Dit jaar bestaat Sesamstraat alweer 50 jaar. Grote kans dat je vroeger zelf iedere dag naar dit programma keek, en misschien zelfs ook al je ouders. Echt een stukje nostalgie dus voor volwassenen. En ook al groeien kinderen hier niet meer mee op en kijken ze tegenwoordig naar Netflix of andere programma’s; Bert en Ernie, Koekiemonster en Elmo zijn zeker niet uit de gedachten verdwenen

De meeste kinderen kennen ze wel en kunnen er goed om lachen. En hoe gaaf is het dan om deze ‘helden’ dit jaar in het theater te zien tijdens de voorstelling Sesamstraat Live van Van Hoorne Entertainment?

De kracht van fantasie

Het thema van deze voorstelling is de kracht van je fantasie. Fantasie is natuurlijk een heel sterk iets waarmee je bijna alles kan. Tijdens de voorstelling helpt Sophie, die gaat verhuizen maar dat eigenlijk niet zo ziet zitten, de kinderen om naar hun eigen fantasiewereld te gaan; een plek waar alles kan en mag. In die fantasiewereld vinden we Sesamstraat en beleven we allemaal avonturen met Bert en Ernie, Elmo, Koekiemonster en ook Tommie en Pino zijn van de partij.