Skip to Content

Airhogs review

Airhogs review

Met een 10-jarige zoon in huis ben ik er inmiddels wel achter dat het vinden van een geschikt cadeau voor zijn verjaardag of de feestdagen niet meer zo heel eenvoudig is. Op deze leeftijd vinden ze veel dingen ‘voor baby`s’ of willen ze graag dingen hebben waar ze nog veel te jong voor zijn.

Mijn moeder zei het vroeger al: te klein voor dit en te groot voor dat. Airhogs zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8 en wij mochten er eentje testen.

15310786_1544974345529154_1601701855_o-1024x682

Wat zijn Airhogs?

Airhogs zijn radiografisch bestuurbare voertuigjes. Licht in gewicht en niet al te groot. Er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar. Wij kregen een rode Switch Blade opgestuurd. Volgens de instructies zou je er mee moeten kunnen rijden, maar ook mee kunnen vliegen. Nadat we er 4 batterijen (niet meegeleverd) in hadden gedaan, konden we gaan testen.

Het rijden was niet het probleem, dat hadden we zo onder de knie. Het leek trouwens iets meer op zweven. Hij is vrij snel en reageert goed als je hem bedient met de afstandsbediening. Het was even zoeken hoe we hem moesten laten vliegen, maar het staat gelukkig allemaal vrij duidelijk uitgelegd in de bijgeleverde instructies.

Na een paar minuten bleek de Airhog leeg te zijn. In eerste instantie dachten we dat het aan de batterijen lag, maar blijkbaar moest je hem nog opladen met het bijgeleverde kabeltje. Dat kun je doen door de Airhog aan de afstandsbediening vast te koppelen, maar hij werkt ook via de USB. Je kunt hem dus laden via je computer.

Al met al vinden wij de Airhog Switch Blade erg leuk voor deze leeftijd. Hij maakt niet overdreven veel lawaai en ik weet zeker dat kinderen zich hier prima mee kunnen vermaken. Zeker omdat je er vele kanten mee op kunt.

laura
Volg mij via