Skip to Content

Minder onzeker tijdens de menstruatie

Minder onzeker tijdens de menstruatie

Voor de meeste vrouwen is het vaak een week waar zij enorm tegenop kunnen zien. De menstruatie, ongesteldheid, de rode week of hoe je deze week ook maar noemt is voor veel vrouwen een week gevuld met veel ongemakken.

De hormonen in je lichaam gaan alle kanten op en dat kan voor de nodige vervelende klachten zorgen, maar toch is het bloeden voor veel vrouwen een vervelende strijd waar zij de perfecte oplossing nog niet voor gevonden hebben.

Niet iedereen is fan van de oplossingen die al op de markt gebracht zijn en hebben hier nog veel last van en dan is het Swaens menstruatie ondergoed misschien wel precies waar jij naar op zoek bent. 

De look van normaal ondergoed

Dit ondergoed is namelijk niet te onderscheiden van ander normaal ondergoed wanneer je het aan hebt, maar toch heeft dit ondergoed de bijzondere eigenschap dat deze naast het menstruatiebloed ook in staat zijn om bijvoorbeeld urine op te vangen en dit soms wel tot een hoeveelheid van 70ml.

Zo heb je mooi ondergoed aan dat er goed uitziet, maar hoef je niet bang te zijn dat je doorlekt en heb je niet de stress van het verwisselen van de tampon om de zoveel uren.

Je kunt het menstruatieondergoed wel combineren met maandverband, tampons of bijvoorbeeld een cup wanneer je zwaar ongesteld bent en je het idee hebt dat je veel bloed verliest. Zo heb je alle zekerheid die je nodig hebt. Zeker op deze dagen. 

Sexy voelen tijdens de menstruatie

Het ondergoed is gemaakt van bamboestof en het voordeel van deze stof is dat deze nog beter in staat is om vloeistoffen te absorberen dan dat het gewone katoenen ondergoed kan. Het is dus het perfecte hulpmiddel wanneer je bang bent om door te lekken of wanneer je weet dat je weleens last hebt van wat urineverlies.

Veel vrouwen zijn hier erg onzeker over, maar durven niet aan de bel te trekken bij de huisarts of hierover te praten met anderen. Deze onzekerheid is vaak te behelpen en daar is het ondergoed een goed voorbeeld van. Er zijn verschillende modellen onderbroeken te vinden waar jij je nog steeds sexy in kunt voelen en waardoor je misschien wel even kunt vergeten dat je menstrueert. 

Veel mogelijkheden

Wanneer je bijvoorbeeld gewend bent om altijd strings te dragen, maar dit niet durft in de week van de menstruatie omdat je bang bent dat je doorlekt, dan is het een goede optie om eens te kijken naar het menstruatieondergoed omdat er ook strings zijn die ongeveer de absorptiegraad hebben dat gelijk staat aan een tampon.

Dus wanneer je dan alsnog een tampon draagt, dan heb je dus de absorptiegraad van twee tampons en is er niks meer om onzeker over te zijn. Ga eens op onderzoek uit om je menstruatie minder onaangenaam te maken. 

Redactie Mamaliefde