Skip to Content

Leuke cadeaubonnen voor vrouwen en mannen

Leuke cadeaubonnen voor vrouwen en mannen

Op zoek naar een cadeau voor iemand, maar heb je geen idee wat je dan zou moeten geven? Je wilt iets leukers dan alleen maar geld geven, bijvoorbeeld. Een cadeaubon geven is dan heel leuk.

Maar niet alleen maar in die gevallen, want er zijn zoveel soorten cadeaubonnen, waarbij de ontvanger dus zelf kan bepalen wanneer hij er gebruik van maakt of wat hij er specifiek mee koopt. En daarmee kan het zelfs nog leuker zijn om te geven dan een ‘echt’ artikel!

Welke cadeaubonnen heb je?

Cadeaubonnen zijn er in praktisch alle richtingen. Er zijn van die bonnen waar je werkelijk alle kanten mee op kunt, zoals de VVV-bon. Deze bonnen zijn vooral leuk om te geven als je niet weet wat de ander leuk vindt of graag doet.

Deze bonnen kun je inleveren bij veel winkels en op andere gebieden. Of kies voor een bon van een webshop waar je werkelijk alles kunt krijgen, zoals de Bol.com cadeaubon.

Je zou cadeaubonnen kunnen onderverdelen in:

  • Een cadeaubon van een bepaalde winkel(keten)
  • Een cadeaubon voor uitjes
  • Een cadeaubon voor een etentje
  • Een cadeaubon voor een hotel of andere overnachting
  • Een cadeaubon voor een vakantiepark
  • Een cadeaubon die door heel veel verschillende winkels en andere ondernemingen wordt geaccepteerd
  • Enz., enz…en vind je niet de juiste bon? Dan maak je er zelf één!

We geven hier een aantal leuke voorbeelden, maar de mogelijkheden hierin zijn eigenlijk eindeloos. Bij veel plaatselijke horeca of winkels kun je waarschijnlijk ook een bon kopen!

Cadeaubon voor een online warenhuis

Is de ontvanger dol op winkelen en modebewust? Dan is een Zalandobon een schot in de roos.

Zalando is één van de bekendste (en grootste) online warenhuizen waar je dus zeker je hart kunt ophalen als je gek op kleding, schoenen en accessoires bent! Maar natuurlijk zijn er meer. Zo hebben de HEMA en bijvoorbeeld Wehkamp ook hun eigen cadeaubonnen.

Fashion Giftcard

Wil je de keuze waar de ontvanger koopt helemaal bij hem of haar neerleggen, dan is de Fashion Giftcard een beter idee.

Met deze kaart kan hij of zij ook bij Zalando kopen, maar daarnaast ook kiezen voor Rituals – de Bijenkorf – Shoeby – Foot Locker – Decathlon – Sustainable Fashion Giftcard – Batavia stad Fashion Outlet – My Jewellery – Wehkamp – Only For Men.

De kaart blijft alleen wel maar twee jaar geldig!

Het bijzondere aan deze kaart is dat de ontvanger met deze kaart kiest voor 1 van de cadeaubonnen van de hiervoor genoemde winkels. Is deze bon verzilverd, dan gaat er een nieuwe geldigheidsdatum in, die afhangt van de bon die er gekozen is.

Bioscoopbon

De nationale bioscoopbon is ontzettend leuk om te geven aan filmfanaten. Maar daarnaast ook aan mensen die het heerlijk vinden om af en toe eens op stap te gaan. Deze is te besteden bij alle bioscopen én bij de meeste filmtheaters. De bon is maar liefst 5 jaar geldig.

Meer informatie vind je hier.

Biercheque

Je hebt het lootje getrokken van een echte bierfan? Dan is een biercheque het ultieme cadeau. Niet moeilijk om aan te komen, maar je weet wel zeker dat het gewaardeerd zal worden.

