Skip to Content

Vogue Girl X Tina; nieuwe beautylijn voor jonge meiden

Vogue Girl X Tina; nieuwe beautylijn voor jonge meiden

De twee grootste meidenmerken van Nederland slaan de handen ineen en lanceren een beautylijn gericht op jonge meiden. VOGUE Girl staat bekend om haar exclusieve geuren en hippe prints en mediamerk Tina maakt o.a. het populaire weekblad. De twee merken bundelen in 2020 hun krachten. H

et resultaat: de hippe en perfect bij de doelgroep aansluitende beautylijn voor jonge meiden. Tina én VOGUE Girl zijn er beiden van overtuigd dat samenwerken met de doelgroep de sleutel tot succes is. Daarom is de input van maar liefst 50.000 meiden bepalend geweest voor de designs, de producten en de geurlijnen.

Co creatie

In 2019 werd zorgvuldig onderzoek gedaan naar de behoeften van de doelgroep.

Geïnteresseerden gaven hun mening over de nieuwe productlijn via o.a. een live test event, diverse posts via de socialemediakanalen van Tina en VOGUE Girl, workshops tijdens de Tina Zomerkampen, waar onze dochter toevallig ook aan meedeed, en in een speciaal testpanel van 100 meiden.

Hierdoor sluit de nieuwe Tina x VOGUE Girl beautylijn 100% aan op de wensen en behoeftes van de beoogde doelgroep.

Cosmic en Sparkle

Naar wens van de meiden bestaat de beautylijn uit de volgende producten: anti-transpirant, douchefoam, body mist, eau de toilette en een DIY soap lab.

Alle producten zijn voorzien van een hippe holografische print om de twee geurlijnen Cosmic en Sparkle met elkaar te verbinden.

  • Cosmic is de fruitige geurlijn voor de jongste meiden en ruikt lekker zoet naar een mix van aardbei, framboos en perzik.
  • Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos.

De producten stralen positiviteit uit en dat wordt versterkt met quotes als ‘Shower like a star’ en ‘I don’t sweat, I sparkle’.

Anti-transpirant en douche foam zijn vertrouwde producten binnen het VOGUE Girl assortiment. Anti-transpirant gaat transpiratie tegen en zorgt ervoor dat je de hele dag fris ruikt.

De douche foam van Tina x VOGUE Girl bevat kleurrijk fluffy schuim! Zo wordt douchen (of badderen) echt een feestje. Body mist is een populair item onder jonge meiden en een leuke aanvulling is de Eau de Toilette.

Daarnaast is het DIY Soap Lab aan de lijn toegevoegd om thuis zeepjes te maken in de leukste kleuren, vormen en met de lekkerste geuren.

Onze ervaringen

Onze dochter was helemaal happy toen ze dit pakketje zag en heeft het natuurlijk meteen toegeëigend ;-) Ze herkende Tina nog van het zomerkamp en begon meteen te lezen in de bladen die erbij zaten.

Natuurlijk wilde ze ook de producten proberen; vooral de body mist en de eau de toilette moesten gebruikt worden. Zoonlief was ook wel even nieuwsgierig en liet de deo spuiten, wat natuurlijk wel even wennen was omdat het zo koud aanvoelt ;-)

De douche foam heeft een mooi plekje bij het bad gekregen, ze zijn net als ik groot van fan douche foam dus ook die werden later in gebruik genomen!

Tot slot gingen we aan de slag met de eerste set van het zeepjes maken. Dit was echt supermakkelijk. Je hoeft alleen water toe te voegen en zelfs de vormpjes zaten erbij. Alleen baalden ze even dat ze vier uur moest wachten tot ze droog waren en het toen al bedtijd was.

De volgende dag waren ze echter goed droog en konden ze zo uit het vormpje gehaald worden. Dochter vindt het allebei heerlijk ruiken en is superenthousiast. Voor mij is het iets te zoet en te sterk direct na het spuiten, maar later vervaagt dat iets en ruikt het heerlijk fris.

Feestelijke aftrap

Tina en VOGUE Girl zijn blij eindelijk de fantastische beautylijn te mogen onthullen aan de doelgroep die hier al tijden vol spanning naar uitkijkt. Helaas kan het geplande feest wegens Covid-19 niet doorgaan. Echter laten de merken hun betrokken doelgroep niet in de kou staan.

Daarom vindt er op zaterdag 16 mei om 12 uur een online feestje plaats om te vieren dat de producten in de winkels liggen, gepresenteerd door Emma Keuven.

Op het genoemde tijdstip zal zij de producten feestelijk reviewen via een live verbinding op de instagramkanalen van Tina (@TijdschriftTina) en VOGUE Girl (@voguegirlnl).

Alle 50.000 enthousiaste meedenkers en andere geïnteresseerden kunnen zo op een laagdrempelige manier onderdeel uitmaken van dit bijzondere moment.

Je vindt de producten hier.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.