Wie mij volgt op instagram zal hem vast al wel gespot hebben. De grote 12-delige houten gekleurde regenboog van het Duitse merk Grimm’s. Twee jaar geleden, dochter was toen net 1 zag ik hem voor het eerst. Toen wist ik al; die moet en zou ik hebben. Helaas is dit speelgoed niet goedkoop, dus bleef hij op het lijstje staan. Voor verjaardagen etc. ging ik toch voor ander speelgoed zoals de loopfiets. Na een paar jaar twijfelen heb ik hem dan toch gekocht. En geen moment spijt van.

De kinderen vinden het super om ermee te spelen. Iedere dag weer en voor de meest verschillende varianten. Ik heb meer dan 50 speltips en voorbeelden op een rijtje gezet! Deze kleurrijke regenboog is namelijk meer dan alleen een leuke ‘puzzel’. Je kan er zo ongelofelijk veel mee. En hij staat ook nog eens super decoratief, ook later op een stoere tienerkamer of in een volwassen interieur. 

Op verzoek vind je hier een map met downloads van onderstaande foto’s voor eigen gebruik.
Let op: Als je het deelt graag wel de originele bron vermelden!