Natuurlijk is een bierpakket leuk om te geven, maar met deze biercheque kan de gelukkige lekker zelf zoeken naar de biertjes die hij of zij wel eens zou willen proberen. De bon blijft 2 jaar geldig.

Prénatal cadeaubon

Is de gelukkige net vader of moeder geworden? Of is er een kleintje op komst? Dan maak je hem of haar zeker blij met een Prénatalbon. Ook als kraamcadeau een heerlijk geschenk. Of bijvoorbeeld op de gender reveal party of babyshower.

Jij hoeft je hoofd er niet over te breken wat ze leuk zullen vinden, zij zitten niet opgescheept met babykleertjes die ze afschuwelijk vinden… Laat ze lekker zelf kiezen wat ze mooi vinden en/of nodig hebben! Deze kaart is onbeperkt geldig.

Meer informatie vind je hier.

Sauna en Wellness bon

Heerlijk een dag ontspannen in de Wellness. Een mooier cadeau kun je misschien niet geven. Moet je natuurlijk wel even weten of de gelukkige hier ook van houdt, want er zijn uiteraard mensen die er echt niet heen willen. De bon is geldig bij heel veel sauna’s verspreid over het hele land. De bon is 1 jaar geldig.

Meer informatie vind je hier.

Dinercadeau of nationale Dinerbon

Een cadeaubon geven om lekker uit eten te gaan! Dit kun je doen door een bon te kiezen voor een restaurant bij jou in de buurt. Maar er zijn ook bonnen te koop die een groot aanbod hebben door het hele land. Zo kan de jarige (bijvoorbeeld) lekker zelf bepalen waar er gegeten gaat worden.

Eigenlijk wel zo leuk, toch?! Voorbeelden hiervan zijn de Dinercadeau en de Nationale Dinerbon.

Meer informatie vind je hier.

Lees Cadeau

Een echte boekenwurm die een cadeautje verdiend heeft? Denk dan eens aan de Lees Cadeau bon. Met deze bon kun je terecht bij Primera, AKO, Bruna, Readshop, Bookspot en Boeken.nl. Keuze genoeg dus.

Hiermee kun je dus zowel offline lekker in de boeken snuffelen voordat je besluit welke je koopt óf kiezen voor het makkelijke winkelen vanuit je luie stoel (online dus). De bon is 2 jaar geldig.

Siebel of My Jewellery

Wil je iemand iets speciaals geven, maar vind je het moeilijk in te schatten wat ze mooi vinden? Dan is een bon voor een juwelier zeker een prachtige mogelijkheid. Voorbeelden hiervan is de cadeaubon voor Siebel of ga voor My Jewellery.

Meer informatie vind je hier.

Hotel Giftcard

Een echte reiziger die jarig is of die je hebt getrokken met de feestdagen? Dan is een Hotel Giftcard een uitkomst. Meer dan 500.000 accommodaties doen aan deze bon mee én dat ook nog eens wereldwijd. Daar moet iemand toch gewoon wel blij van worden?

Ook heerlijk om te geven aan mensen die weinig weggaan omdat ze er bijvoorbeeld het geld niet voor hebben. Verwen ze maar even met zo’n heerlijke bon! Twee jaar geldig na uitgifte en kan ook gewoon in delen worden besteed.

Meer informatie vind je hier.

Huis & Tuin Cadeau

Met de Huis & Tuin Cadeau kan de echte klusser zijn hart ophalen. Maar ook iedereen die het heerlijk vindt om bezig te zijn in de tuin of in huis. Van alles op het gebied van wonen, tuinieren en klussen kan je hiermee verkrijgen.

Je kunt met deze bon terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra. En ook de grote bouwmarkten als Praxis en Hornbach. Maar ook bij Wehkamp en bijvoorbeeld Dille & Kamille en Riviera Maison. Variatie genoeg dus. De bon blijft 2 jaar geldig.

Wil Cats
Volg me via: