Skip to Content

Dit zijn de leukste digitale online adventskalenders van bedrijven

Dit zijn de leukste digitale online adventskalenders van bedrijven

Had je vroeger nog die chocolade adventskalenders waar je iedere dag 1 chocolaatje uit mocht halen; tegenwoordig vind je ze in alle vormen en maten. Met speelgoed voor kinderen, beauty producten voor vrouwen of met bier voor de man.

Ook in de marketing wereld worden deze steeds populairder; steeds meer bedrijven haken hier tijdens de adventsperiode op in door af te tellen naar kerst met een digitale online adventskalenders. Daarom vind je hier onder een overzicht van de meest interessante online adventskalenders 2022 met handige aanbiedingen, tips of winacties!

Lees ook: Gratis printable adventskalenders

Adventskalender 999 games

De feestmaand is de spellenmaand bij uitstek Tel daarom samen met 999 games de dagen af tot kerst met 24 unieke aanbiedingen! Van 1 tot en met 24 december staat er elke dag weer een nieuwe spellendeal voor je klaar. Wees er snel bij want iedere aanbieding is maar 24 uur geldig en OP=OP.

Deze adventskalender vind je hier.

Bouwsteentjes Advent Kalender 2022

De Bouwsteentjes adventskalender is in 2020 in het leven geroepen omdat het coronavirus de wereld in haar greep hield en de beperkingen roet in het eten gooide. Het doel: de kerstdagen een stukje leuker te maken. De actie was zo populair dat ze ook in 2021 een adventskalender hebben georganiseerd. En na twee succesvolle edities, hebben we besloten er een jaarlijks terugkerende traditie van te maken. Ze werken voor deze prijzenpot samen met uniekebricks.nl.

De Bouwsteentjes adventskalender zal daarom ook dit jaar weer garant staan voor 24 dagen lang een nieuwe prijs. Vanaf 1 december onthullen ze elke dag een prijs die je enkel die dag kan winnen. Het kans maken houden we simpel. Ze zullen afwisselend een vraag stellen die jij moet beantwoorden, een bouwopdracht in het leven roepen die je binnen 24 uur moet voltooien of vragen om iets leukst te posten. Je mag elke dag maximaal eenmaal deelnemen aan de dan geldende winactie.

Heb je inspiratie om wat te bouwen, dan kun je ook meedoen aan onze Bouw een LEGO kerstcreatie bouwwedstrijd, waarbij je kans maakt op het winnen van €100 aan LEGO sets (d.m.v. cadeaubonnen).

Deze adventskalender vind je hier.

Brandfield Adventskalender

December is de maand van geven, en daarom geven wij jou van 6 t/m 23 december elke dag iets extra’s. Kijk snel in de speciale adventskalender hieronder om het cadeautje van de dag te ontdekken. Zo wordt het aftellen naar de feestdagen nog leuker!

De acties in de adventskalender zijn steeds alleen op de datum zelf geldig (1 dag) of zolang de voorraad strekt. OP=OP | De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.

Deze adventskalender vind je hier.

Foodies Christmas Gifts adventskalender

Om de voorpret nog verder te vergroten spelen we dit jaar zelf voor kerstman met onze Foodies Christmas Gifts. Tot 24 december 2022 geven ze elke dag fantastische prijzen weg. Met een beetje geluk vind jij dit jaar een heel groot cadeau onder je kerstboom! Met de Foodies Christmas Gifts begint kerst vroeg dit jaar. Zie het als een soort speciale adventskalender van Foodies vol met geweldige prijzen.

Deze adventskalender vind je hier.

Groningse adventskalender

Na het succes van vorig jaar keert de Visit Groningen Adventskalender dit jaar weer terug. Van 1 december tot en met 24 december vind je online een echte Groningse digitale Adventskalender. Met deze Adventskalender wil Marketing Groningen samen met hun volgers, fans van Groningen en Groningse ondernemers het jaar op een leuke manier afsluiten.

Deze adventskalender vind je hier.

Heuvelrug adventskalender

Hij is er weer, de beroemde Heuvelrug Adventskalender! Net als voorgaande jaren weer bomvol met de mooiste prijzen uit de regio! Vanaf 1 december kun je elke dag vanaf 00.00 uur één deurtje openmaken. Achter de deurtjes bevinden zich speciale cadeautjes voor Heuvelrugfans. Met deze digitale Adventskalender wordt de sfeervolle decembermaand nóg leuker!

Deze adventskalender vind je hier.

Festive Countdown Adventskalender Jeans Centre

Het is december en dat betekent dat de mooiste tijd van het jaar voor de deur staat. Reden genoeg om samen in de kerstsferen te komen. Sinds dit hét seizoen is van delen, geven we de leukste cadeaus weg door middel van onze Festive Countdown Adventskalender. Door iedere dag tot kerst een deurtje te openen waar een kortingscode, prijs of verrassing achter verschuilt, maak je kans op de leukste cadeaus én vliegen de dagen voorbij.

Deze adventskalender vind je hier.

Laag Holland

Tel met Laag Holland af naar kerst met de 24 kleine en grote verrassingen die schuil gaan achter de cadeautjes van de Laag Holland Adventskalender. 24 dagen aftellen, 24 dagen cadeautjes krassen, 24 dagen bijzondere uitjes, streekproducten en heerlijke verrassingen uit de regio Laag Holland in de spotlights. Maak elke dag kans op kaartjes voor concerten, dagjes uit en nog veel meer!

