Skip to Content

Inschrijven Kamer van Koophandel als blogger & influencer

Inschrijven Kamer van Koophandel als blogger & influencer

Lieve lezers, wat ben ik ontzettend blij met jullie. Wat anderhalf jaar geleden begon als een ‘ik verveel me en heb niets beters te doen dus laat ik maar een blog beginnen’ is uitgegroeid tot een platform met zeer veel bezoekers en hoog tijd dus om me officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Iets waar ik met veel passie aan werk.

Regelmatige vaste terugkomende lezers, bekenden, onbekenden die ondertussen bekenden zijn geworden en mensen waarvan ik het niet eens weet, die het leuk vinden om de verhalen te volgen over ons gezin.

Maar ook bezoekers die via Google hier terecht komen omdat ze op zoek zijn naar tips. Vandaar dat ik deze artikelen met veel liefde blijf schrijven. In de loop der tijd is er echter een hoop veranderd. Nu de vakantie zijn einde lijkt te naderen heb ik zelf ook een knoop doorgehakt. Er gaat iets veranderen.

Dol op bloggen

Nee, je hoeft niet bang te zijn dat ik ga stoppen met bloggen. Ik vind het heerlijk, ik geniet er nog iedere dag van. Heerlijk om aan het einde van de dag als de kinderen op bed liggen de boel de boel te laten en achter mijn laptopje te kruipen in ‘mijn eigen wereldje’.

Het is ook zeker fijn om te merken dat er steeds meer mensen mijn blog komen bezoeken. Het geeft gewoon iedere dag weer een kleine kick als er meer mensen binnenkomen.

Zelfs al doe je het er niet om, het speelt (on)bewust toch een rol. Het is fijn om die bevestiging te krijgen dat datgene wat jij schrijft door anderen gelezen wordt. Anders kan je bij wijze van spreke net zo goed een papieren dagboek, of een afgeschermd dagboek voor familie en vrienden bijhouden.

Fantastisch vind ik het ook dat er op facebook een grote groep bloggende mama’s is met dezelfde hobby of werk van twijfelend om een blog te beginnen tot al jaren bloggend die elkaar proberen te helpen waar dat mogelijk is.

Niets geen haat en nijd, maar samenwerken. Tenminste, het blijft natuurlijk een grote groep vrouwen dus daar hoort af en toe een iets pittige discussie bij.

Daar sta je dan vanmiddag

Wat er wel gaat veranderen; ik heb me gistermiddag ingeschreven bij de Kamer voor Koophandel. Die middag was na dagen van regen weer het zonnetje gaan schijnen. Alsof het wil zeggen dat ik een goede keus had gemaakt.

Bijna was ik zelfs nog te laat geweest, ik had de tram gemist doordat manlief nog niet thuis was. Gelukkig kon hij me gelijk doorbrengen en waren de kinderen wakker. Nu al een uitdaging om werk en privé te combineren ;-)

Waarschijnlijk hebben jullie de foto op social media al voorbij zien komen, super bedankt voor al jullie lieve reacties! Zo fijn om te zien hoe jullie allemaal meeleven. Het is toch wel een dingetje hoor. Het zo officieel maken.

Wat? Zul je misschien nu denken, is dat mogelijk met je blog? Jazeker, Mamaliefde is nu officieel een eigen onderneming geworden. Dat betekend dat ik een KvK-nummer heb gekregen en dit bij de belastingdienst is gemeld. Wat klinkt dat trouwens officieel nu ik het zo lees.

Het afgelopen jaar kreeg ik met enige regelmaat verzoeken voor betaalde opdrachten. Vaak laagdrempelig en niet meer dan een paar tientjes of zelfs een paar honderd. De blogwereld veranderd echter en ik kies er voor om mee te veranderen.

Omdat ik het een mooie kans vind om van mijn hobby misschien ooit mijn werk te maken. Met name de afgelopen week kreeg ik veel betaalde opdrachten binnen, die maken het mogelijk om met net zoveel energie en liefde te blijven bloggen voor mezelf en voor jullie.

Natuurlijk wil je geen ruzie met de belastingdienst dus werd het tijd om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het online registeren was vrij eenvoudig en eenmaal daar aan het bureau verliep het ook vrij vlot.

