Skip to Content

Een sieraad als cadeau voor een kersverse mama?

Een sieraad als cadeau voor een kersverse mama?

Als ouder weten we maar al te goed hoe zwaar een zwangerschap soms kan zijn. Kersverse mama’s verdienen het dan ook om in de watten gelegd te worden. Ken jij een kersverse mama die dicht bij jou staat en die je iets speciaals wilt geven?

Of zoek je nog een leuke push present? Dan is een gepersonaliseerd sieraad het perfecte cadeau! Om het voor jou gemakkelijker te maken delen we graag enkele unieke en persoonlijke cadeauideeën. Zo heb je al wat inspiratie voor als het binnenkort zo ver is.

Een sieraad als cadeau voor een kersverse mama?

Een bijpassend armbandje met naam voor mama en kind

Een echte klassieker: het gouden geboortearmbandje met naam en datum gegraveerd. Dit cadeau voor de kersverse baby is hipper dan ooit en terug van nooit weggeweest. Nieuw is de combinatie met een bijpassend armbandje voor mama. Zo wordt de band tussen mama en kind meteen vereeuwigd door prachtige bijpassende juweeltjes.

Bekijk zeker eens de collectie bijpassende juwelen voor mama en kind van Olivia for Kids. Hun uitgebreide collectie geboortearmbandjes heeft telkens een bijpassende mamavariant.

Een birthstone juweel

Zoek je iets een beetje subtieler cadeau, maar dat toch een link heeft met de geboorte van haar kind, dan is een birthstone juweel het ideale cadeau. Iedere geboortemaand is gelinkt aan een uniek type birthstone (bv. smaragd, saffier, etc.). Zo heeft het tegelijk iets heel persoonlijks maar ziet het er ook gewoon fantastisch uit.

Birthstone juwelen zijn er in verschillende vormen: kettingen, birthstone ringen, armbanden en zelfs oorbellen. Vaak worden deze geplaatst in juwelen van echt goud, omdat het natuurlijk de bedoeling is dat dit een tijdloos cadeau is. Doordat ze in verschillende types komen is er voor ieders wel wat wils.

Je kan deze uiteraard ook combineren met een mooi geboortearmbandje. Of als het niet het eerste kindje is, kun je ook meerdere steentjes plaatsen in dezelfde ketting. Eindeloos veel opties om te combineren dus.

Een sieraad als cadeau voor een kersverse mama?

Een ketting met naam of initialen

Voor een persoonlijke touch die wat subtieler is dan een geboortearmbandje, is een ketting met naam of initialen van het kind een prachtig idee. Het is een manier om altijd een herinnering aan je kind dicht bij je hart te dragen. Of je nu kiest voor een elegante zilveren ketting of een luxueuze gouden variant, dit soort sieraad is zowel stijlvol als betekenisvol. Het is ook een flexibele optie: als een moeder meer dan één kind heeft, kunnen meerdere naamhangers of initialen aan dezelfde ketting worden toegevoegd.

Het vinden van het perfecte cadeau voor een kersverse mama kan een uitdaging zijn, maar met een gepersonaliseerd sieraad zit je bijna altijd goed. Of je nu kiest voor een bijpassend armbandje voor mama en kind, een birthstone juweel of een ketting met naam of initialen, je geeft een tijdloos en betekenisvol cadeau.

Deze sieraden zijn niet alleen prachtige accessoires, maar ook blijvende herinneringen die de speciale band tussen moeder en kind vieren. Het is een cadeau dat een mama haar leven lang zal koesteren.

Linda van Aken