Skip to Content

K3-dvd Dans Studio review

K3-dvd Dans Studio review

Ja, het is weer zover. Oké, misschien al een week oud nieuws. Maar ik ben weer thuis ;-) De nieuwe K3 heeft namelijk niet alleen hun zomer singel Ushaia gelanceerd, maar ook de eerste DVD. Dans Studio, en daar hoort natuurlijk een winactie bij!

K3 DVD Dans Studio

Zoals de naam al zegt heeft deze dvd te maken met de coole dansmoves van K3. Net zoals bij de Wereld van K3, worden de danspasjes stap voor stap uitgelegd.

De meiden Hanne, Klaasje en Marthe leren je per aflevering de danspassen van een ander K3-refrein aan en nadien krijg je ook nog eens de videoclip van het bewuste liedje te zien. Zo kunnen de kinderen deze leren en lekker meedansen tijdens een volgende concerttour of als ze op de radio voorbij komen.

Niet alleen de hit “10.000 Luchtballonnen” vind je op deze dvd, maar ook klassiekers zoals “Oya lélé” en “MaMaSé!”.

Wat vinden de kinderen ervan?

Terwijl mama niet thuis was hebben de kinderen alvast genoten van deze dvd en de eerste dansjes geleerd. De nieuwe cd van K3 is tijdens de reisjes afgelopen weken al grijs gedraaid in de auto dus beide kinderen kunnen er al een aantal meezingen.

Nu met deze dvd kunnen ze ook de bijbehorende danspasjes erbij leren, dus dat is wel erg leuk. Dochterlief wil dan het liefst in haar tuturokje meedansen zodat ze heerlijk kan meezwieren en zwaaien. Het is dus een echte aanrader! Zeker straks voor in de vakantie als het een dag regent.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)