Skip to Content

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel review; perfect voor gamende kinderen

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel review; perfect voor gamende kinderen

Vraag me niet waarom, maar de kinderen vinden het heerlijk om op de grond te zitten terwijl ze aan het gamen zijn. We hebben een enorme hoekbank met voldoende ruimte, maar toch zitten ze het liefst op het kleed dichter bij het scherm of onder een kleed.

Toen ik een persbericht voorbij zag komen van een gaming-vloerstoel ging er dan ook een wereld voor mij open, ik had daar nog nooit van gehoord, maar wist zeker dat ik met name de jongste daar een groot plezier mee zou doen. Dat maakt het gamen een stuk comfortabeler en ergonomischer.

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel review; perfect voor gamende kinderen

Trust staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor computers en gamers, waaronder de gamingstoelen die urenlang gamingcomfort bieden. Met de lancering van de Rayzee Gaming-vloerstoel breidt Trust zijn assortiment uit met een uniek stoelconcept.

De Rayzee is totaal anders dan andere gamestoelen in het portfolio van Trust en biedt een nieuwe optie voor comfortabel en veelzijdig gamen.

Een veelzijdige gamestoel voor consolegaming

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel review; perfect voor gamende kinderen

De Rayzee is specifiek ontworpen voor consolegaming en tv-kijken vanaf de grond en biedt jonge gamers een ontspannen positie om games te spelen. Met de Rayzee kunnen gamers comfortabel achterover leunen terwijl ze genieten van hun favoriete consolegames. De stoel biedt de nodige ondersteuning en stabiliteit, waardoor gamers zich kunnen richten op het spel zonder zich zorgen te maken over ongemak en ergonomie.

Naast het gamen kan deze stoel ook worden gebruikt om tv te kijken, te ontspannen, te lezen en nog veel meer. Het biedt meer steun dan simpelweg op de grond zitten met kussens, waardoor het de perfecte plek is voor verschillende activiteiten. Of je nu een film wilt kijken of je favoriete boek wilt lezen, de Rayzee biedt het comfort dat je nodig hebt.

Optimaal comfort met extra zachte vulling

Trust Rayzee Gaming-vloerstoel review; perfect voor gamende kinderen

Urenlang comfortabel zitten is essentieel als je aan het gamen bent. De Rayzee is voorzien van extra zachte vulling die zorgt voor optimaal comfort, zelfs tijdens lange gamesessies. De vulling past zich aan de contouren van het lichaam aan en biedt ondersteuning op de juiste plaatsen. Hierdoor kunnen gamers zich volledig richten op het spel zonder afgeleid te worden door ongemak.

Elke gamer heeft zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om de zithoek. Met de Rayzee kunnen gebruikers kiezen uit vijf verschillende hoeken om de optimale positie te vinden voor hun activiteit. Of je nu rechtop wilt zitten voor een intense gamingervaring of achterover wilt leunen om te ontspannen, de Rayzee biedt de flexibiliteit om de gewenste hoek in te stellen.

Opvouwbaarheid voor gemakkelijke opslag

De Rayzee is niet alleen comfortabel en veelzijdig, maar ook praktisch in gebruik. De stoel is opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Dit is vooral handig voor gamers met beperkte ruimte of voor degenen die hun kamer netjes en opgeruimd willen houden.

Je kunt de Rayzee eenvoudig opvouwen en uit het zicht in een kast of onder het bed plaatsen wanneer hij niet in gebruik is. Zelf zetten we hem naast de bank als een extra zitplek.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Een gamingstoel moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan. De Rayzee is voorzien van een duurzaam metalen frame dat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Bovendien is de stoel bekleed met gemakkelijk schoon te maken PU-leer, waardoor hij er altijd fris en nieuw uitziet, zelfs na langdurig gebruik. Dit maakt de Rayzee een duurzame investering voor elke gamer.

Met de lancering van de Rayzee Gaming-vloerstoel biedt Trust een innovatieve en veelzijdige optie voor gamers. De stoel combineert comfort, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor het de perfecte keuze is voor consolegaming en andere activiteiten.

Met de Rayzee kunnen gamers genieten van lange gamesessies zonder ongemak te ervaren. Dankzij het opvouwbare ontwerp kan de stoel gemakkelijk worden opgeborgen, ideaal voor gamers met beperkte ruimte. Als je op zoek bent naar ultiem gamingcomfort en veelzijdigheid, is de Rayzee Gaming-vloerstoel van Trust zeker het overwegen waard.

Linda van Aken