Skip to Content

9x Moederdag cadeau opsturen per post

9x Moederdag cadeau opsturen per post

Moederdag is de dag om alle moeders eens extra te verwennen. Maar helaas kunnen we het dit jaar niet zo vieren als voorgaande jaren. Door de maatregelen rondom het Coronavirus moeten we er een andere invulling aan geven.

Gelukkig zijn er ondanks de beperkende maatregelen nog genoeg mogelijkheden om een blijk van waardering aan je moeder te geven. Daarom hier wat tips voor coronaproof moederdag cadeautjes op afstand.

Lees ook: Moederdag

Zet je moeder eens flink in het zonnetje met prachtige bloemen

Eén van de dingen die onlosmakelijke verbonden zijn met Moederdag zijn bloemen. Zet je moeder maar eens flink in het zonnetje met een prachtige bos bloemen.

Omdat we dit jaar rekening moet houden met de regels en maatregelen rondom het Coronavirus kun je deze in plaats van zelf brengen ook laten bezorgen. Een mooie manier om te laten zien dat je haar niet vergeten bent op deze speciale dag.

Ontbijt, brunch, hightea of diner laten bezorgen

Een bos bloemen is heel leuk maar je kan je moeder natuurlijk ook culinair verrassen. Helaas kun je haar nu niet uit eten nemen. Maar je kan haar wel verrassen met een lekker moederdagontbijt of -brunch. Je kan dit online bestellen en op Moederdag thuis laten bezorgen.

Dan kan ze ondanks dat de Moederdag dit jaar anders verloopt toch een beetje genieten van een heerlijk ontbijtje of brunch.

Een toost op je moeder uitbrengen

Met het complete gezin of heel de familie bij elkaar Moederdag vieren gaat momenteel niet. Wat wel kan is een digitale borrel. Je kan met heel het gezin een vaste tijd afspreken waarop jullie virtueel met elkaar verbonden zijn. Zorg allemaal voor een lekker drankje en dan kun je op deze manier toch samen met je moeder een toost op haar uitbrengen.

Toch een lekker stukje taart of koek bij de koffie

Normaal gesproken haal je voor je moeder misschien een heerlijke taart bij de bakker. Uiteraard om samen met haar en met de rest van het gezin heerlijk van te genieten. Wil je dit jaar je moeder toch verwennen met een lekkere taart? Dan zijn brownies of een appeltaart per post wellicht een leuk alternatief. Heeft je moeder toch een lekker stukje taart bij de koffie op Moederdag.

Lekker verwennen met een goed gevulde beautybox

Moeders hebben het doorgaans behoorlijk druk. Een goede reden om je moeder eens extra te verwennen. Een beautybox met allerlei fijne verzorgingsproducten is een ideaal cadeau voor Moederdag.

Dan kan ze eens een keer in alle rust wat tijd aan haar zelf besteden in de badkamer. Omdat dit jaar Moederdag wat anders verloopt, kun je voor je moeder een prachtige beautybox online bestellen en laten thuisbezorgen.

Een leuke workshop

We leven momenteel in een vreemde tijd. Dat vergt van iedereen de nodige aanpassingen. Het betekent ook dat we op een andere manier ontspanning en vrijetijdsbesteding moeten zoeken.

We kunnen momenteel ook niet naar het theater, bioscoop of bijvoorbeeld gaan funshoppen of uitgebreid op familiebezoek. Misschien is het daarom juist een leuk idee om je moeder een workshop op afstand te geven.

Het geeft je moeder de gelegenheid om vanuit huis toch even iets leuks te gaan doen. Zoek en kijk even rustig rond op internet tussen het ruime aanbod. Kies een workshop uit die echt bij je moeder past wat haar het meeste aanspreekt.

Meestal zijn alle benodigdheden voor de workshop op afstand erbij te bestellen in de bijbehorende webshop. Van een prachtige schelpenkrans maken, een vreemde taal leren tot de lekkerste taarten bakken, er is echt enorm veel keuze in workshops die je op afstand kan volgen.

Geef een persoonlijk moederdag cadeau

Waar maak je een moeder nu echt blij mee? Dat is met een persoonlijk cadeau. Iets wat zelf is gemaakt of iets met een naam of foto. Ook hierin heb je heel veel keuze zoals bijvoorbeeld een ketting met naam. (Met de naam of namen van de kinderen of kleinkinderen bijv.).

Dan geef je echt iets persoonlijks en een cadeau dat heel dierbaar en tastbaar is. Daar maak je de meeste moeders heel blij en gelukkig mee. Ook al kun je het misschien niet persoonlijk aan haar geven maar moet het op afstand. Je moeder zal dit vast en zeker kunnen waarderen.

Een mooie fotopuzzel

Heb je een prachtige foto van je moeder of van heel het gezin? Misschien kun je daar dan een mooie fotopuzzel van laten maken. Deze stuur je dan naar haar toe. Op die manier ontvangt je moeder rond Moederdag een heel bijzonder cadeau.

Als je moeder wil weten wat er op de puzzel staat moet ze deze eerst helemaal compleet neerleggen. Naast een leuk cadeau is het puzzelen in deze tijd ook een welkome vrijetijdsbesteding. Dan kan je moeder bij de digitale borrel op Moederdag wellicht de complete puzzel aan iedereen tonen.

Lees ook: Cadeautje per post versturen

Geef je moeder een bonnenboekje cadeau

Naar de sauna, een beauty en welness center of uit eten bij haar favoriete restaurant. Helaas het kan nu allemaal even niet vanwege alle maatregelen die zijn genomen rondom de uitbraak van het Coronavirus.

Wat je wel kan doen is met Moederdag een bonnenboekje aan je moeder geven of deze met de post naar haar toesturen.

Met daarin waardebonnen voor bijvoorbeeld de bioscoop, sauna en haar favoriete brasserie of restaurant.

Wanneer op een later moment alles weer opengaat kan je moeder deze waardebonnen gebruiken om zichzelf lekker te verwennen bij een beauty en welness center of een avondje gastronomisch of culinair gaan genieten.

Linda van Aken