Skip to Content

Black Friday week aanbiedingen bij name it

Black Friday week aanbiedingen bij name it

Black Friday zit er weer aan te komen. Dat is een speciale dag die overgewaaid is vanuit Amerika, waarbij er super hoge kortingen worden gegeven door allerlei winkels. Ook door Name It, ideaal als je bijvoorbeeld op zoek bent naar fijne feestkleding voor kinderen, maar dan zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

Sommige winkels doen iets extra speciaals met Black Friday. Ze gaan dan namelijk een week van tevoren al kortingen uitdelen. Ook Name It doet dit. Zij doen aan een zogenaamde ‘Black week’.

Wat is Black week?

Bij de meeste winkels worden er kortingen uitgedeeld op Black Friday. Maar name it doet dus iets anders. Ja, ze geven op Black Friday natuurlijk ook hoge kortingen, maar in de aanloop naar Black Friday hebben ze ook al een hoop verschillende kortingen.

En dat blijven ze volhouden voor een hele week lang. Sterker nog, er blijven kortingen en aanbiedingen gelden tot en met de maandag na Black Friday! Genoeg kans om mooie koopjes te kunnen halen dus!

Wanneer begint Black week bij Name It?

Black week begint zondag 21 november. Er zullen vanaf die dag elke dag mooie aanbiedingen en dagelijkse deals zijn. Black week duurt tot en met 29 november. Die dag is het Cyber Monday.

Cyber Monday is net als Black Friday een dag waarop grote kortingen worden uitgedeeld. Het enige verschil is dat Cyber Monday zich richt op producten die vooral online te koop zijn, terwijl Black Friday ook in de winkels geldt.

Welke kortingen gelden er tijdens Black week?

Er zullen dus aanbiedingen gelden tussen 21 november en 29 november. Wat voor soort aanbiedingen dit zullen zijn is al bekend. Je kunt je dus alvast voorbereiden op welke dagen je Name It in de gaten moet houden.

  • 21 november zullen er kortingen zijn op outerwear. 22 november zijn de tops aan de beurt.
  • Op 23 november gelden er kortingen op broeken en rokken.
  • Dan, 24 november, zijn er aanbiedingen te vinden op limited edition items.
  • En op donderdag 25 november begint Black Friday al bij Name It.
  • 25 en 26 november zullen er dezelfde kortingen gelden: 20 tot 50 procent korting op alles!
  • Maar dan is het nog niet over! 27 november is er 20 procent korting te vinden op Name It home.
  • 28 november kun je 20 procent korting scoren op Lil’Atelier.
  • Dan is het alweer 29 november en zal er een speciale Cyber Monday deal zijn.

Hier vind je meer informatie over alle Black Friday deals bij name it.

Club members

Er zitten tussen bovenstaande deals ook een hoop exclusieve deals. Deze kun je alleen krijgen als je member bent of de Name It app gebruikt. Member worden kun je gewoon doen via de site van Name It.

Member worden is gratis en het zal ervoor zorgen dat je altijd up-to-date blijft over de kortingen die er gelden op dat moment. Je zult ook de nieuwsbrief gaan ontvangen. Als je member wordt bij Name It, krijg je 10 procent korting op je eerstvolgende online bestelling. Zo kun je nog meer genieten van kortingen!

Name it app

Er zijn mensen die online winkelen op een website het prettigst blijven vinden. Maar voor mensen die snel willen winkelen en geen zin hebben om helemaal achter de computer of laptop te gaan zitten, is de Name It app een aanrader.

Je kunt er simpel in bijhouden welke artikelen je favorieten zijn en je bestellingen volgen. Je zult ook meldingen krijgen over de laatste deals en nieuwe collecties.

Dit is erg handig, zeker met Black week. Het kan dan namelijk zijn dat sommige producten al zijn uitverkocht en dat je dan te laat bent. Dat wil je natuurlijk niet, dus als je een melding krijgt weet je direct dat er een nieuwe deal is.

De name it app geeft je net als het membership toegang tot exclusieve deals.

Deze app is te downloaden op:

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)