Skip to Content

Air up fles voor kinderen; review en is dit gezond?

Air up fles voor kinderen; review en is dit gezond?

Water is een essentieel element voor de instandhouding van het menselijk leven. In feite heeft elke cel in ons lichaam water nodig om goed te kunnen functioneren. Zonder water kunnen we maar een paar dagen overleven.

De air up fles kan daarbij enorm helpen; aangezien het belangrijk is dat kinderen elke dag veel water drinken. Niet alleen bevat water geen calorieën, suiker of toevoegingen – waardoor het de gezondste drank is die er is – maar het speelt ook een vitale rol bij het gehydrateerd houden en goed laten functioneren van ons lichaam.

Producten drinken met melk levert weliswaar voordelen zoals calcium en eiwitten, maar bevat ook suiker en calorieën die deze positieve aspecten teniet kunnen doen. Dus wat is de beste manier voor kinderen om gehydrateerd te blijven? Met een air-upfles, natuurlijk!

Wat gebeurt er in je lichaam als je frisdrank drinkt.

Kinderen zijn als sponzen. Ze pikken alles op wat ze zien. Als gevolg daarvan moeten ouders voorzichtig zijn met wat hun kinderen tegenkomen. Veel ouders zijn zich echter niet bewust van de schade die frisdranken of drankjes met suiker hun kinderen kunnen toebrengen.

Frisdranken zitten boordevol suiker en calorieën. Ze kunnen ervoor zorgen dat kinderen aankomen en gaatjes krijgen. Ze kunnen ook leiden tot diabetes en andere gezondheidsproblemen.

Bovendien bevatten frisdranken vaak veel cafeïne. Cafeïne is een stimulerend middel dat kinderen hyperactief kan maken en hun slaap kan verstoren. A

ls gevolg daarvan kunnen kinderen die regelmatig frisdranken drinken moeite hebben zich op school te concentreren en lopen ze risico op gedragsproblemen.

Dus, wat is de conclusie? Het is het beste om helemaal te vermijden frisdranken aan kinderen te geven.

De Air Up, water en reuk

Hoe water drinken leuk en gezond wordt met de Air up fles

Wat als ik je zou vertellen dat 80% van je smaak eigenlijk bepaald wordt door reuk? Dat klopt, het grootste deel van wat we als smaak waarnemen is eigenlijk gebaseerd op de aroma’s die we via onze neus waarnemen.

Hoe heeft dit nu te maken met je air up®-flesje? Wel, de air up®-fles wordt geleverd met pods waarmee je je water met verschillende smaken kunt doordrenken.

Terwijl je drinkt, neemt het water de essentiële oliën uit de peulen op en voert ze naar je neus, zodat je een werkelijk heerlijke smaakervaring krijgt. Deze fles is perfect voor wie van water met een smaakje houdt! Zonder suiker of toevoegingen drink je eigenlijk gewoon zuiver water.

Daarom zijn deze geurpods ook veilig voor mensen met allergieën en diabetici. Ook voor kinderen zeer eenvoudig!

De Geurpods

Air up fles voor kinderen; review en is dit gezond? - Mamaliefde

Hoe werken die geurpods? Met een geurpod maak je vijf liter water. Volgens Air up is het eigenlijk gewoon een kwestie van water met een geur innemen.

De pod bestaat uit twee delen: een filter en een spons waar de geurdruppels in zitten. Er zit een gaatje in de pod, waar lucht doorheen stroomt als je ervan drinkt.

Daardoor neemt het aroma op, dat eigenlijk gewoon lucht is. Je hersenen krijgen dus het idee dat je water met een smaakje consumeert, maar het is gewoon water met een geurtje.

Gebruikers hoeven zich echter geen zorgen te maken over de veiligheid van deze pods; Air up verzekert dat het enige wat in de pods zit water is. Als zodanig bieden geurpods een leuke en veilige manier om van verschillende smaken te genieten.

