Gisteren ging Kung Fu Panda 3 in première in de Nederlandse bioscopen. Wij waren aanwezig voor Mamaliefde om deze film te bekijken en te beoordelen. Met 4 filmfanaten moet dat best lukken. In de afgelopen weken hebben we deel 1 en deel 2 nog op tv gekeken om ons geheugen een beetje op te frissen.

Over Kung Fu Panda 3

[youtube
In deze derde film over Po (de enige echte Kung Fu Panda) ontmoeten we de biologische vader van Po. Ze komen erachter dat de slechterik Kai vanuit de Geestenwereld naar de aarde is gekomen om de macht over te nemen. Dat kan Po natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. Hij trekt samen met zijn vader naar het geheime Pandadorp waar hij voornemens is om te leren hoe hij Kai moet verslaan.

De Panda`s beheersen deze krachten echter al heel lang niet meer en dan is het aan Po om de Panda`s te leren hoe ze voor zichzelf moeten opkomen. Hij leert ze geen Kung Fu, hij leert ze om het beste in zichzelf naar boven te halen. Door samen te werken kunnen ze de kwade Kai verslaan.

Wat vonden wij ervan?

Kung FU Panda 3 winactie bioscoopkaartjes - Mamaliefde.nl

Eerst werden er een aantal foto`s gemaakt. Er stonden namelijk leuke kartonnen borden van Kung Fu Panda en die leenden zich daar uitstekend voor. Daarna werd er een zakje chips en een drankje uitgezocht en kon de pret beginnen.

De kinderen vonden het een leuke film. Er zitten een aantal hilarische stukjes in waarbij ze nog net niet van hun stoel vielen van het lachen. Als moeder zijnde kijk ik altijd net een stukje verder. De film is leuk opgezet met mooie muziek en ik vond de boodschap die erin naar voren kwam ook erg mooi. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Zorg gewoon dat je de beste versie bent van jezelf.

Kung FU Panda 3 winactie bioscoopkaartjes - Mamaliefde.nl

Winactie

Wil jij ook graag deze film zien in de bioscoop of zijn je kinderen fan en wil je graag dit avontuur meenemen maar je huis? Meedoen? Laat dan een bericht achter met waar jouw voorkeur naar uit gaat; 2 bioscoopkaartjes of een merchandise pakket met een cap, masker en sleutelhanger. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars krijgen op Moederdag bericht.

laura
Volg mij via