Jaja, er is een echte outfitpost voor jullie neus verschenen. Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat ik naar de social media première ben geweest  van The Sound of Music in het Carre theater. Dan wil je natuurlijk ook een beetje goed voor de dag komen. Kleding is niet echt mijn ding. Vanwege mijn formaat ben ik al blij als ik kleding vind die lekker zit en waar ik me prettig in voel. Tel daarbij op dat ik als moeder al blij ben als ik met schone kleding de deur uit ga. Of het dan wel / niet fashionable heeft voor mij minder prioriteit. Gelukkig worden de kinderen ouder en merk ik dat ik weer meer aandacht krijg voor mijn eigen verzorging. 

Voor dit uitstapje naar The Sound of Music vond ik het fijn om iets nieuws aan te trekken. Nieuwe kleding voelt altijd goed, gewoon het idee dat je zelf iets nieuws aan hebt. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier gaan de kinderen altijd voor. Pas als mijn eigen kleding met gaten er in de vuilnisbak in gaat koop ik pas nieuw. Een ander voordeel van nieuwe kleding; je weet dat het nog schoon is en er niet onverwachts ergens toch een vlek in zit die je over het hoofd hebt gezien en er niet uit is gegaan tijdens het wassen. Deze bestelling kwam gelukkig net op tijd binnen om in de koffer te gaan en daarna uitgehangen te worden zodat er niets mee kon gebeuren.

Jeroenbeekman - Mamaliefde

Bij de webshop Jeroen Beekman deed ik een bestelling voor drie items. Een blazer en twee shirtjes; een effen shirt met korte mouwen en een met driekwart mouwen en een interessant detail rondom de hals. Om precies te zijn; een Summum imitatieleren blazer met diverse elastische delen ertussen. De blazer heeft twee steekzakken op het voorpand en is afsluitbaar met een asymmetrische ritssluiting. Een shirt van Betty Barclay shirt in de kleur zand met ronde hals en 3/4 mouwen. Het shirt van Betty Barclay heeft een leuke bewerking bij de hals. En tot slot een T-shirt van Gerry Weber met ronde hals en korte mouwen. Het T-shirt van Gerry Weber is in een effen rose kleur en gemaakt van 92%Katoen.

Bij de blazer vond ik het belangrijk dat ook als jas gedragen zou kunnen worden op normale dagen, bij een kennismaking met nieuwe vraagouders bijvoorbeeld. In combinatie met interessante look had zodat daar de aandacht naar toe gaat. Dan heb je op zo’n avond als deze geen mooie jurk nodig, waar ik me behalve in mijn eigen achtertuin bij tropische dagen niet prettig in voel. Als het erg druk is kan het ook vrij warm worden, daarom is het fijn om daaronder iets luchtigs te dragen en koos ik voor twee shirts. Het roze van het effen shirt en het roze van de blazer combineren niet echt, dus die valt af als combinatie. Een effen shirt is echter altijd handig en katoen draagt erg lekker in de zomer.

Toen ik het pakketje binnenkreeg was ik daar erg blij mee. Niet alleen omdat het zo snel binnen was en ik het ook daadwerkelijk kon dragen. Was even vergeten mee te rekenen dat we een paar dagen weg zouden gaan en de kleding dus mee moet naar Texel. Ook omdat ik het erg leuk vind om nu eens zelf verrast te worden. Het zat mooi ingepakt in een doos en ik trok natuurlijk gelijk de kleding aan. De shirts zaten erg lekker. Voor de zekerheid een maatje groter besteld dan ik normaal zou doen zodat het lekker ruim valt. De blazer ging helaas maar tot een bepaalde maat dit ik qua bovenkleding net kan hebben, tenminste ligt er natuurlijk aan hoe het merk valt. Toen ik hem in het echt zag was ik er erg blij mee. Op een foto kan toch heel anders zijn dan in het echt. Nu voel je het nepleer ook echt, tussen twee haakje nooit verwacht dat ik daar ooit in zou lopen, het ziet er ook niet echt uit als leer. Doordat de stof aan de voorkant heel soepel is stretch het een beetje mee. Aan de bovenkant vallen de flappen erg nonchalant waardoor ook de aandacht verdwijnt van mijn grote cupmaat. De schuine rits in plaats van knoopjes maakt het ook iets nonchalanter. Verklaar me maar voor gek, maar zo’n blazer die normaal 120 euro kost, en nu in de sale goedkoper is voelt toch heel bijzonder als dat iets is wat je niet gewend bent.

Voelen jullie je ook altijd zo bijzonder als je iets voor jezelf besteld?

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.
mamaliefde@gmail.com'