Nog ruimte voor verbetering met de Air-upfles

We merkten al op dat je je fles met vijf liter water kunt vullen met een geurpod. Deze geurpods gaan lang mee.

Hoe duurzaam is het air-upflesje en de geurpod? Het antwoord is misschien niet zo eenvoudig als je denkt. Enerzijds spaar je, door de hervulbare “geurfles” te gebruiken, tien kleine plastic frisdrankflesjes uit.

Aan de andere kant kunnen die frisdrankflesjes gerecycled worden en de geurpods nog niet. De geurpods en het flesje zijn gemaakt van plastic, dat geen duurzaam materiaal is. De uitvinder zou deze graag maken van, bijvoorbeeld, biologisch afbreekbaar plastic, maar de technologie is nog niet zover dat dat mogelijk is.

“Maar omdat de peulen van één soort plastic gemaakt zijn, is het gemakkelijker te recyclen.” Dus hoewel de air-upfles duurzamer mag zijn dan flessen voor eenmalig gebruik, is er nog ruimte voor verbetering.

Welke smaak kies jij?

Er is een smaak voor iedereen met air up scent pods! Met zo’n verscheidenheid aan geuren om uit te kiezen, is het gemakkelijk er een (of meer) te vinden die je persoonlijke smaak aanspreekt. Van frisse en fruitige opties als watermeloen en perzik, tot meer uitgesproken geuren als sinaasappel-vanille en framboos-citroen.

En voor wie van een klassieke geur houdt, biedt air up ook appel en bessen. Voor iets echt unieks probeer je de geuren lychee-roos of cassis. Of als je iets zoekt om je zintuigen te prikkelen, zullen de smaken aardbei-citroengras cola, of ijskoffie zeker in de smaak vallen.

Nieuwe metalen fles

Hoe water drinken leuk en gezond wordt met de Air up fles

Cool, cooler, coolst! Air up, ’s werelds eerste drinksysteem waarmee je smaak proeft door middel van geur, komt met een nieuwe innovatie: de stalen fles. Deze premium fles wordt aan het vaste assortiment van air up toegevoegd en zorgt er met zijn stoere uitstraling voor dat iedereen verantwoord kan drinken.

Hoe het werkt? De fles is dubbelwandig geïsoleerd, heeft een inhoud van 480ml en houdt de inhoud van de fles tot wel 14 uur lang verfrissend koel.

Daarmee is het de perfecte partner voor alle liefhebbers van een actieve levensstijl en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van verfrissend, koel water. Zónder toevoeging van suiker, maar mét een smaakje!

Met het nieuwe materiaal en de nieuwe look en feel van de stalen fles, introduceert air up een meer volwassen versie van de iconische Tritan-fles, die in Europa al in acht kleuren verkrijgbaar is.

De handige en gemakkelijk hervulbare waterfles charmeert met zijn stijlvolle zwarte design en richt zich tot iedereen die graag een modieuze fles gebruikt en duurzaamheid in zijn dagelijkse waterconsumptie belangrijk vindt.

Ook met de stalen fles genieten air up-gebruikers van een innovatieve fles gebaseerd op het fysiologische fenomeen van ‘retronasaal ruiken’, met daarnaast een gevarieerde smaakervaring.

Met een totaal van 27 aromatische pods, die verkrijgbaar zijn via de website, biedt air up een groot assortiment aan smaaksensaties.

Waar kun je de Air-upflessen en geurpods kopen?

Air Up waterflessen en pods zijn verkrijgbaar via de online winkel van Air up. Je kunt flessen, pods, en andere accessoires zoals mondstukken en draaglussen kopen in de Air Up webwinkel.

De roestvrijstalen waterfles is een recente ontwerptrend. Deze flessen houden je water tot 14 uur koud, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen naar het werk of voor onderweg. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor ze vrijwel onverwoestbaar zijn.