Gelukkig had ik tips gekregen van andere bloggers waar de werkzaamheden onder vallen zodat we hier ook snel doorheen konden. Ik kreeg nog wat tips, zoals hoe of wat met de belastingdienst en een uitnodiging voor een informatieavond en toen stond ik een kwartier later weer buiten.

Geld verdienen met bloggen?

Kan dat dan; voor het bloggen betaald krijgen? Jazeker, nu kreeg ik in het verleden al regelmatig producten toegestuurd. Bedoeld voor een review of winactie, waarbij het artikel in natura een soort van vergoeding vormt.

Variërend van een sample, perspakketjes, shoptegoed voor een webshop, reisjes en incidenteel zelfs zeer waardevolle items ter waarde van een paar honderd / duizend euro!

Natuurlijk zijn dat de ‘krentjes’ uit de pap; of het nu een nieuw spelletje is om samen met peuter te spelen of een nieuwe kinderkamer voor onze zoon ik blijf het stiekem allemaal even bijzonder vinden dat dit zo mogelijk is.

Al verbaasd het me niet; geprinte media zoals tijdschriften en kranten hebben het steeds moeilijker het leven speelt zich meer dan ooit online af. Initiatieven zoals Netflix verdringen de tijd die er naar tv gekeken wordt.

Bedrijven en merken worden dus ‘gedwongen’ om op zoek te gaan naar alternatieve vormen om toch hun doelgroep te bereiken. Ouders, en met name moeders vormen een groot aandeel daarin. Zij zijn vaak de personen die de portemonnee beheren en dus zeer gewild.

Deze moeders kan je onder andere bereiken via de zogenaamde ‘mommyblogs’ waardoor dit een interessant medium is voor bedrijven om aanwezig te zijn.

Naast de directe merk promotie in de hoop op verkoop en het vergroten van de naamsbekendheid, helpt het ook voor het opbouwen van een linkprofiel waardoor ze hoger scoren in Google. Dit geldt dus ook voor Mamaliefde, en ondanks de vele aanbiedingen wil ik voorkomen dat dit een uithangbord wordt. Het moet in beginsel een persoonlijke blog blijven.

Voor mensen die denken; oh leuk ik ga ook bloggen. Wees gewaarschuwd; het moet echt je passie zijn. Ruim anderhalf jaar ben ik er dag in dag uit mee bezig, meerdere uren per dag. Het is dus niet zomaar in een week dat je geld gaat verdienen.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar dan is het vaak een kwestie van geluk hebben, of al een netwerk die je een enkel betaald artikel gunt.

Bij de inschrijving moet je ook een melding maken van het aantal uren dat je er in verwacht te steken, toen ze hoorde hoeveel uur ik op had gegeven kreeg ik de vraag of ik het wel zou moeten doen. Omdat het niet rendabel is.

Klopt, ik doe het voornamelijk nog steeds omdat ik het leuk vind. En het mooi meegenomen is er wat bijverdiensten uit te halen. De ene maand meer en de andere maand niets. Bloggen voor het geld alleen zal ik dan ook niemand aanraden.

Verandering?

Even voor de zekerheid, met name achter de schermen zal er het een en ander veranderen. De laatste tijd heb ik al wat kleine stapjes gemaakt, zo ben ik frequenter gaan bloggen en ga ik meer samenwerkingen aan.

Het is dan ook erg fijn om te zien dat jullie terug blijven komen, en in steeds grotere getallen. Achter de schermen heb ik al geprobeerd me wat zakelijker op te stellen tegenover bedrijven. Al heb ik daar nog wel wat lessen in te leren.

Niet meer zomaar alles aannemen, natuurlijk heel leuk als je net begint met bloggen om al die verzoeken binnen te krijgen. Ik zou er rustig een tweede huis mee kunnen vullen.

Daarom ben ik al heel blij met de hulp van de testmama’s die mij helpen in het schrijven van reviews omdat ze kinderen hebben die ouder zijn of met een frisse blik ergens naar kijken. Of naar events gaan en uitstapjes maken omdat het voor mijzelf niet allemaal even haalbaar is.

En dat terwijl ik een jaar geleden nog riep dat het ‘mijn’ blog was en ik me nooit als een soort ‘hoofdredactrice’ zou gedragen. Dat wil ik verder ook niet teveel gaan doen, het persoonlijke karakter wil ik zoveel mogelijk blijven waarborgen.

