Skip to Content

Persoonlijk verjaardagsliedje met naam

Persoonlijk verjaardagsliedje met naam

Persoonlijke cadeautjes doen het altijd erg goed, bij de geboorte, een verjaardag of gewoon zomaar. Door een naam te verwerken in het cadeau zoals een verjaardagsliedje wordt het echt iets voor de ontvanger en niemand anders.

Doordat dit soort cadeautjes steeds populairder worden, wordt het aanbod van persoonlijke cadeautjes ook steeds groter. Eén van de leukste ideeën tot nu toe vind ik toch wel deze liedjes met naam van de MuziekFabriekOnline. Altijd goed, ook als je even niet meer weet wat je moet geven.

Verjaardagsliedje

Kinderen houden van muziek, al vanaf jongst af aan. Ze luisteren met name graag naar de stem van de ouders, ongeacht hoe vals die is. Het brengt ze tot rust. Hoe mooi is het dan om een liedje te hebben waar de naam van de baby is verwerkt. Een geboorteliedje dat natuurlijk erg leuk is om te geven na de bevalling.

Een verjaardagsliedje voor als je kind jarig is. Of een liedje dat je voor het slapen gaan kan zingen. De liedjes worden digitaal aangeleverd zodat je ze eenvoudig kan opslaan op je telefoon en onderdeel kan maken van het naar-bed-breng-ritueel.

De tekst van de liedjes is eenvoudig zodat je ze na een paar keer horen ook rustig zelf kan zingen. Ze zijn ook heel visueel ingesteld dat aansluit bij de leefwereld van de kinderen.

Persoonlijke liedjes met naam

In totaal zijn er vier liedjes; namelijk een geboorteliedje, verjaardagsliedje, slaapliedje en een kinderliedje. Ieder liedje heeft zijn eigen kracht. Zo is het slaapliedje heerlijk rustig en perfect om bij het naar bed brengen te zingen.

Het kinderliedje daarentegen is weer super vrolijk en ideaal voor kinderen die niet van stil zitten houden. Voor onze dochter kregen we daarom het kinderliedje en voor onze zoon het slaapliedje.

Ieder liedje wordt persoonlijk ingezongen met de naam of het koosnaampje naar keuze. Of het nu een korte naam is met één lettergreep of een lange naam met vijf lettergrepen. Dit ging best snel, binnen een week (ondanks de vakantie van Elianne) had ik ze via de mail gekregen. Samen met een poster in pdf-formaat met de songtekst.

Wel zo fijn een geheugensteuntje. Ze hield me netjes ook op de hoogte wanneer ik hem kon verwachten.

Net zoals ze het nu nog leuk vinden om zichzelf terug te zien op de foto vonden ze het natuurlijk heel bijzonder om hun eigen naam te horen in het liedje. Ze krijgen er dan ook geen genoeg van en willen hem ‘nog een keer, nog een keer’ horen.

Linda van Aken
Laatste berichten van Linda van Aken (alles zien)