December is de tijd van Sinterklaas en Kerst. Een periode van cadeautjes, lekker warm binnen, familie, gezelligheid en lekker eten. Het leek me leuk om daarbij aan te sluiten. Voor de maand december heb ik een soort aftelkalender gemaakt. Met allerlei ideeën voor activiteiten om samen met je kindje te doen, te maken of te bezoeken.

Adventskalender zelf vullen

Als je wilt kan je hiervoor een adventskalender gebruiken. Zo’n kalender met allerlei vakjes, waar je dan zelf kleine cadeautjes of lekkernijen in kan stoppen. In plaats hiervan kan je er ook kaartjes instoppen met een opdracht. Iedere dag mag je dan een deurtje openmaken. Voor weinig geld koop je die onder andere bij de Hema of Action. Ga je liever creatief aan de slag dan kan dat natuurlijk ook. Je kan bijvoorbeeld kleine cadeaudoosjes gebruiken om te vullen.

Kerstboom adventskalender

Deze adventskalender kunt u zelf vullen is altijd herbruikbaar en is een echte eye-catcher in de adventstijd. Verrassingen kunnen worden gemaakt in de 24 genummerde houten laden. Door het hout heeft deze adventkalender een hoge stabiliteit. 12 laden zijn aan beide zijden van de adventkalender. Ze zijn makkelijk te openen door een knop. Door het hout heeft deze adventkalender een hoge stabiliteit. De vele extra’s zorgen voor een echte kerst-look. Prachtige decoratief

Meer informatie vind je hier.

3d Kerstboom kalender

Deze Adventskalender is gemaakt van echt hout en elke doosje kan individueel worden gevuld. De 25 afzonderlijke dozen worden stevig aan elkaar bevestigd en de deuren zijn uitgerust met magnetische sluitingen.

Meer informatie vind je hier.

 

Houten advenskalender kerstboom om zelf te verven

Elke dag in december een cadeautje! Tel met plezier af tot de kerstdagen met deze houten adventskalender in de vorm van een boom. Versier de boom met decoupagepapier, acrylverf of deco-pennen. Geef elk laatje een nummer en doe er een traktatie of snoepje in.

Meer informatie vind je hier.

Houten rendier adventskalender

Houten Adventkalender Rendier heeft 24 kleine vakjes, waar de verrassingen in verstopt kunnen worden.

Meer informatie vind je hier.

 

 

Small foot houten adventskalender

Een dromerig kerstlandschap! Deze gedetailleerde kalender maakt indruk op mensen met het prachtige ontwerp van de verlichte, historische huizen. Batterijen niet inbegrepen. Een kalender die zeker ieders blik trekt.

Meer informatie vind je hier.

 

Papieren zakjes adventskalender

Een adventskalender gemaakt van natuurkleurige papieren zakken Elke tas is gedrukt met een getal van 1 tot 24 e voorgepakte gaten zijn voorzien van een sterke metalen ring waaraan een natuurlijk lint is bevestigd. Ze kunnen daarom gemakkelijk opgehangen worden. De bijgeleverde houten clips en gouden banden kunnen ook gebruikt worden om te hangen.

Meer informatie vind je hier.

Zilver glitter sterren adventskalender

Tel af naar Kerstmis met onze zilveren stervormige adventsdozen, open de dozen en vul ze met snoepjes en kleine traktaties. Kun je het niet laten ze a