Zeker nu het ook mijn bedrijfje is. Ik ben al vrij kritisch in het aannemen van ‘opdrachten’, dat ik alleen schrijf waar ik ook echt achter sta. Daar gaat dus ook niets in veranderen.

Daarnaast heb ik een aantal verzoeken gekregen waar een vergoeding tegenover stond die ik niet kreeg omdat ik geen KvK-nummer had.  Bovendien, al die uitnodigingen in Amsterdam zijn ontzettend leuk, maar kosten wel iedere keer reisgeld wat ik nu van de belasting kan aftrekken net zoals een deel van mijn telefoonrekening.

Voor mezelf had ik min of meer drie ‘voorwaarden’ gesteld voor deze inschrijving. Bij andere bloggers die deze stap hadden gemaakt zag ik namelijk dat ze vervolgens ook een webshop begonnen, allerlei events gingen organiseren, als adviesorgaan in te huren waren of andere nevenactiviteiten ontplooiden.

Dat zag ik zo zitten, het gaat mij echt puur en alleen om het bloggen. Die drie voorwaarden waren; Ik wilde dit kalenderjaar afwachten en in december te overwegen of ik in 2016 als eigen bedrijf zou beginnen.

Van een andere blogger kreeg ik de tip dat een inkomen van rond de 500 euro per maand een mooi streefbedrag is om je in te schrijven. In de vakantie lag dit inkomen iets lager, zelfs helemaal stil, maar de betaalde opdrachten lijken nu weer binnen te stromen.

En tot slot vond ik de 20.000 unieke bezoekers per maand een mooie grens. Dit zijn geen skyrockend hoge getallen, maar wel voldoende om niet meer tot de groep ‘amateur / hobby’ blogger te worden gerekend en interessant te worden voor commerciële partijen.

Stel je eens voor 20.000 mensen die er voor je neus staan… Dit ook vanwege de categorie waar ik dan voor het mediabureau in val van ; grote’ blogs. Een categorie die heel wat lijkt, al voel ik mezelf stiekem nog steeds een kleintje als ik kijk naar een aantal blogcollega’s.

Het is nog lang geen januari, al liggen na de zomervakantie de pepernoten al in de schappen en volgen de feestdagen snel. De 20.000 unieke bezoekers zijn echter binnen handbereik en de ‘financiële’ grens is ook gepasseerd. Geen ‘excuses’ meer om het niet te doen.

Want stiekem waren het allemaal smoesjes van mezelf om deze stap uit te stellen. In het verleden kreeg ik het wel vaker te horen, waarom ik geen eigen bedrijf begon. Zeker nadat ik mijn baan kwijt raakte als pedagoge. Waarom ik niet voor mezelf begon?

Tja, dat is heel eenvoudig. Ik ben niet zo sterk in het ondernemende deel. Mezelf promoten en verkopen. Daar hou ik niet van, zit niet in me. Dezelfde reden waarom ik er bij het bloggen voor kies om mezelf nauwelijks te promoten. Of in ieder geval niet al te spammerig.

Ik ben wel aanwezig op social media, dat hoort toch een beetje bij het bloggen. Maar met mate. Geen tien keer per dag; heb je mijn laatste blogje al gelezen? Jullie weten me zelf ook te vinden en zijn van harte welkom.

Bovendien zie ik al heel veel oud-medestudenten die wel een eigen bedrijf opstarten als pedagoog / coach. Wat heb ik daar dan nog aan toe te voegen?

Opeens ben je een ondernemer

En nu is het zo ver, heb ik dus mijn eigen bedrijfje. Ik kreeg al veel vragen hoe dat voelt. Tja, dat is lastig te omschrijven. Aan de ene kant voel ik me nu een stuk zakelijker, je hebt er toch een verantwoordelijkheid bij gekregen.

In de wachtruimte zit je met een man in pak turend op zijn telefoon, in de hoek een koffieautomaat en overal aanplakbiljetten met het Wi-Fi wachtwoord. Want als ondernemer moet je natuurlijk altijd bereikbaar zijn. Je voelt je dan gelijk al anders, nog voor je getekend hebt.

Daarna heb ik gisteravond flink mijn mailbox op zitten schonen. Ondanks de storing bij ziggo, dan maar met de telefoon als hot spot. Je moet toch wat op zo’n moment. Mailtjes die ik onbewust had uitgesteld omdat ik niet direct wist hoe te reageren heb ik een mailtje gestuurd met hoe of wat ik er over denk.

