Skip to Content

Welke sneaker trends voor hippe dames schoenen

Welke sneaker trends voor hippe dames schoenen

Sneakers zijn schoenen waar je heel veel kanten mee op kan gaan. Sneakers zijn schoenen die heel erg comfortabel kunnen zijn. Sneakers doe je tegenwoordig niet meer aan om gewoon te gaan sporten.

Tegenwoordig zijn sneakers meer dan enkel comfortabele schoenen. Het zijn schoenen waarmee je ook gezien mag worden. Je kunt met sneakers een modestatement maken, maar ook om er leuk uit te zien.

Met sneakers kun je eigenlijk nooit de plank misslaan. Voor iedere vrouw of gelegenheid is er wel een sneaker te vinden. Maar voor welke sneaker moet je nu gaan? We gaan je op weg helpen in de jungle van sneakers.

Functie sneakers

Het is belangrijk dat schoenen lekker aan voelen, lekker lopen en dat je er goed in voelt. Het is natuurlijk niet lekker om te lopen met schoenen die knellen of waar je niet lekker in voelt.

Hoge hakken staan erg mooi, maar kunnen toch pijn doen aan je voeten. Sneakers aan de andere kant, zijn schoenen die lekker lopen en er nog heel erg leuk uit kunnen zien.

Daarnaast kun je sneakers combineren met verschillende kledingstijlen. Chique, platte sneakers passen heel goed bij een mooie, lange jurk en hoge sneakers kun je weer goed combineren met jeans.

Mode

Dit jaar gaan we terug naar “the 80’s en 90’s”. Retro sneakers zijn nu weer in de mode en terug van weggeweest. Je mag je oude sneakers uit de jaren ’80 en ’90 weer uit de kast halen. Je kunt natuurlijk ook altijd nieuwe sneakers kopen! Retro sneakers zijn helemaal niet saai dit jaar.

Hoge sneakers

Hoge sneakers komen weer helemaal terug dit jaar. Hoge sneakers kun je bijvoorbeeld goed combineren met skinny jeans. Een leuke rok kun je ook goed combineren met hoge sneakers.

Met hoge sneakers voeg je toch wat lengte toe, zonder dat je op hoge hakken moet lopen. Onder andere Tommy Hilfiger heeft deze hoge sneakers in het assortiment. Alhoewel hoge sneakers dit jaar meer in de mode zijn, mag je dit jaar ook gerust lage sneakers dragen.

Kleuren

Sneakers mogen dit jaar ook in allerlei kleuren worden gedragen. Denk hierbij aan verschillende kleurencombinaties of felle kleuren. Maar ook met een simpele zwarte of witte sneaker zoals de sneakers van Mason Garments mag je dit jaar gezien worden.

Sneakers met pastelkleuren zijn dit jaar ook in de mode. Het is maar net wat je wilt qua kleur of kleurencombinatie.

Materiaal

Sneakers van canvas of textiel zijn dit jaar ook in de mode. Daarnaast mogen sneakers met een mix van verschillende materialen ook gedragen worden. Het materiaal van sneakers dames hoeft dus echt niet saai te zijn. Je mag gerust glitterschoenen aandoen of een schoen van opvallend materiaal.

Sportief

Sneakers met een sportieve uitstraling zijn dit jaar ook in de mode. Sneakers met een sportieve uitstraling zijn er altijd al geweest. Dit jaar zijn sneakers met een sportieve uitstraling meer dan om er enkel mee te sporten. Ze kunnen dit jaar gerust in het dagelijkse leven en voor andere functies worden gedragen.

Zoals je ziet, kun je met een sneaker nooit misgaan en is er voor ieder persoon of gelegenheid wel een sneaker te vinden.

Zoals eerder aangegeven, sneakers zijn meer dan comfortabele schoenen. Het zijn schoenen waar je veel kanten mee op kan gaan. We hopen je goed op weg te hebben geholpen en wensen jou veel sneakerplezier!

Redactie Mamaliefde
  1. La Strada says:

    Wat een leuke blogpost! Wij adviseren onze klanten ook altijd om goed na te denken over de functie, de kleur en het materiaal van de sneaker. Op deze manier kan je de beste keuze maken, waardoor de schoen veel langer meegaat!

    Groetjes,
    Anne

Comments are closed.