Skip to Content

Wild & Soft eenhoorn verkleedkleding review Kids with Flair

Wild & Soft eenhoorn verkleedkleding review Kids with Flair

Is het een vloerkleed? Is het een verkleedcape? Is het een dekentje? De vermomming is het allemaal! Hiermee haal je echt de magie in huis waarmee eenhoorns vaak worden verbonden. Je vermomt namelijk niet alleen jezelf, maar ook je interieur! De vermomming is van het merk Wild & Soft.

Naast de vermomming hebben ze ook dierenkoptrofeeën die daarbij passen en mooi zijn voor aan de muur. Wild & Soft is een Vlaams merk dat liefde voor de natuur combineert met de missie om kinderen en volwassenen gelukkig te maken.

Wild & Soft

vermomming wild & soft - Kids with Flair - Mamaliefde.nl

De vermomming is er in meerdere uitvoeringen, van een robuuste buffel tot en met een stoere leeuw. Ik had hem in eerste instantie bedacht als decoratie voor op de jongenskamer van onze zoon.

Toen ik ging kijken welke versies er precies waren keek dochterlief mee en was zij direct verliefd op de witte eenhoorn met gouden hoorn. Toen ik daarna zoonlief liet kijken ging hij ook voor de witte eenhoorn.

Nog even gecheckt voor de zekerheid of hij toch niet iets anders wilde, maar hij vond dat een beetje eng. Een eenhoorn is natuurlijk erg lief. Gelukkig waren ze dus, weliswaar los van elkaar, eensgezind over hun voorkeur.

Nadat de eenhoorn was bezorgd en uitgepakt waren ze meteen fan. Vooral die gouden hoorn doet het hem helemaal! Zelf vind ik de ogen ook heel erg mooi. En hij is goed afgewerkt, compleet met neusgaten, roze mond met wat grijze haren eromheen, twee lange oren, zachte manen en natuurlijk ook een staart. 

De dieren zijn een Belgisch ontwerp en worden gemaakt met kwalitatief hoogstaande materialen. Ieder dier wordt met de hand gemaakt, dit zorgt ervoor dat ze allen uniek zijn.

Om te verkleden

Verkleden & interieur decoratie; de eenhoorn vermomming van Wild & Soft via Kids with Flair - Mamaliefde.nl

Voor meisjes is het vaak heel eenvoudig; je neemt een prinsessenjurk en klaar! Voor jongens is het toch iets lastiger. De ene keer is het een ridder, de andere keer een piraat, de volgende keer brandweerman, je hebt al snel een verzameling hangen. Als moeder mag je dan aan de slag om broeken aan te trekken, shirts aan etc.

Verkleden & interieur decoratie; de eenhoorn vermomming van Wild & Soft via Kids with Flair - Mamaliefde.nl

Het voordeel van de vermomming is dat het eigenlijk niet meer dan een cape is. Je zet hem over je hoofd. In de handvatten steek je je handjes en klaar ben je met het verkleden. 

Nadat dochterlief hem had geprobeerd moest mama natuurlijk ook even verkleden als eenhoorn. Tot groot plezier van de kinderen.

Om mee te spelen

Met de vermomming kan je niet alleen verkleden maar ook heel leuk spelen. Wat dacht je van het spel waarbij je als jager op jacht gaat om een wild dier te vangen. Actief als een soort pakkertje, of meer als een fantasiespel.

De eenhoorn moet natuurlijk ook verzorgd worden dus moeten er regenboogcakejes gebakken worden etc. De kinderen bedenken vast wel iets!

In het interieur

Verkleden & interieur decoratie; de eenhoorn vermomming van Wild & Soft via Kids with Flair - Mamaliefde.nl

Ook in het interieur misstaat de eenhoorn niet. Je kan hem plat op de grond leggen om te gebruiken als vloerkleed. Dat de binnenkant geen gladde voeringsstof is maar een wat steviger materiaal en dus niet snel gaat schuiven.

De bovenkant is juist heerlijk zacht dus lekker om te knuffelen. Het lijkt dan net alsof je een dierenvel op de grond hebt liggen. Een wel heel bijzondere in dit geval.

Verkleden & interieur decoratie; de eenhoorn vermomming van Wild & Soft via Kids with Flair - Mamaliefde.nl

Als je een stoel op de kamer hebt past hij daar ook prima op als kleedje. Zelf heb ik hem ook even in het kantoor gehad waar hij over de stoel heen hing. Dat zag er ook wel erg gaaf uit. Ook wel gezellig zo met twee paardenvriendjes ;-)

Kids with Flair

De vermomming heb ik gekregen van Kids with Flair. Dit is een Belgische online webshop boordevol lifestyle, decoratie en andere hebbedingen voor lieve baby’s, grappige peuters, stoere kleuters en coole kids tot 12 jaar.

Van praktische slabbetjes voor baby’s, tot en met rugzakken voor als de kinderen naar school gaan, ruime kindertrolley’s, veilig op de fiets, hip opbergen en decoreren op de kinderkamer, het leukste speelgoed en alles voor eten en drinken vind je hier.

Onder andere van de merken A little lovely company, Djeco, Cotton Candy, Done by deer, Elodie details, Lief!, Lilliputtens, Play & Go en natuurlijk het eigen merk Kids with Flair.

Linda van Aken