Skip to Content

Skechers Twinkle Toes review voor meisjes met lichtjes

Skechers Twinkle Toes review voor meisjes met lichtjes

Het voorjaar komt eraan en dat is duidelijk te merken aan alle lente- en zomercollecties die je voorbij ziet komen. Niet alleen voor kleding, maar ook voor schoenen. Natuurlijk ontbreken de vrolijke Twinkle Toes van Skechers niet en komen ook zij met een vrolijke en vooral heel erg glitterende collectie.

Voor ieder meisje dat droomt van een leven als prinses of popster natuurlijk een absolute musthave. Het zijn ook veruit de favoriete schoenen van onze kinderen (want ze hebben ook stoere schoenen met lichtjes in de zolen voor jongens). En om dat te ervaren werden we uitgenodigd voor een speciale perspresentatie. Waarbij onze dochters natuurlijk in het middelpunt stonden.

Limited Edition Twinkle Toes Shuffle

Naast een uitgebreide collectie van stijlvolle en girly sneakers of zelfs laarsjes heeft Skechers nu ook twee vrolijke modellen Twinkle Toes Shuffle die wat hoger zijn. Deze schoenen geven net wat meer stevigheid.

Er zijn twee modellen; de één met een denimlook en hartjes en de ander met vleugeltjes die een My Little Pony-gevoel geven. Allebei ruimschoots voorzien van glitters. Zelfs tot en met de veters.

Het handige is dat er aan de zijkant een ritsje zit zodat je ze maar één keer hoeft te strikken en je kind ze daarna zelf aan kan trekken. Naast de lichtjes en glitters is dat een andere reden waarom deze schoenen favoriet zijn. Dat ze het zelf kan doen.

De schoenen hebben ook een lekkere dikke zool en lopen nog eens heel erg lekker. Ze hebben ook schoenen voor volwassenen, maar die heb ik zelf nog nooit gehad.

Be a popstar!

skechers twinkle toes - Mamaliefde.nl

Ter ere van deze nieuwe collectie werden we afgelopen zaterdag verwacht in een dansstudio in Amsterdam om zelf dit gevoel te ervaren. Nadat we aankwamen kreeg ze meteen een stel schoenen uit de enorme stapel. Ze hadden twee modellen: met vleugeltjes en met hartjes. Allebei met lichtjes en vooral heel veel glitters! Zelfs tot in de veters.

Zo snel had ze nog nooit haar schoenen uitgetrokken, die wilde ze wel heel graag passen. Waarom verbaast me dat nu niet ;-) We waren er vrij vroeg dus kon ze heerlijk even spelen en wat drinken.

skechers twinkle toes - Mamaliefde.nl

Daarna was het tijd om creatief aan de slag te gaan. De tafel lag bezaaid met knutselmateriaal, van stickers, glitters, stiften, lintjes, stiften, lijm, bloemetjes en nog veel meer. Daar konden ze zich wel even mee uitleven.

Iedereen kreeg een t-shirt die versierd kon worden. Dat lieten ze zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Niet alleen de kinderen, maar ook de moeders ;-) Er werden strikjes gemaakt, randjes versierd, figuren met lijm geverfd om vervolgens te voorzien van bergen aan glitters en ga zo maar door.

Het resultaat werd trots op het raam gehangen zodat iedereen het kon bewonderen.

Eén voor één mochten de kinderen ook even plaatsnemen op een stoeltje om geschminkt te worden. Ze werden voorzien van vrolijke kroontjes, kattenprintjes of andere figuren. Natuurlijk voorzien van glitters en ook met een speciale blacklight schmink! Ze kregen ook allemaal een glowstick-armbandje en er stonden schaaltjes met fruit en lekkere cakejes.

Daarna werden de jongedames meegenomen in de dansstudio. Daar leerden ze een dansje aan terwijl de mama’s aan de tafel konden bijkletsen en een kopje koffie of thee konden drinken.

Na ongeveer drie kwartier was het ‘wachten’ voorbij en mochten we ook de zaal in om de choreografie te bekijken die ze hadden ingestudeerd in zo’n korte tijd. De ruimte werd belicht met blacklight en de vrolijke lichtjes in de schoenen waren natuurlijk goed zichtbaar.

Dochterlief vond het eerst wel een beetje spannend maar ze genoot er wel van en was daarna toch wel heel erg trots. Daarna konden we ook nog even samen dansen met de hoelahoeps.

Linda van Aken

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. Marguerita schreef:

    Leuk geworden dat filmpje!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.