Skip to Content

Eerste blog: Welkom eigen domein

Eerste blog: Welkom eigen domein

Wat leuk dat je komt kijken op deze eerste blog. Een paar maanden geleden maakte ik kennis met het bloggen. Leuk, op een avondje. Nooit verwacht dat ik er nu nog steeds zoveel plezier aan beleef. Steeds meer. Daarom heb ik besloten de overstap te maken naar een eigen domein. Welkom.

Eerste blog

Via Google hebben er ook een hoop mensen mijn blog gevonden, om precies te zijn 684. Vind ik stiekem best veel in een ruime drie maanden tijd. Zo doet Mamaliefde het in de volgende onderwerpen erg goed.

Zwangerschapsboeken. Deze is het populairst, en wordt met diverse zoekwoorden gevonden.

Blond Amsterdam; of het nu gaat om de Olympische Spelen waar ik een overzicht heb geplaatst, of de lente of het gezin.

Thuisblijfmoeder (2014). Ja, ik ben een thuisblijfmoeder. In eerste instantie niet bewust voor gekozen, maar nu heel gelukkig mee. Daarover ben ik ook geïnterviewd op het moederfront.

DIY: Blijkbaar zijn er veel creatieve ‘moeders’ die mijn blog vinden. Onder andere via knutselen medailleszoutdeeg, canvas, haarspeld hoesjes, tekstbord, Pasen kan je mijn blog vinden.

Sensopatisch. De laatste blog over sensopatisch spelen is alweer een klein maandje geleden. Toch ben ik hier fan van. Zo vind je onder andere een blog over de basisbenodigdheden voor sensopatisch spel, en tips voor sensopatisch spel met baby’s. Spel met diverse materialen zoals scheerschuimijs, of zelfgemaakte badverf. Natuurlijk kan je ook sensopatisch verven zonder vies te worden of met water zonder nat te worden.

Fotoshoot. Als trotse mama laat ik graag foto’s maken van mijn kinderen. Zo zijn er een aantal blogs met foto’s uit die fotoshoots. Zo wordt er bijvoorbeeld gezocht op dreumes fotoshoot, baby mama fotoshoot en onderwater (reflex). Nu heb ik zelf nooit een shoot gedaan met de kinderen, dus grappig om te zien dat je toch op mijn blog terechtkomt.

Wat kan ik opstapelen met houten blokjes. Een echte vraag waarmee je terechtkomt op de blog voor spelen met Duplo. Niet echt houten blokjes dus. Wellicht een leuk idee voor de toekomst.

Een verzameling van zwangerschap en babygerelateerde onderwerpen zoals; dieren baby pakjes, zwangerschapscalculator, berichtje uit buik voor opa, hensvik commode, borstvoeding ikea poang, luier/kraamcadeaus en zwangerschapsaankondiging (ook in combinatie met Sinterklaas, zoals wij bij onze tweede hadden). Ook “kind 6 maanden schreeuwt bij badje nemen” is een zoekwoord.

De afgelopen week zijn er al twee blogjes geschreven over het vlechten van korte babyharen. Deze zijn ook meteen goed gevonden. Er staan er nog drie op de planning.

En natuurlijk in combinaties van mijn naam en / of direct naar mamaliefde. Zelfs via mijn achternaam ben ik blijkbaar via een achteringang van Facebook te vinden. En dat terwijl ik toch mijn best doe om dat te voorkomen in verband met de pleegzorg.

Tot slot zijn er met het overzetten een aantal reacties niet meegekomen. En er zitten nog een aantal foutjes in als het gaat om links. Als je deze tegenkomt hoor ik het graag. Ik was namelijk ontevreden over het eerste thema dat ik op het laatste moment besloten heb om een andere te kiezen. Waardoor ik weer opnieuw kon beginnen…

Linda van Aken
  1. Jenn says:

    Leuk om te lezen, gefeliciteerd met je nieuwe site!

  2. Mama's Jungle says:

    Hai, ik vind het thema erg leuk! Goede keuze. En wat Nicole zegt, je hebt er hard voor gewerkt! Twee blogjes per dag vaak.. pfoe, respect.

  3. Nicole says:

    Leuk die favorieten zo bij elkaar ook en je doet het inderdaad erg goed maar daar werk je ook hard voor!

Comments are closed.