Skip to Content

Feestdagen LEGO Cadeau sets

Feestdagen LEGO Cadeau sets

Nu de herfst overduidelijk is aangebroken, zijn ook de feestdagen weer in zicht. Om niet opnieuw op de proppen te komen met sokken, douchegel of een chocoladeletter, helpen we je graag op weg met wat originele LEGO sets, ideaal als cadeau voor in de schoen of onder de boom. Het bouwen van LEGO sets, zowel samen als alleen, brengt rust in het hoofd en gezelligheid in de huiskamer. Ideaal zo rond die drukke feestdagen.

Door de wijde range aan LEGO sets zit er voor de allerkleinste ontdekkers tot wijze oma’s en opa’s wel iets bij. Zo vind je zeker iets geschikt voor het hele gezin.

Ga gezellig samen met LEGO sets aan de slag. Niets leuker dan samen iets bouwen en nadien gezamenlijk te blinken van trots over je creatie. Met deze cadeautjes worden Sinterklaasavond en Kerst bij jong en oud gegarandeerd weer groot feest!

Wilde dieren van de wereld

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Ben jij een dierenverzorger of veearts in spe? Of is je peuter gewoon gek op dieren? Met LEGO® DUPLO® Wilde dieren van de wereld geef je maar liefst 22 dieren cadeau, allemaal in hun natuurlijke leefomgeving. De set zit boordevol authentieke details en leerzame speelmogelijkheden voor kinderen vanaf 2 jaar.

Eenhoorn creatieve gezinsset

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

De LEGO® DOTS Eenhoorn creatieve gezinsset is een leuke DIY set voor het hele gezin. Je kan armbandjes maken, een bureaubakje in de vorm van een eenhoorn creëren en zelf een slinger ontwerpen om op te hangen. Met de bijhorende alfabettegels personaliseer je alles naar wens.

Avonturen met Peach startset

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Met de LEGO® Avonturen met Peach startset laat je kinderen kennismaken met de interactieve LEGO® Super Mario™ wereld. Het LEGO® Peach™ figuurtje reageert onmiddellijk via lcd-schermen en luidspreker. Je kinderen leren om te verzorgen: ze kunnen de figuren rood fruit geven, er mee schommelen en nog veel meer.

Laat je kind zich een prins of prinses voelen en breid de set uit met het LEGO® Peach’ kasteel. Het kasteel zit vol met verborgen verrassingen, zoals een draaimuur waarachter Bowser zich verstopt, een taart met daarin Goomba en een schilderij met actietag.

Vriendschapsboomhut

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Buiten spelen niet mogelijk door het slechte weer? Dan haal je buiten toch gewoon naar binnen! Met de fantasierijke LEGO® Friends Vriendschapsboomhut haal je honing uit een bijenkorf, maak je vogelhuisjes met een bankschroef, laat je de windmolen draaien om de lift omhoog te takelen en nog veel meer.

Deze set ter ere van het 10-jarig bestaan van LEGO Friends heeft ook een QR-code waarmee je verborgen retroschatten uit Heartlake City kan ontdekken.

LEGO® City Dubbele looping stuntarena

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Stuntpiloten en waaghalzen kunnen hun droom waarmaken met de LEGO® City Dubbele looping stuntarena. In de arena, die bestaat uit een muur van vuur, een slangenlooping met sluitende kaken en een vuurlooping, voeren de minifiguren met de stuntmotoren en monstertruck de coolste stunts uit.

Onderzoeksstation op de maan

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Astronauten opgelet! Met het door NASA geïnspireerde LEGO® City Onderzoeks station op de maan staan je spannende ruimtemissies te wachten. De set is gebaseerd op echte ruimtevoertuigen en -apparatuur, waaronder een maanlander, VIPER rover en een leefkoepel met laboratoria. Je kan deze set ook combineren met andere LEGO City ruimtevaartsets voor nog meer avonturen.

Formula E® Porsche 99X Electric

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Ook de LEGO® Formula E® Porsche 99X Electric is gebaseerd op de real-life versie. Kinderen kunnen alle details van de raceauto nabouwen. Daarna kunnen ze de race echt beleven met behulp van de LEGO Technic AR-app en augmented reality.

Ze kruipen in de huid van een echte Porsche Formule E-coureur en kiezen zelf op welk circuit ze racen. Ze zorgen bovendien zelf voor het energiebeheer van hun wagen. Zo kunnen jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Als papa hen de kans geeft tenminste…

De sterrennacht van Vincent van Gogh

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Kriebelt het als volwassene om zelf eens met LEGO stenen aan de slag te gaan of wil je een extra origineel cadeau geven? Dan is de 3D LEGO® versie van De sterrennacht, een van de beroemdste kunstwerken van Vincent van Gogh, wat je zoekt.

Waan je even in de wereld van een groots kunstenaar en vul een van de donkere najaarsavonden op een andere manier in. De set komt met een verstelbare standaard. Zo staat of hangt je de creatie naderhand gemakkelijk op in je interieur.

Klassiek sentiment met de Galaxy Explorer

Feestdagen LEGO Cadeau sets - Mamaliefde

Deze jubileumeditie van het klassieke LEGO® Galaxy Explorer model om te verzamelen behoudt alle leuke kenmerken van de set uit 1979, maar dan op grotere schaal. Neem rustig de tijd om alle kenmerken van dit bouwbare model in elkaar te zetten, waaronder de geïntegreerde deltavleugel van het originele ruimteschip.

Het schip zelf heeft 3 inklapbare landingspoten, achterdeuren die open kunnen en een uitklapbare helling voor de rover. Achterin is plaats voor de rover met extra gereedschap. De cockpit kan open. Binnen vind je zitplaatsen voor alle 4 de astronauten, een leefruimte met 2 bedden, computers en opbergruimte.

Wist je dat je met de aankoop van LEGO ook miljoenen kinderen die kansarm zijn of getroffen zijn door crisissen de kans geeft om te spelen? 25% winst van de LEGO Groep gaat naar de LEGO Foundation. Zo geef je net dat ietsje meer cadeau.

Redactie Mamaliefde