Skip to Content

Tiny Rituals; voor moeder en baby pakketset

Tiny Rituals; voor moeder en baby pakketset

Wist jij dat Rituals niet alleen heerlijke verzorgingsproducten heeft voor volwassenen, maar ook speciaal voor baby’s? Hiermee creëer je fijne momentjes samen met je kind waarop de huid lekker wordt verzorgd; echt kleine ritueeltjes dus.

Het mooie van deze lijn verzorgingsproducten van Rituals is dat de Tiny Ritualsproducten dermatologisch zijn getest en hypoallergeen én pH-neutraal zijn. Je vindt in deze fijne verzorgingsproducten alleen maar natuurlijke, biologische ingrediënten.

Doordat er ook geen parabenen, minerale oliën, PEG (polyethyleenglycol, ook wel macrogol genoemd) en kleurstoffen in de producten van Tiny Rituals te vinden zijn, kun je ze veilig gebruiken voor jouw baby. De kans op allergische reacties is namelijk klein, ideaal dus voor de gevoelige huid van jouw kleintje!

Baby Hair & Body Wash

Dit is een reiniger voor de babyhuid en het babyhaar. Het reinigt op een milde wijze de huid en het haar van je baby. Die extra milde en zachte verzorging heb je te danken aan de heerlijk zoete amandelolie en de verzorgende rijstmelk die in het product zijn gebruikt.

Verder bevat het ook alleen natuurlijke en biologische ingrediënten én is het met liefde gemaakt, wat natuurlijk ook fijn is.

Haren wassen van je kindje hoeft helemaal niet lastig te zijn; met deze Hair & Body Wash hoef je namelijk niet bang te zijn dat het in de oogjes terecht komt. De reiniger is namelijk heel mild voor de oogjes en zorgt ervoor dat het niet prikt.

Ook spoelt het gemakkelijk uit, waarna jouw baby weer heerlijke zijdezachte haartjes krijgt! Je hoeft slechts een kleine hoeveelheid gel aan te brengen, wat na het inmasseren heerlijk gaat schuimen. Vervolgens spoel je het af met water, en klaar!

De Baby Hair & Body Wash is dermatologisch getest en hypoallergeen! Op de website van Rituals kun je bovendien de volledige ingrediëntenlijst bekijken, zodat je precies weet wat er in dit product verwerkt is. 

Je vindt deze Hair & Body Wash in tubes van 200 ml voor 8,50 euro op de website van Rituals. Je kunt het product namelijk alleen online bestellen.

Baby Body Lotion

Wil je de huid van je kleintje na het douchen of badderen nog extra verzorgen? Dat kan met dit heerlijke product van Tiny Rituals! Met de Baby Body Lotion kun je de huid van je baby nog extra verzorgen en verzachten.

Ook in dit product zorgt de heerlijk zoete amandelolie en de verzorgende rijstmelk voor een extra milde en zachte verzorging van de huid. De rijstmelk zorgt ervoor dat de huid zacht en soepel wordt. Je doseert heel gemakkelijk met dit handige handpompje met Body Lotion.

Je hoeft slechts een kleine hoeveelheid lotion op de huid van je kindje aan te brengen en het zachtjes in te masseren. Je zult merken dat jouw baby dit ook heerlijk vindt en er lekker rustig van wordt!

Ook de Baby Body Lotion van Tiny Rituals is dermatologisch getest en hypoallergeen. Daarnaast kun je op de website van Rituals de volledige ingrediëntenlijst van dit product bekijken, zodat je weet wat er allemaal precies in zit.

Je vindt deze Baby Body Lotion in pompjes van 200 ml voor 12,50 euro op de website van Rituals. Je kunt het product namelijk alleen online bestellen.Bath Cape

Dit is natuurlijk geen verzorgingsproduct, maar wel een prachtige accessoire die goed van pas komt wanneer je jouw baby in bad doet! Het is hartstikke leuk als bijvoorbeeld een kraamcadeau, want een badcape is een handig cadeau voor elke ouder.

Na het badderen of douchen kun je meteen jouw baby inwikkelen in deze Tiny Rituals Bath Cape, zodat hij het niet koud krijgt.

De Tiny Rituals Bath Cape heeft een afmeting van 70 x 70 cm en is gemaakt van 100% organisch katoen. Je kunt het alleen online op de website van Rituals bestellen voor 14,50 euro.

Tiny Rituals Baby geschenkset

Ben je benieuwd naar de producten van Rituals Baby of wil je het graag cadeau geven? Daar heeft Rituals natuurlijk ook iets op bedacht, namelijk een handige geschenkset! In deze set vind je het volgende:

  • Tiny Rituals Baby Body Lotion, 50 ml
  • Tiny Rituals Baby Hair & Body Wash 50 ml
  • Tiny Rituals Baby Bath Oil 75 ml

Je vindt er dus bovenstaande twee producten in, maar dan in een kleine variant. Maar daarnaast kun je ook nog een Bath Oil uitproberen, die je niet op de site van Rituals zelf kunt bestellen. Ook dit product is weer verrijkt met rijstmelk en zoete amandelolie.

Het zorgt voor een zachte en soepele huid en een gezonde gloed. Je kunt de badolie natuurlijk gebruiken tijdens het badderen van je baby, waardoor het water én dus jouw baby een heerlijke geur krijgen.

Natuurlijk is ook de Bath Oil dermatologisch getest en hypoallergeen! Je kunt het dus veilig gebruiken voor baby’s met een gevoelige huid.

Op de website van Rituals zelf kun je deze geschenkset helaas niet bestellen, maar ik heb ze wel gespot op bijvoorbeeld Bol.com, Babyoutlet.nl en de Bijenkorf voor ongeveer 12-18 euro per setje.

Stretchmark Tummy Cream

Het laatste product van de Tiny Rituals verzorgingslijn van Rituals is de Stretchmark Tummy Cream. Dit is het enige product in de lijn dat juist niét voor baby’s is bedoeld, maar juist voor de mama’s!

Tijdens de zwangerschap kun je namelijk te maken krijgen met striae omdat je buik alsmaar groter wordt en de huid in korte tijd snel kan uitrekken. Je kunt dit niet altijd voorkomen, maar met de Stretchmark Tummy Cream kun je de striae tijdens en na de zwangerschap wél verminderen.

De actieve ingrediënten van de Stretchmark Tummy Cream van Tiny Rituals zorgen ervoor dat striae kan worden verminderd of zelfs enigszins kan worden voorkomen. Daarvoor moet je het drie maal per dag aanbrengen op de betreffende gebieden en zachtjes inmasseren.

Het product is dermatologisch getest en hypoallergeen; de overige ingrediënten kun je vinden op de website van Rituals.

Je kunt dit product alleen online bestellen op de website van Rituals, voor een prijs van 19,50 euro voor een pot cream van 200 ml.

Jisca