Aan hun om daarmee in te stemmen of zich terug te trekken. Ik was al voorzichtig hogere tarieven gaan vragen en merkte tot mijn verbijstering dat dat redelijk wordt opgepakt. Mocht dat niet het geval zijn volgt er een tegenvoorstel. Zo zat ik in de tram op de terugweg terwijl er nog een opdracht van een paar honderd euro binnen kwam.

Nu ben ik helemaal niet meer los te trekken van mijn telefoon ;-) Nadat de kinderen op bed lagen ging ik natuurlijk weer op de bank zitten, met mijn laptopje op schoot. In plaats van wat te bloggen, ben je nu opeens aan het werk.

Zelfs als dat betekend als je met een collega blogger aan het chatten bent; dan valt dat onder de categorie netwerken onderhouden. Natuurlijk werd er ook een fles bubbels open gemaakt om dit heugelijke feit te vieren!

Gesponsorde advertorials

Nogmaals, het is niet de bedoeling dat er voor jullie veel veranderd. Net zoals in het verleden geef ik altijd aan als een artikel gesponsord is door middel van een afbeelding onderaan de betreffende artikelen. Of dit nu in natura is of er een financiële vergoeding tegenover staat.

Voor mij maakt het namelijk geen verschil; als je iets ‘gratis’ krijgt wordt je mening toch beïnvloedt. Je gaat er veel makkelijker mee om en bent sneller geneigd om er positief over te schrijven. Zelfs als je probeert zo objectief mogelijk te zijn.

Mocht dat toch gebeuren dat moeten jullie ook gelijk aan de bel trekken. Het blijft een hobby, maar dan betaald. Het is dus niet zo dat ik opeens ‘fulltime blogger’ wordt. Overdag blijf ik gewoon aan de slag gaan als gastouder.

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik het rustig aan opgebouwd en dat wil ik nu ook blijven doen. In mijn hoofd zit een meerjarenplan, of eigenlijk een droom, om tegen de tijd dat onze dreumes naar de basisschool gaat er genoeg inkomsten uit te halen. Een betere baan kan je niet vinden toch; eentje als eigen baas en waarbij je zelf de uren inplant.

In het verleden had ik al betaalde opdrachten waar ik facturen voor verstuurde en netjes heb bewaard. In de toekomst komt hier iets meer bij kijken. Gelukkig heb ik van een hele lieve blogcollega een handig excelbestand ontvangen om de administratie bij te houden.

Daar ben ik natuurlijk gelijk mee begonnen, wel even wennen ook met de urenregistratie etc. Dan moet het vast wel goed komen met die driemaandelijkse belastingaangifte. Voor eind september staat er ook een informatie-avond op de planning. Precies op tijd voor de eerste belasting-aangifte.

Een lang verhaal, een beslissing die niet over een nacht ijs genomen is. Maar gezien de huidige situatie een logische stap is. Ik vind dat jullie als lezers recht hebben om te weten over hoe of wat. Bijvoorbeeld omdat ik merk dat de ‘blogwereld’ voor veel mensen nog erg vaag is. Jullie als lezers maken dit tenslotte voor mij mogelijk en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor!

Linda van Aken
 1. Melissa says:

  Wat leuk om te lezen! Ik kwam dit artikel toevallig net tegen toen ik zocht naar je blog inschrijven bij KVK ;) Ik heb zelf vandaag pas de knoop doorgehakt om mijn blog in te schrijven. Ga over 2 weken op gesprek, spannend!

 2. Denise - Follow my Footprints says:

  Van harte! Ik heb het nog niet helemaal gelezen (ik sta te koken), maar veel succes! Ik heb me vorig jaar ook ingeschreven!

 3. Anne-Marie says:

  Gefeliciteerd, gaaf hoor! Een grote stap weer in je bloeiende blogcarriere! Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen op een leuk event!

 4. Linda says:

  Wat gaaf! Trots als een pauw en terecht! Je mag je met recht een ondernemer noemen als ik zie wat jij in anderhalf jaar tijd kon bereiken. Je bent een voorbeeld voor vele “mamablogs”. met de helft van jouw bereik zou ik al ontzettend tevreden zijn. Gefeliciteerd en “You go girl!”

