Een horloge is vandaag de dag niet alleen maar een horloge. Tegenwoordig zijn het kleine computertjes. En natuurlijk kunnen deze niet achterblijven voor de kinderen. Daarom dat Kurio een speciale intelligente horloge heeft ontwikkeld voor kinderen vanaf 5 jaar. De horloges die ik vroeger zelf had zijn er niets bij…

Lees ook: Wanderwatch review; onze ervaringen met deze smartwatch voor buitenspelen
Lees ook: Smartwatch; de populairste voor mannen en vrouwen ook geschikt voor android, ook goedkoop alternatief

De veelzijdigheid van de Kurio watch


Deze smartwatch heeft vele functies. Naast dat je kind de tijd goed in de gaten kan houden, kan deze smartwatch veel meer! Zo zit er een timer, wekker, kalender en rekenmachine op en bevat de slimme klok een camera met 0.3 Megapixel om de leukste selfies mee te maken. Je kan niet alleen foto’s maken met de Kurio Smartwatch, maar ze ook bewerken via een standaard geïnstalleerd programma! Met de fotobewerkingssoftware wordt de creativiteit van jouw kind gestimuleerd. Ook heeft de Kurio Smartwatch een vertaalapp waarmee je 13 verschillende talen kunt leren spreken. Via bluetooth zijn er berichtjes, foto’s, emojis en tekeningen mee te versturen. Ook staan er vele spelletjes en andere leerzame apps op. Al met al is de splinternieuwe Kurio Watch dus een enorm veelzijdig horloge voor kinderen.

Door de ruim twintig voorgeprogrammeerde apps en games biedt de Kurio Watch voor elk kind wat wils. Met de ingebouwde bewegingssensor zijn er games zoals Maze en Air Music te spelen. Een activiteitentracker zorgt ervoor dat er veel sportieve spelletjes met deze smartwatch gedaan kunnen worden. Met de gratis Kurio Messenger App kunnen (groot)ouders op hun smartphone of tablet berichtjes en foto’s ontvangen van hun (klein)kinderen (via bluetoothverbinding). De Kurio Watch met het hoge resolutie touchscreen is leverbaar in de kleuren blauw en roze. Al met al is het de ultieme smartwatch speciaal voor kinderen.

Veiligheid

De Kurio Watch is trouwens niet alleen zeer leuk voor kinderen, maar ook heel handig voor ouders. Veiligheid staat bij Kurio namelijk op nummer 1. Zo is er een SOS-app op dit veelzijdige horloge geïnstalleerd. Daarmee zet je als ouder belangrijke informatie in het horloge, zoals bijvoorbeeld de medische gegevens van je kind. Ook belangrijke contactpersonen zijn in deze smartwatch te zetten.

De Kurio watch koop je onder andere bij bol.com

Over Kurio

Deze nieuwe smartwatch is, net als alle Kurio-producten, gemakkelijk in gebruik. Kurio is in Nederland niet voor niets dé nummer 1 in slimme en veilige ‘kids electronics’. Het assortiment van Kurio is natuurlijk veel groter. Zo is er onlangs eveneens een nieuw type van de welbekende Kurio-tablet uitgekomen. Deze zogenaamde Kurio TAB 2 New Edition is een veilige tablet voor kinderen vanaf 3 jaar. Er staan veel voorgeïnstalleerde apps en games op de tablet. De Kurio Smart, een veelzijdige kinderlaptop annex -tablet voor kinderen vanaf 8 jaar, is naast blauw vanaf nu ook in roze te verkrijgen. Alle Kurio-producten zijn speciaal ontworpen om kinderen in een veilige omgeving te laten leren en spelen. Naarmate je kind ouder wordt, is het mogelijk om restricties voor de toegankelijkheid van websites en apps aan te passen. Dankzij de ingestelde tijdslimiet zal je kind nooit langer dan wenselijk op de computer zitten. Veilig internetten, gamen en leren staan bij Kurio namelijk voorop.

Winactie

Winactie kurio watch - Mamaliefde.nl

En nu komt het goede nieuws; ik mag zo’n Kurio Watch weggeven. Een blauwe om precies te zijn. Meedoen kan door hieronder een reactie achter te laten. Zorg dat dit is voorzien van een geldig e-mailadres of facebookpagina zodat ik met de winnaars contact kan opnemen. We waarderen het heel erg als je onder het bericht op de facebookpagina van Mamaliefde een like geeft, deelt of een reactie achterlaat. De winnaars ontvangen aan het eind van de week een mailtje.

Linda

Publisher at Mamaliefde
Linda is oprichter van Mamaliefde.nl, getrouwd en moeder van een koningskoppel bestaande uit een self-proclaimed prinses en een nieuwsgierige zoon. Met een achtergrond als pedagoge is ze op de hoogte van de theorie, maar weet ze ook dat dat in de praktijk als moeder soms net iets anders kan zitten. Het liefste reist ze de hele wereld over, ze heeft een zwak voor kwalitatief speelgoed en probeert de vele uurtjes werken te compenseren met quality time doorbrengen met het gezin. Daarom ook dat dat haar favoriete onderwerpen zijn om over te schrijven. Altijd in voor een spontane actie.