Sprookjesboom de film

Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen per ongeluk terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst vijf kristallen vinden.

Sprookjesboom muziekclips

Ga samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak en alle andere Sprookjesbosbewoners mee naar het Sprookjesbos van de Efteling. Daar beleven ze leuke, grappige en soms ook spannende avonturen. Kijk je mee?

Sprookjesboom show

In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Sprookjesboom de musical

In ‘Sprookjesboom De Musical’ beleef je een avontuur van formaat, met Klein Duimpje in de hoofdrol. Deze kleine jongen wil niet langer klein zijn, maar wanneer heks sluw gebruikmaakt van zijn wens, ontdekt hij al snel dat groter zijn niet altijd beter is. Een hartverwarmend verhaal met een belangrijke boodschap voor jong en oud, verpakt in een musical van 1 uur en 18 minuten.

De sprookjes van Klaas Vaak

De magische kabouter Klaas Vaak vliegt klokslag kinderbedtijd samen met zijn trouwe uil Oehoe Houdoe uit. Met het slaapzand dat Klaas Vaak over de daken uitstrooit, zorgt hij ervoor dat kinderen de mooiste dromen hebben. Elke avond keert hij terug naar zijn kasteel waar de kabouters ademloos toekijken hoe hij de mooiste sprookjes tot leven brengt.

Muziekclips sprookjes Klaas Vaak

Zeg, ken jij Klaas Vaak? Die vriendelijke, magische kabouter? Klokslag kinderbedtijd vliegt hij uit, samen met zijn trouwe uil Oehoe Houdoe. Hij strooit zijn beroemde slaapzand over de daken en zorgt dat je de mooiste dromen droomt. Elke avond keert hij na afloop terug naar zijn zandkasteel waar de zandkabouters ademloos toekijken hoe Klaas Vaak met zijn magische zandtekeningen de mooiste sprookjes tot leven brengt.

Sprookjesmusical Klaas Vaak

Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Ook in het Sprookjesbos verspreidt hij zijn betoverende zand, maar er lijkt iets mis te gaan. Ontdek het mysterie van het niet-werkende slaapzand en reis mee met Klaas Vaak om de magie te herstellen.

Sprookjesmusical Pinokkio

Timmerman Gepetto droomt van een zoon en creëert Pinokkio, een houten pop. Een fee wekt Pinokkio tot leven, maar zijn grootste wens is om een echt jongetje te zijn. Volg de avonturen van Pinokkio terwijl hij probeert zijn droom werkelijkheid te laten worden, met alle ondeugende en hartverwarmende momenten die daarbij horen.

Sprookjessprokkelaar de musical

Een mysterieus figuur met een hoge hoed en een lange baard struint door het bos, verzamelend wat de natuur te bieden heeft. ‘Sprookjessprokkelaar de Musical’ neemt je mee naar een betoverend sprookje over de magie van verbeelding. Een verhaal dat je laat geloven in de kracht van creativiteit en de schoonheid van dromen.

Linda van Aken