 5. Kim says:

  Gefeliciteerd met deze stap! Wat fijn dat het zo goed gaat! :)

 6. Marijke I easydailyfood says:

  Wauw wat ontzettend gaaf zeg! Wat een grote stap, erg knap van je!

 7. Linda says:

  Dank je

 8. Linda says:

  Dank je, voelt nu na een klein weekje toch wel anders. Het is niet meer ‘ik ga even bloggen’ maar ‘ik ga werken’.

 9. Anne says:

  Gefeliciteerd en veel succes!

 10. Lodi says:

  Gefeliciteerd en wat leuk!

 11. Lodi says:

  Gefeliciteerd wat ontzettend leuk!

 12. Marthe says:

  Wow gefeliciteerd! Ik kom net kijken met m’n blog en ik hoop dat ik dit ooit ook bereik! Ik doe hard m’n best om met grotere regelmaat iets te posten. Als ik dit zo lees is het dus écht mogelijk. Bedankt voor je inspiratie! Liefs

 13. marjon says:

  Gefeliciteerd. Ontzettend leuk voor je! Je blogs zijn ook leuk en interessant om te lezen. Ik verbaas me er steeds weer over hoe je al die ideetjes komt rondom het moederschap/kinderen.
  Je passie is het dus zeker!

 14. Jootje says:

  Proficiat met je onderneming!
  Het is je van harte gegund. Je bent inmiddels een (mijn) blog voorbeeld geworden!

 15. Linda says:

  Fijn dat dat ook zo er in terugkomt. Weet je wat nog het ergste is; ik moet ook gewoon echt kiezen wat ik publiceer. Mijn hoofd en telefoon staan vol met nog veel meer ideeën. En allemaal gebaseerd op het dagelijks leven. Dus een gedachte, recept, verandering in huis etc. De laatste tijd natuurlijk ook veel door middel van samenwerkingen dus dat scheelt iets.

 16. Linda says:

  dank je!

 17. Linda says:

  Ja, dat is zeker fijn. Als ik nu mijn laptop pak is het niet alleen maar ik ga even bloggen maar ook even werken.

 18. Linda says:

  Bedankt, en wat lief. Toch wil je echt op het hart drukken om gewoon lekker je eigen ding te doen en je eigen weg te zoeken. Dan kom je het verste!

 19. Marjon says:

  Leuk dat je van je hobby een soort van je werk kan maken. Veel succes en uiteraard plezier behouden in alles wat je doet!

 20. Esmeralda says:

  Wat gaaf, gefeliciteerd en veel succes!

 21. Jenn says:

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 22. Marlieke says:

  Wat ben je goed bezig Linda! Je blog is nu een verantwoordelijkheid geworden. Het is je bedrijf! Echt superleuk. Gefeliciteerd!

 23. Barbara says:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ik denk dat je bedrijfje een heel groot succes gaat worden! Ik gun het je van harte!

 24. Linda says:

  Hihi, ik was er ook wel erg trots op ;-) Zeker fijn om te zien dat als je ergens veel tijd insteekt het zich op een gegeven moment ook zo kan ontwikkelen.

 25. Romy says:

  Ook ik heb dit al via verschillende kanalen binnen zien komen! Van harte gefeliciteerd met deze mooie stap! Wat een vooruitgang heb jij eigenlijk geboekt in een relatief korte tijd. Fijn toch, om je inspanningen op deze manier te bekronen met een inschrijving?

  Ik ben wel een beetje jaloers, ? maar het is je van harte gegund!

 26. Elisabeth says:

  Vet hoor, gefeliciteerd! Ik vind die foto van jou met champagne-fles echt geweldig trouwens :)

 27. Marguerita says:

  Wat een droom! Nogmaals van harte gefeliciteerd met je eigen onderneming, ik was al fan van je blog en dat blijf ik zeker :-) Ontzettend veel succes en ik hoop op een voorspoedig ondernemersklimaat voor je. Echt gaaf hoor!

 28. Linda says:

  Hihi, dank je. Hij wou alleen echt niet open, dus manlief heeft een beetje moeten helpen s-;

 29. Linda says:

  Dank je, ik had verwacht dat het deze kant op zou gaan met de blog.

