Skip to Content

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda

Of je nu wel of geen cadeautjes doet op Valentijnsdag; het is natuurlijk wel het perfecte moment om net even wat meer aandacht te besteden aan je uiterlijk. Dus slofjes aan de kant, slobbertrui uit en net even dat frisse make-upje op dat je verschijning helemaal afmaakt.

Natuurlijk is het wel fijn als je je er een beetje comfortabel in voelt; als je je zelf goed voelt straal je dat natuurlijk ook uit. Een heerlijk jurkje dat soepel valt en je positieve kanten wat meer laat shinen en de rest afdekt is dan ideaal.

Hieronder vind je 10 fijne jurkjes die je kan shoppen bij Vero Moda en geschikt zijn voor overdag, of een (zeldzame) date night om je echt weer even man en vrouw te voelen.

Zwart gebreide mini jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

In februari kan het nog erg fris zijn, dan is een gebreide jurk erg fijn. Heel lang is het jurkje niet, maar met een panty of eventueel een legging is dat prima op te lossen. Zwart kleedt natuurlijk ook enorm af, helemaal met die kraag. De volumineuze mouwen met strakke uiteindes zorgen voor een extra detail. Is zwart niet je kleur? Dan is hij er ook in het groen en cabernet.

Off shoulder jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Deze midi jurk staat natuurlijk enorm galant, overdag is hij lekker warm en ‘s-avonds kun je door naar je date night. Ook dit is een gebreide jurk die lekker comfortabel zit. De off-shoulder mouwen maken je outfit heel uitdagend. Een fijn setje pumps maakt de outfit helemaal af.

Fluwelen jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Naast de bovenstaande gebreide jurkjes, is ook een fluwelen jurkje zeer geschikt voor deze dag. De jurk is voorzien van een ronde halslijn om daar extra de aandacht op te focussen en plooien in de taille en wikkeleffect. Deze donkerrode kleur is natuurlijk ook heerlijk romantisch. Draag je liever zwart of een andere kleur dan is dat ook mogelijk.

Blouse jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Steeds vaker zie je de blousejurk voorbij komen; perfect in combinatie met een panty of op een broek te dragen. De jurk is voorzien van twee borstzakken en een stoffen ceintuur in de taille. Voor een elegante look draag je deze jurk boven laarzen met hakken.

Dusty Rose jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Houd je van romantiek; dan is deze roze jurk een absolute aanrader. Net alsof je zo uit een of andere romantische film komt stappen. Ook deze jurk is voorzien van lange mouwen maar dan in combinatie met een ronde halslijn. De gelaagde look zorgt voor een extra romantisch gevoel. Deze jurk kun je ook prima doordeweeks dragen, dus hoeft ook na Valentijnsdag niet in de kast te blijven liggen.

V-hals maxi jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Wil je je partner verleiden op Valentijnsdag; dan is deze prachtige rode jurk (andere kleur dan op de foto) een absolute aanrader. De split aan de onderkant maakt het extra spannend, terwijl de ruches bij de taille zorgen voor extra focus. Deze jurk kun je prima combineren met lange laarzen of een oversized blazer als je op pad gaat. En uittrekken zodra de Valentijnsnacht begint…

Lange jurk

7 leuke Valentijn jurkjes voor de dames; inclusief 20% korting bij Vero Moda - Mamaliefde

Houd je niet van korte jurkjes of wil je je benen een beetje verbergen? Dan is deze maxi jurk een aanrader. De jurk is voorzien van een bloemachtig dessin. De knoopdetails en wikkelriem in de taille maken het plaatje helemaal af.

Shoppen bij Vero Moda met korting

Vind jij deze jurkjes ook zo leuk, of ben je nieuwsgierig naar wat Vero Moda nog meer in het assortiment heeft? Check dan snel de damesjurken op de website. En om het extra leuk te maken hebben ze een cadeautje voor jullie en krijg je vandaag en morgen 13 & 14 februari 2022 met 20% korting op de jurkjes. Je moet er dus wel snel bij zijn!

Welke jurk kiezen?

Zoveel vrouwen, zoveel figuren en voorkeuren. Gelukkig zijn er heel veel verschillende soorten jurkjes van kort tot lang, van v-hals tot hoge hals etc. Heb je geen idee welke jurk geschikt is voor jou dan kunnen de volgende tips je op weg helpen om bepaalde zones te verhullen of juist extra de aandacht op te leggen:

  • Ben je niet helemaal tevreden over je rondingen; kies dan voor een donkere kleur die deze camoufleert. Wil je ze juist extra accentueren dan zijn lichte kleuren een aanrader.
  • Ben je niet helemaal happy met een buik; kies dan voor een jurkje in een soepel vallende stof die dat verhult. Daarnaast zorgt een matte stof ervoor dat er geen accenten zichtbaar zijn en laten verticale lijnen je er beter uitzien. Ook jurken met details rondom de buik zoals ruches of plooien zijn perfect om juist dat gebied te camoufleren.
  • Ook je borsten zijn natuurlijk een focuspunt; bij grote borsten is het aan te raden om de focus daarop met bijvoorbeeld roesjes of een hooggesloten halslijn te vermijden. Een open decolleté kan er daarentegen voor zorgen dat je optisch wat langer lijkt. Heb je wat kleinere borsten dan kun je daar juist de focus op leggen met bijvoorbeeld pailletten om ze groter te laten lijken.
  • Heb je brede schouders (het zogenaamde zandlopersfiguur) dan is een wijd uiteenlopende rok een aanrader. Die zorgt voor wat meer evenwicht in het geheel. Ook een wat dieper decolleté is een aanrader bij dit figuur.
  • Ben je niet zo groot; dan is het advies om voor een korte jurk te gaan in combinatie met bijvoorbeeld pumps om zo je benen wat langer te laten lijken. Wist je dat ook een ondoorzichtige panty in de kleur van de jurk je benen er langer en strakker er uit laten zien? Met behulp van een V-hals en knoopjes kan je je bovenlichaam er optisch langer uit laten zien.
  • Maxi jurken geven je al snel een mooi figuur, ze zijn erg verhullend ook als je bijvoorbeeld vind dat je dikke kuiten hebt. Een effen kleur laat ook andere zones verdwijnen. Ben je erg klein, dan is een maxi jurk niet altijd aan te raden of is het handig hem te combineren met een riem of strik.
  • Tot slot kun je shapewear dragen om vetrolletjes te laten verdwijnen en te zorgen voor een strak figuur. Ook hierin is veel variatie van korte pantybroekjes tot en met complete body’s of onderjurken.
  • Door je outfit te combineren met sieraden zoals oorbellen of een hoge ketting verleg je de focus van je lichaam naar je gezicht.
  • Zelfs je kapsel kan een rol spelen in de look; een losse knot zorgt er bijvoorbeeld voor dat je langer lijkt.

En op welke manier ga jij je partner verrassen op Valentijnsdag?

Linda van Aken