Hoe doe je mee? Surf van 1 t/m 24 december dagelijks vanaf 9 uur naar de pagina en kijk wat er die dag te winnen valt. Kans maken op de dagprijs? Laat dan je gegevens achter via het inschrijfformulier onder het vakje van de dag. Aan het einde van de 24 dagen worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht. Houd ook onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten voor dagelijkse reminders, zodat je geen prijzen hoeft mis te lopen!

Deze adventskalender vind je hier.

LINDA. Adventskalender 2022

Na het succes van 2021, zijn ze dit jaar terug met een vernieuwde versie van LINDA.adventskalender. Een opgefrist design en gloednieuwe (maar wederom fantastische) prijzen van een koffiemachine en huidverzorgingsset tot sieraden die je absoluut wilt hebben.

De spelregels zijn als volgt: als LINDA.-lezer kun je geheel gratis meedoen. Er is geen ruimte voor valsspelen, want je kunt – in tegenstelling tot de kartonnen exemplaren – elke dag één online vakje openen. We stellen je geduld dus lekker op de proef.

Na het openen van het vakje van die dag, zie je direct of je hebt gewonnen. Niet getreurd als het niet meteen raak is, je hebt namelijk tot en met 24 december elke dag kans om te winnen.

Deze adventskalender vind je hier.

Libelle adventskalender

De kerstvoorpret is begonnen! We geven elke dag tot Kerstmis hele fijne prijzen weg. Van een heerlijk beautypakket tot sexy speeltjes, van fijn leesvoer tot een heuse laptop. Kortom: elke dag kans op mooie prijzen.

Meedoen is helemaal gratis. Een nadeel: je kunt niet direct alle vakjes openmaken om te kijken wat voor moois deze adventskalender te bieden heeft. Elke dag gaat er maar één vakje open. We stellen je geduld dus wel op de proef.

Iedere ochtend wordt er weer een digitaal vakje geopend en zie je waarop je die dag kans kunt maken. Vul het formulier in en duimen maar dat je de de winnaar wordt. Benieuwd wat er nog meer in de Libelle Adventskalender zit? Kom dan de volgende dag terug en waag weer een poging. Je hebt tot en met 24 december 2022 elke dag kans om te winnen.

Deze adventskalender vind je hier.

Marc O’Polo adventskalender

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief van de MARC O’POLO adventskalender om geen deurtje van onze adventskalender te missen. Van 1 t/m 24 december 2022 maakt u elke dag kans op kerstprijzen en -verrassingen met een totale waarde van € 10.000.

Deze adventskalender vind je hier.

X-maxters MacDonalds

De afgelopen jaren had MacDonalds ook een zeer populaire adventskalender; helaas hebben ze laten weten dit in 2022 over te slaan. Wel komen ze binnenkort met een alternatief hierop.

Meer informatie vind je hier.

Plus Adventskalender

Vanaf 1 t/m 24 december kan je elke dag een nieuw luikje openen waar een leuke verrassing achter staat, zoals: leuke puzzels, heerlijke recepten, interessante quizzen, warme knutsel ideeën en inspirerende artikelen voor de decembermaand. Je kan natuurlijk ook weer kans maken op verschillende mooie prijzen.

Deze adventskalender vind je hier.

Teufel audio adventskalender

Doe mee aan de Teufel adventskalender ! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om deel te nemen en ontvang bovendien een voucher van € 20!

Dit jaar bevat onze online adventskalender weer een wilde mix van Teufel klassiekers als onze ROCKSTER, onze absolute bestseller RADIO 3SIXTY en CINEBAR LUX, maar ook spannende coöperaties, nieuwkomers en bundels. Wat er precies te winnen valt, verklappen we pas op de dag zelf, hier op onze adventskalenderpagina. Dus houd de site goed in de gaten en laat je verrassen!

Deze adventskalender vind je hier.

Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren

Samen met alle boekenfans tellen ze af tot kerstavond. Open van 1 tot en met 24 december iedere dag een online deurtje in de Adventskalender. Zo maak je kans op heel bijzondere prijzen, die grotendeels speciaal voor deze Adventskalender zijn gemaakt. Wat dacht je van een handgeschreven gedicht van een bekende schrijver of een unieke originele prent van een illustrator? Natuurlijk geven ze ook een heleboel mooie boeken weg.

Deze adventskalender vind je hier.

Van der Valk; de leukste adventskalender van Nederland

Welkom bij de Leukste Adventskalender van Nederland. Vanaf 1 december tellen we af tot Kerst en geven we tot en met 24 december leuke prijzen weg. Van overnachtingen, brunches tot aan een vliegreis naar Spanje. Van der Valk trakteert! Iedere dag gaat er om 11:00 uur een luikje open met een nieuwe prijs en ontvangt iedereen die zich heeft ingeschreven een mailtje. De winnaar ontvangt rond 17:00 uur veen mail. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Deze adventskalender vind je hier.

Grote adventskalender Winactie Woezel & Pip

December = Delen! En omdat delen onze lievelings is, wordt het een maand vol verrassingen. Voor jullie. Omdat Woezel & Pip zoveel leuke, lieve fans elke dag willen vieren! Een heuse advent kalender winactie die helemaal tot en met Eerste Kerstdag loopt! Vergeet dus niet elke dag even een kijkje te nemen op Facebook of Instagram voor onze Grote Woezel & Pip Adventkalender winactie.

Deze adventskalender vind je hier.

Linda van Aken