 30. Linda says:

  Oei, dat klinkt wel heel officieel met ondernemers klimaat etc. ;-) Ik blijf gewoon lekker doen waar ik mee bezig was en we zien wel.

 31. julia says:

  Wat gaaf voor je Linda! Van harte gefeliciteerd. Het is je van harte gegund!

 32. Sigrid says:

  Wat ontzettend leuk voor jou! Van harte!! Ik wens je alle geluk en heel veel succes toe! Maar als je zo doorgaat… Zie wat er in 1,5 jaar gebeurd is, wie weet wat er de komende 1,5 jaar staat te gebeuren :)

 33. Van harte gefeliciteerd! Een grote stap hoor. Veel success! Ik hoop dat je jouw dromen waar maakt!

  Ik ben zelf ondernemer geweest en ik kan me het gevoel nog heel goed herinneren toen ik die eerste dag bij de KvK vandaan kwam. Ik ben toen zakelijk geblogd om mijn kennis te laten zien. Omdat ik het bloggen misde, ben ik nu mijn persoonlijke blog begonnen. Nog klein en niet veel lezers. Ik zie wel waar het schip strand.

 34. Janske says:

  Gefeliciteerd meid! Je hebt het zo verdiend! Je blog is een prachtig visitekaartje! Ik wens je veel succes en geluk met je nieuwe bedrijf! :-)

 35. Linda says:

  Dank je, slim om die twee met elkaar te combineren.

 36. Linda says:

  Bedankt voor de complimenten. Ik kom ook altijd graag bij jouw lezen.

 37. Linda says:

  Bedankt, voor je het weet sta jij er ook!

 38. Linda says:

  Dankjewel, je hebt me absoluut over deze drempel heen geholpen!

 39. Linda says:

  Dank je, dat is zeker fijn. Het voelt namelijk niet echt als werken. Behalve als je met de administratie bezig bent .

 40. Linda says:

  Bedankt!

 41. Linda says:

  Dankjewel!

 42. Linda says:

  Dat zou ik helemaal niet erg vinden als het zo doorgaat. Bedankt voor de lieve complimenten. Ik ga zeker mijn best doen zo persoonlijk te blijven. Althans dat is de bedoeling. Tegen op kijken niet doen hoor, gewoon doorzetten kom je er vanzelf ook wel

 43. Linda says:

  Hihi, dat zou ik helemaal niet erg vinden. Alleen even nieuwe fles vinden, deze is al leeg ;-)

 44. Noraly says:

  Gefeliciteerd! Bijzonder moment bij de KvK hè… Het is je van harte gegund. Geniet ervan en laat die fles maar lekker naast je laptopje staan. Hopelijk zul je hem nog vaak tevoorschijn mogen halen. ;)

 45. Kelly says:

  Ik zei het gister al tegen je, ik vind het supergaaf dat je zo dichtbij jezelf blijft. Je nog altijd persoonlijke verhalen blijft delen, dat siert je en daarom lees ik graag je blog. Gefeliciteerd meid, dat er nog maar vele mooie samenwerkingen binnenstromen. Ik kijk stiekem best wel een beetje tegen je op! Liefs, Kelly

 46. Marijke says:

  Ook hier nog even gefeliciteerd! Super leuk!

 47. José says:

  Wauw! Gefeliciteerd! Fijn dat je zo van je passie een beetje je werk kunt maken, officieel! Succes ermee!

 48. Andrea says:

  Jeetje, dat telefoon typen is niet echt mijn ding, blijkt maar weer eens ?

 49. Andrea says:

  Van hartevgefelicoteerd mama, ik ben oprecht blij voor je! En stiekem ook een beetje trots :)

 50. Tamara says:

  nogmaals van harte gefeliciteerd!!! Heeeeeeeeeel veel geluk en succes gewenst met je bog die nu gewoon je bedrijf is!

 51. Marike says:

  Gefeliciteerd! Mooie stap in je blogcarrière, hoop voor jou dat je al je dromen uit kan laten komen de komende jaren. Je doet het in elk geval al erg goed :)

 52. Ik had het al gelezen, maar nogmaals gefeliciteerd met de grote stap! Ik heb het toen ook gedaan met de blog als dochteronderneming van de webshop, maar het is wel fijn. Geeft toch ook een soort extra professioneel gevoel. Ik weet niet precies wat het is. Succes met alles!

Comments are closed.